Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hiderseek

    újonc

    Üdvözlet, 17 éves vagyok és android, főként játék fejlesztéssel foglalkozom egy ideje. Egy komolyabb projektbe kezdtem, amelynek megvalósítása tökéletes ütemben halad. Van szerencsére grafikusom, szóval a játék színvonalas lesz, remélem újat fog mutatni és használható ötleteket tartalmaz. (2D Platformer)

    Mindegy, nem is ez a lényeg. Főként arról szeretnék kérdezni egy magyar fórumon is, hogy van e valakinek komolyabb tapasztalata a google play marketen, esetleg az android játékfejlesztésben.

    Arra lennék kíváncsi, hogy mennyire van értelme egy nagyjából csak multiplayer játékot fejleszteni. (Lenne offline rész, de nem sok mindenre lenne jó.) A clash of clans példájából kiindulva nem elvetemült egy nagyjából csak multiplayer játék, de egy real-time nagyjából csak wi-fi-n.. én nem tudom. :U

    A másik az lenne, hogy esélyeket latolgassak. Pénzt nem nagyon tudok áldozni, és marketinges tapasztalat nélkül őszintén nem is szeretnék. Minden tőlem telhetőt meg fogok tenni annak érdekében, hogy minél több emberhez eljusson, de az lenne a kérdés, hogy mégis mennyi esély van pénzes kampány nélkül odáig eljutni, hogy az IAP-ból legyen egy visszaforgatható bevétel.
    Tételezzük fel, hogy egy kiemelkedő játékról beszélünk. Most nem azt mondom, hogy a játékom az lesz, mert ez szubjektív és nehéz lenne megállapítani.. csak tételezzük fel. :)

Új hozzászólás Aktív témák