- Apple Watch
- Macrodroid
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Y
őstag
Szia!
A gombokkal való szakítás az elérhető egy sortörléssel a system UI apk módosításával. Ebben az appban tudod módosítani (legalábbis ezt ajánlanám kiindulási alapnak) az ilyen mozgatásokat, valamint amire gondoltál, mint háttérbe vonuló appok, egyedi előhozatal (számomra nagyon hasonlít a leírásod az Ubunu Touch-ra), stb, ennek megnevezése a recent bar. Nekem a HTC egyik tabletjének tetszett meg ezen művelete, azt ugyan ebben az appban lehetett kicserélni. Konkrét kódokat nem tudok most írni, de ha bármit szeretnél nem csak launcher felületen, akkor ebből kell kiindulni. Lehetőleg a sajátból.
Illetve nekem is volna egy kérdésem/problémám, nem tudom mennyire ide tartozik, de ez az egyetlen ilyen android programozás oldal, amit találtam.
Szóval, ki akartam bontani egy System.img fájlt, de a terminál f@szságokat beszél;Szerintetek mi baja? Miért nem látja, ami ott van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Pro 5 WQXGA GAMER notebook - i9 14900HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest