- Mindenki Z Fold7-et akar
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imre921
tag
válasz
mulatosdj #62464 üzenetére
Szia. Nem biztos hogy a hátlapi kamerája a jobbak közé tartozik, de ettől eltekintve nyugodt szívvel tudom javasolni neked amin épp most is tolom a 4G-t ezerrel. Huawei mediapad t1 8 lte.
Igazából amióta megvettem csak elismerően tudok róla nyilatkozni. Gyors, erős, minőségi, és tulajdonképpen a maximumot hozza amit csak a user elvárhat egy középkategóriás tablettől. Nagyon jó kis készülék.
Erősen ajánlott részemről az 50k-s árszegmensben.
-
Imre921
tag
Köszönöm szépen a segítségeket
Egyébként tényleg nagyon komoly kis tab ez a t1 8.0 lte. Igaz 4g-s net előfizuval nyúzom, de mint a villám. Az aksija is elég masszívnak tűnik így egy nap használat után.
Szóval aki elérhető áron keres egy középkategóriás tabot annak bátran merem ajánlani ezt a huawei készüléket -
Imre921
tag
Üdv
Ma vásároltam egy Huawei mediapad T1 8.0 LTE készüléket. A készülék alapvetően nagyon patent, csak lehet mégis van egy kis probléma.
Szóval első körbe amit vettem hozzá 16gigás samu micro sd-t telemásoltam filmekkel(majdnem tele, 1.5gb szabad még van)és elkezdtem belenézegetni. Na most ugye a gyári lejátszóval néma volt az összes, ezért google play alól szedtem le vlc playert. Ott már hang meg minden oké volt.
Csakhogy(avi és x264es kódolásokról beszélünk-BDrip-) időszakosan vlc alatt bevillan egy világoskék folt videolejátszás közben ami eltakarja a fél képernyőt és ez nagyon zavaró. Úgy kell elképzelni hogy teljesen random így bevillan 1másodpercre. (gyári lejátszónál nincs ilyen, csak ott éppen hang sem ugye
)
Ez vajon valamiféle kodekhiba lehet, vagy a készüléknek van valami baja?
Többi területen(net, zene, játék)minden oké, csak ez így kicsit gáz hogy időnként bevakuzik a a kijelző lejátszás közben. Próbáljak esetleg valami másik lejátszót, vagy az általam leírt jelenség hardwares hibára utalna?
-
Imre921
tag
Sziasztok
Tabletet szeretnék vásárolni, és egy olyan 50forint körüli összeg az amit rá tudnék szánni igazából. Nem nagyon vagyok otthon tablet témában, de lényeg hogy azért egy erős 4magos cpu legyen benne, és jól kezelhető legyen az érintőkijelző, illetve az anyaghasználat se keltsen 'bóvli' benyomást.
Leginkább netezésre használnám, de persze jó ha megbirkózik 1080p-s filmekkel is illetve játszható sebességgel viszi az androidos játékokat.
Prestigio-ról mint gyártóról mik az általános tapasztalatok? Van most a t-mobile kínálatában egy 50k-ért és az konkrétan nagyon tetszik. De a huawei t1 is bejövős. Nem tudom igazából melyik lenne a legideálisabb választás..
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- Apple iPad Air 2 Wi-Fi 32GB GOLD
- MacSzerez.com - iPad Pro 11" / M1 / Ezüst / Wifi / 128GB / Garancia
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Pad SE 11 8/256GB / 12 hó jótállással
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest