Hirdetés
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Netfone
- Fotók, videók mobillal
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scooter86101
tag
Sziasztok, nos hát egy olyan kéréssel fordulnek hozzátok , hogy én igazábol már joparszor nekifogtam hogy csinálgatok androidos programokat magamnak, de sosem jött össze mert az android studio, ha jol emlékszem valami hax vagy hex hiba lehetett, emulatorral és sosem tudtam elinditani , olvastam hogy valami a procim miatt van
valakit ha szépen megkérnek nekem nem csinálna egy olyan programot ami csak annyit csinál hogy feltelepitem , az asztalra dob egy parancsikont és mikor megnyitom behoz egy bizonyos oldalt .. az ikon lenne nekem a lenyeg amit az asztalon elhelyez, meg lehet másképp is de most így szeretném , szóval mikor megnyitom az asztalrol o a bongeszobe megnyit egy bizony oldalt amit a programban irnak meg neki .. valaki nem segítene nekem ennyiben ?
Köszönöm nagyon előre is ...
Udv
Új hozzászólás Aktív témák
- Torrent meghívó kunyeráló
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vírusirtó topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B360 i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD ASUS Strix RX 570 4GB MasterBox Q300L 400W
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
valakit ha szépen megkérnek nekem nem csinálna egy olyan programot ami csak annyit csinál hogy feltelepitem , az asztalra dob egy parancsikont és mikor megnyitom behoz egy bizonyos oldalt .. az ikon lenne nekem a lenyeg amit az asztalon elhelyez, meg lehet másképp is de most így szeretném , szóval mikor megnyitom az asztalrol o a bongeszobe megnyit egy bizony oldalt amit a programban irnak meg neki .. valaki nem segítene nekem ennyiben ?