- Yettel topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- iPhone topik
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- MIUI / HyperOS topik
- Garmin topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
domel
tag
válasz
lanszelot
üzenetére
Nem fogadod meg senkinek a tanácsát. Az én tanácsom az volt, hogy tölts le kész működőképes programokat, és belezd szét. Totál kezdőként ne osztályokat meg eljárásokat hozz létre, hanem írd át egy működő program forráskódját úgy, hogy másképp működjön. Ebből fogsz tanulni. Én négy éve azt se tudtam, hogy egy android program hol indul el, két év múlva olyan sport trackert írtam futáshoz, hogy a Runtastic pontosságával vetekedett. És igen, itt lassan megy minden. Három hónapba telt mire rájöttem, hogyan lehet olyan háttérben futó alkalmazást csinálni, aminek még az sem számít, ha kilövöm az applikációt a task menüből. Szerintem jó programozó csak abból lesz, akinek a hobbija is a programozás. Az androidnak is annyi területe van, hogy nagy valószínűséggel senki nem fog neked segíteni, hiába van itt 10-15 profi, ők másban profik
Új hozzászólás Aktív témák
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- World of Tanks - MMO
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen routert?
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest