- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Milyen okostelefont vegyek?
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Árat emel a Vivo és az iQOO Kínában
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Y
őstag
Szia!
A gombokkal való szakítás az elérhető egy sortörléssel a system UI apk módosításával. Ebben az appban tudod módosítani (legalábbis ezt ajánlanám kiindulási alapnak) az ilyen mozgatásokat, valamint amire gondoltál, mint háttérbe vonuló appok, egyedi előhozatal (számomra nagyon hasonlít a leírásod az Ubunu Touch-ra), stb, ennek megnevezése a recent bar. Nekem a HTC egyik tabletjének tetszett meg ezen művelete, azt ugyan ebben az appban lehetett kicserélni. Konkrét kódokat nem tudok most írni, de ha bármit szeretnél nem csak launcher felületen, akkor ebből kell kiindulni. Lehetőleg a sajátból.
Illetve nekem is volna egy kérdésem/problémám, nem tudom mennyire ide tartozik, de ez az egyetlen ilyen android programozás oldal, amit találtam.
Szóval, ki akartam bontani egy System.img fájlt, de a terminál f@szságokat beszél;Szerintetek mi baja? Miért nem látja, ami ott van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motoros topic
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 256GB Black Független
- Thrustmaster T300 RS / opcionálisan Ferrari F1 pereccel
- Rtx 2080/ Ryzen 5 4500/ 16GB / 500 GB Sata SSD/ 1,5TB HDD/ Win 11/ Garancia
- Újszerű Apple Macbook Pro 13 - Touch B - M2 - 8/256GB - 18 Ciklus - 100% akku - MAGYAR -asztroszürke
- Zotac Gaming RTX 5080 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- Újszerű Acer Nitro 5 - 17.3" QHD 165Hz - i9-12900H - 32GB - 1TB - RTX 4060 - Win11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest