- Mindenki Z Fold7-et akar
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
malisonX
aktív tag
Mivel van nálam egy Concorde One is, aminek biztos hogy TN paneles kijelzője van, össze tudom hasonlítani őket. Betekintési szögei jóval nagyobbak és a fekete tényleg fekete rajta, nem szürke, meg egyébként is sokkal szebbek a színei. (Persze a felbontás is okoz különbségeket.) A gyári kézikönyvében írják, hogy Screen angle: Full IPS. Persze felelősséget nem vállalok érte, mivel nem én gyártottam, de valami minőségibb darab lehet benne
-
malisonX
aktív tag
http://www.buyincoins.com/ Már a második tabom van úton tőlük, jó áraik vannak szerintem, "DOZQSVSAPP" kupon kóddal még 8% kedvezményt is adnak. Nem minden van viszont raktáron, érdemes rákérdezni rendelés előtt, eddig mindig pár órán belül válaszolt a support, bármit kérdeztem
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 9. generáció / Asztroszürke / 256GB / Wifi / Garancia!
- Apple iPad Pro 11 hüvelykes M1( 3. Generációs,2021) wi-fi-cellular 128 Gb sérüléssel
- MacSzerez.com - iPad Pro 11" / M1 / Ezüst / Wifi / 128GB / Garancia
- Apple iPad mini 7 2024 128GB a17 PRO Tablet!
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i7-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Dell 7400 Intel Core i7-8665U
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest