Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android szakmai topik
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
pepe091
üzenetére
Nincs mit lezárni,,,,
Kérdeznek valamit, amire érdemben vagy tudnak válaszolni vagy nem,,,
ez egy "szakmai" fórum, ahol megoldásokat várnak az emberek,,,neked pedig nem tiszted eldönteni szvsz, mi az ami törvényes, és mi nem,,,"
Főleg egy olyan dologban ahol nem hogy kiskaput, hanem egy komplett "Hörmann Garázskapú gyártósort hagysz nyitva,,,
Honnan tudod hogy a kérdező nem kezdi e úgy minden telefonbeszélgetését, hogy:"-EZt a beszélgetést rögzítjük,,,,haló X Y vagyok"
"És akkor ezzel le is zárhatjuk..."

Tehát vagy tudunk érdemben segíteni, vagy nem,,,ha nem ilyen hülyeségekkel szerintem ne problémázzunk már...
Köszönettel

(#18720) ux1: Végre "valaki" ,,,,én egy kicsit "bőlére" eresztettem

Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen egeret válasszak?
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance DDR5 16 GB / 5200MHz / 2x8
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
- MSI GTX 1070 Ti GAMING 8G stabil, működésileg megbízható állapotban eladó!
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

crok
mobilizmo