- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
domel
tag
válasz
inf3rno #5184 üzenetére
jajj... [videó]
Szóval a beállításokban a legalsó menü: Rendszer->Telefon névjegye->Build-szám, na azt nyomd le 5-10-szer, és bekapcsolódik a fejlesztői mód. Ez nélkül az Android Stúdió nem fogja tudni felvinni az appot a telefonra.
Tehát nem állsz neki a fájlkezelővel mókolni, hanem rádugod a telefont a gépre, megírod a programot, rányomsz a zöld (play) háromszögre és a telefonon öt másodperc múlva elindul a program -
thiclyoon
aktív tag
válasz
inf3rno #5178 üzenetére
Hogyan próbálod telepíteni? Android studio-ból, kvázi valós eszközön debugolás-szerűen, vagy csinálsz egy .apk-t, és azt rakod rá, és telepíted valami fájlkezelőből? (utóbbi esetben szerintem kell aláírás, de a nevével ellentétben ez annyi, hogy csinálsz egy kulcsot, és signed apk-ként buildeled)
-
domel
tag
válasz
inf3rno #5175 üzenetére
Nincs itt semmi ceritfikát. Befordítod, kapsz egy apk fájlot, azt elküldöd a haverodnak, ő a telefonján a beállítások között beikszeli hogy telepíthet külső forrásból, aztán elindítja az apk fájlot, és feltelepíti. Ceritfikát a Play áruházhoz kell, hogy ne tudd más applikációját sajátodként feltölteni
-
domel
tag
válasz
inf3rno #5171 üzenetére
Én 2-3 éve telepítettem az android stúdiót, akkor még a Java legújabb verzióját kellett az android stúdió telepítése előtt telepíteni. Nem tudom hogy ilyen kell-e még. És egy éven volt egy AVG antivírus vírusírtóm, ami folyton törölte vagy karanténba tette az android stúdió compiler részét
-
thiclyoon
aktív tag
-
thiclyoon
aktív tag
válasz
inf3rno #5167 üzenetére
Teljesen ingyenes
[letöltés]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beats Studio Pro (fekete) - LEGJOBB ÁRON!
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest