- Íme, a teljes Google Pixel 10a színpaletta
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Swiftkey: Újabb prediktív szövegbeviteli módszer
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Télvíz idején érkezik az iPhone 17e
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hiderseek
újonc
Üdvözlet, 17 éves vagyok és android, főként játék fejlesztéssel foglalkozom egy ideje. Egy komolyabb projektbe kezdtem, amelynek megvalósítása tökéletes ütemben halad. Van szerencsére grafikusom, szóval a játék színvonalas lesz, remélem újat fog mutatni és használható ötleteket tartalmaz. (2D Platformer)
Mindegy, nem is ez a lényeg. Főként arról szeretnék kérdezni egy magyar fórumon is, hogy van e valakinek komolyabb tapasztalata a google play marketen, esetleg az android játékfejlesztésben.
Arra lennék kíváncsi, hogy mennyire van értelme egy nagyjából csak multiplayer játékot fejleszteni. (Lenne offline rész, de nem sok mindenre lenne jó.) A clash of clans példájából kiindulva nem elvetemült egy nagyjából csak multiplayer játék, de egy real-time nagyjából csak wi-fi-n.. én nem tudom.

A másik az lenne, hogy esélyeket latolgassak. Pénzt nem nagyon tudok áldozni, és marketinges tapasztalat nélkül őszintén nem is szeretnék. Minden tőlem telhetőt meg fogok tenni annak érdekében, hogy minél több emberhez eljusson, de az lenne a kérdés, hogy mégis mennyi esély van pénzes kampány nélkül odáig eljutni, hogy az IAP-ból legyen egy visszaforgatható bevétel.
Tételezzük fel, hogy egy kiemelkedő játékról beszélünk. Most nem azt mondom, hogy a játékom az lesz, mert ez szubjektív és nehéz lenne megállapítani.. csak tételezzük fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Automata kávégépek
- Bittorrent topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Okos Otthon / Smart Home
- Íme, a teljes Google Pixel 10a színpaletta
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- Tronsmart halo 300 kiváló állapotban 3hónaposak 2db az ár fix !!!!!!!
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- Asus A17 FA707NUR 17.3" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- Topping a90d discrete balanced fejhallgató erősítő amp
- ASRock B450M Pro4-F + Ryzen 5 5600
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Sharkoon Skiller SGK3 német mechanikus billentyűzet / 12 hó működési garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest