Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• inf3rno

nagyúr

Sziasztok! Android 8-ra akarok összeszórni egy apró background service-t, ami lekéri 10-15 percenként egy CRUD API-ból, hogy történt e valami esemény és riaszt, ha igen. Ehhez tartozna egy alkalmazás, ami akár lehetne nativescript is, és amin lehet állítani a riasztással kapcsolatos dolgokat, pl kinyomni bizonyos időszakokra, hogy ne keltsen fel este vagy ilyesmi. Na most ezt szeretném még novemberben letudni, úgyhogy örülnék valami tanácsnak a témában. Leginkább az érdekel, hogy hogyan érdemes fellőni egy fejlesztői környezetet, lehet e emulátorral pl Bluestacks tesztelni. Az sem világos, hogy ezeken az emulátorokon megoldható e valahogy az alvó állapot tesztelése, hogy olyankor is lefut e a task. Szóval egy kicsit még sok a kérdőjel. Úgy sejtem, hogy java fejlesztői eszközök fognak kelleni, meg hogy erősen API verzió függő, hogy mi támogatott, de ezen kívül még elég keveset tudok. A fő bajom, hogy nem vagyok naprakész mobil témában, és csak egy Android 4-es mobilom van, a barátomnak, akinek fejlesztem meg Android 8-as mobilja van, úgyhogy élesben tudnám tesztelni, és jó lenne, ha nem kéne így remote debuggolnom, mert azzal tuti csak a szívás van...

Új hozzászólás Aktív témák