- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
debcamp #67273 üzenetére
Szia!
tab 2 a7-10f ez a pontos típus. Nem tudom, hogy 4g-s e.
Szerintem nem.
nagyon kevés tapasztalatom van tabletekkel, eddig csak egy concord tab1-t használtam rövid ideig. Annál elegánsabb, szebb, annál biztos, hogy jobb minőség. Masszívnak tűnik, elég vékony. Viszont nagyon koszosodik, nem tudom ez mindnél így van -e.Ami negatívum eddig feltűnt, hogy a gravi szenzora viszonylag lassú. Elforgatom és még gondolkodik, hogy akkor fororgjon -e.
Majd még tok kellene hozzá meg valami fólia, ebben segítsetek, aztán átköltözök az appos topikba.
-
Vladi
nagyúr
válasz
tjb007 #67203 üzenetére
Nos megjött a tablet.
Végül a lenovo lett. Eddig tetszik, de még ismerkedek. Kicsit idegen nekem.
Az biztos, hogy ehhez tok kell és valami kijelző fólia, mert irtó dzsuvás lesz.Mondjuk kicsit stresszel, hogy az alsógatyám színét is elküldené a googlenek meg a lenóvonak, de majd valahogy lebeszélem róla.
Egyébként futó alkalmazást hogy lehet lelőni?
Meg egy csomó app kell még, de majd rakosgatom.
-
Vladi
nagyúr
válasz
cidalain #67201 üzenetére
Köszi a választ!
Akkor lenovo lesz, lecsapok rá.
Az appos topik már meglett, az alternativ.to oldalt nézem még, már van egy csomó app ötletem.
"refurbished" ez mit jelent?De ha nem jön frissítés, akkor x év múlva dobhatom el?
Vagy hekkelek magamnak rá új droidot vagy hogy?
A kiegészítőket is megnézem, köszi.
"tempered glass"
-
Vladi
nagyúr
Üdv topiklakók!
Jöttem szürkeállományt zsibbasztani. Viszonylag kezdő vagyok tabletben/androidban ki kéne okosítani.
Amire kellene:
Elsősorban a tennivalóim rendszerezése. Már listám van a listáimról, 30-40 emlékeztető cetlivel járok. Gáz lesz, ha lekerül rólam a dzseki.
Másik: határidőnapló elhagyása. Naptár, tennivalók, stb. Meg jegyzetelés.Játék, multimédia szinte egyáltalán nem érdekel, max videó rögzítés.
Fontos lenne még a gps navigáció.Keresnék ehhez gépet. NÉztem a médiában, nyomikodtam őket. Amire rájöttem, hogy az 1 giga ram elég.
Kell a gépbe viszont wifi, meg bluetooth. meg g szenzor és gps.
Ilyen 30 K-ig néznék, plusz kicsi.2 gépet találtam eddig:
lenovo, és huawei.
Gőzöm sincs milyenek.Meg app is kéne rá. office-ből fogalmam sincs. Jó lenne ingyenes, mint a libre, de nem olyan lassú.
Naptárnak az acalendart néztem, elég jó. Ebben lehet részletesen tennivalót beállítani?Meg kiegészítő kellhet hozzá? Pl: bőrtok, hogy nem koszolódjon, meg avlami a kijelzőre, hogy ne karcoljam szét 3 hónap alatt.
Szóval sok kérdésem lenne.
Jah android 4 vagy 5? Ezeket támogatják? Lehet őket frissíteni vagy valami, mint desktop os esetén?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged