- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
tau_ba
tag
sziasztok! Galaxy Tab 4 8.0-val szeretnek FAT-re formazott kulso vinyorol filmeket lejatszani. Ha jol tudom ez a keszulek tamogatha az OTG-t. Az lenne a kerdesem, hogy az alabbi konfig mukodokepes-e. Tabletbe egy OTG adapter (microUSB-USB) , erre csatlakoztatva egy Y USB kabel, az Y 2. vegen egy tolto, a 3. vegen pedig egy 2.5"-os kulso vinyo. Probalt mar valaki ilyet?
-
tau_ba
tag
Sziasztok, az lenne a kerdes, hogy a Galaxy Tab 4 10.1 vagy az LG Gpad 10.1 a jobb valasztas, ha az arkulonbseg minimalis a ketto kozott? Egyeb 10" alternativa hasonlo aron (60-65k) . Illetve egy olyan kerdes, hogy ezek a hardverek mennyire alkalmasak arra, hogy online jatsszon a kolok Minecraft-ot? Ilyen jellegu katekhoz a tablet a jobb vagy egy laptop mondjuk?
-
tau_ba
tag
sziasztok, galaxy tab 4 8.0-val kapcsolatban lenne kerdesem, de nem talaltam hozza sajat topikot. Vettem a gephez egy tokot, ami valoszinuleg "smart cover", tehat van benne egy kis magnes a keszulek ki es visszakapcsolasahoz. Ha nekem nem kell ez a feature, akkor hol tudnam kikapcsolni? 4.4.2-es szoft fut rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest