Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
SteveButabi
csendes tag
Hello!
Újra beküldöm, mert nem érkezett válasz, és közben okosodtam kicsit. Wayteq xTAB-70dci lehet számomra a tökéletes választás?
Az alapfelállás:
Segítséget szeretnék kérni tablet vásárlásban. Bár IT-s vagyok, de tablet eddig kb 2x volt a kezemben, de nem is nekem lesz, hanem lányaimnak (6 és 8évesek).
Új darab kell, Magyarországról, 7coll vagy nagyobb, ez tehát nem számít, szeretném megúszni minél olcsóbban nyilván, nem azért mert rajtuk akarok spórolni, de mégis csak gyerek kezébe lesz és van máshol is helye a pénznek, szóval 50k-ig biztos nem akarok elmenni, 20-30k-ra gondoltam, esetleg ha nagyon megéri kicsit többet is rá tudok szánni, meggyőzhető vagyok.
Mire kell: youtube, játék(egyszerűbbek de esetenként 3D-sek), 720p nézés wifin asztali gép vinyójáról.
Annyi okosság van, hogy szépen skálázódik felfelé a tudás az árral együtt, nem igazán tudom mire van szükség is mire nem.
Ami tuti nem kell: GPS, bluetooth, 3G
Ami érdekes lehet:
-IPS kijelző(azt hallottam jó a betekintési szöge, és hát ketten nyúznák/filmeznének rajta),
-normális hangszóró(ne egy merő suttogás meg recsegés legyen egy mesenézés)Előre is köszönöm a supportot!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Dr.NX