Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
thiclyoon
aktív tag
válasz
bandi0000
üzenetére
Több osztály is hiányzik, a build.gradle sincs meg, így nem tudom reprodukálni a dolgot. [stackoverflow: How to create a Minimal, Reproducible Example]: a lényeg hogy egy olyan kódot érdemes összerakni, ami a legkisebb akadályt gördíti a megoldáshoz vezető útra - engem pl nem zavar annyira ha nem minimális a példa, de szerintem senki se szeretne a hiányzó importokkal szöszölni stb. Nem tudom miért nem akartad az egészet feltenni, ha céges / egyéb privacy van akkor nyilván azokat a részeket vedd ki, de a kód fusson, mockolt adatok, átírt package név stb., ez elég egyszerűen kiküszöböli a fentieket. Az Android Studio ad erre egy egygombos megoldást: File - Manage IDE Settings - Export to Zip file..., vagy keresőben (shift-shift-tel előhozható) egy keresés az "export"-ra. Ez elméletileg kiszedi az ideiglenes fájlokat, outputot ilyesmiket (utána teszt hogy a kiadott zip tartalma fut-e nálad, előhozza-e a hibát). Persze ha más ennyiből megmondja a tutit, én nem állok az útba
Illetve no offense, talán nem hallottad még, ezért írom le: bármilyen programozásról van szó, .docx-et nem illik ilyen célra használni, .txt vagy a kód alapértelmezett kiterjesztése (jelen esetben .kt, .xml) is jó, ezeket mindet tudja olvasni a legegyszerűbb szövegszerkesztő is
Új hozzászólás Aktív témák
- Plazma TV topic
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Suzuki topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- VPN topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Tökéletes állapotú Samsung S10 128/8GB tok+doboz+kábel
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Illetve no offense, talán nem hallottad még, ezért írom le: bármilyen programozásról van szó, .docx-et nem illik ilyen célra használni, .txt vagy a kód alapértelmezett kiterjesztése (jelen esetben .kt, .xml) is jó, ezeket mindet tudja olvasni a legegyszerűbb szövegszerkesztő is