- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
SteveButabi
csendes tag
Hello!
Újra beküldöm, mert nem érkezett válasz, és közben okosodtam kicsit. Wayteq xTAB-70dci lehet számomra a tökéletes választás?
Az alapfelállás:
Segítséget szeretnék kérni tablet vásárlásban. Bár IT-s vagyok, de tablet eddig kb 2x volt a kezemben, de nem is nekem lesz, hanem lányaimnak (6 és 8évesek).
Új darab kell, Magyarországról, 7coll vagy nagyobb, ez tehát nem számít, szeretném megúszni minél olcsóbban nyilván, nem azért mert rajtuk akarok spórolni, de mégis csak gyerek kezébe lesz és van máshol is helye a pénznek, szóval 50k-ig biztos nem akarok elmenni, 20-30k-ra gondoltam, esetleg ha nagyon megéri kicsit többet is rá tudok szánni, meggyőzhető vagyok.
Mire kell: youtube, játék(egyszerűbbek de esetenként 3D-sek), 720p nézés wifin asztali gép vinyójáról.
Annyi okosság van, hogy szépen skálázódik felfelé a tudás az árral együtt, nem igazán tudom mire van szükség is mire nem.
Ami tuti nem kell: GPS, bluetooth, 3G
Ami érdekes lehet:
-IPS kijelző(azt hallottam jó a betekintési szöge, és hát ketten nyúznák/filmeznének rajta),
-normális hangszóró(ne egy merő suttogás meg recsegés legyen egy mesenézés)Előre is köszönöm a supportot!
-
SteveButabi
csendes tag
Hello!
Segítséget szeretnék kérni tablet vásárlásban. Bár IT-s vagyok, de tablet eddig kb 2x volt a kezemben, de nem is nekem lesz, hanem lányaimnak (6 és 8évesek).
Új darab kell, Magyarországról, 7coll vagy nagyobb, ez tehát nem számít, szeretném megúszni minél olcsóbban nyilván, nem azért mert rajtuk akarok spórolni, de mégis csak gyerek kezébe lesz és van máshol is helye a pénznek, szóval 50k-ig biztos nem akarok elmenni, 20-30k-ra gondoltam, esetleg ha nagyon megéri kicsit többet is rá tudok szánni, meggyőzhető vagyok.
Mire kell: youtube, játék(egyszerűbbek de esetenként 3D-sek), 720p nézés wifin asztali gép vinyójáról.
Annyi okosság van, hogy szépen skálázódik felfelé a tudás az árral együtt, nem igazán tudom mire van szükség is mire nem.
Ami tuti nem kell: GPS, bluetooth, 3G
Ami érdekes lehet:
-hátlapi cam(biztos vannak app-ok, amivel képet lehet manipulálni, és akkor lehet vicces a dolog),
-IPS kijelző(azt hallottam jó a betekintési szöge, és hát ketten nyúznák/filmeznének rajta),
-2 mag(asztali gépben ugye mindig fut valami a háttérben, amiért kell a plussz mag, nemtom itt is ennyire létszükséglet e, gondolom igen)
-normális hangszóró(ne egy merő suttogás meg recsegés legyen egy mesenézés)Előre is köszönöm a supportot!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Gumi és felni topik
- Háztartási gépek
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- BestBuy topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Samsung Galaxy Tab A9+ 64GB Wifi Tablet 24 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest