Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
domel
tag
válasz
lanszelot
üzenetére
Nem fogadod meg senkinek a tanácsát. Az én tanácsom az volt, hogy tölts le kész működőképes programokat, és belezd szét. Totál kezdőként ne osztályokat meg eljárásokat hozz létre, hanem írd át egy működő program forráskódját úgy, hogy másképp működjön. Ebből fogsz tanulni. Én négy éve azt se tudtam, hogy egy android program hol indul el, két év múlva olyan sport trackert írtam futáshoz, hogy a Runtastic pontosságával vetekedett. És igen, itt lassan megy minden. Három hónapba telt mire rájöttem, hogyan lehet olyan háttérben futó alkalmazást csinálni, aminek még az sem számít, ha kilövöm az applikációt a task menüből. Szerintem jó programozó csak abból lesz, akinek a hobbija is a programozás. Az androidnak is annyi területe van, hogy nagy valószínűséggel senki nem fog neked segíteni, hiába van itt 10-15 profi, ők másban profik
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest