-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fl3x
aktív tag
Sziasztok!
Egy Asus Memo pad 8 tulaja lettem és felrántottam rá a Sygic GPS Navigation v14.5.3, a gond csak az h full fekete kép és csak a sygic logója pislog rám és semmi
Egy fórumon ezt írták, hogy ez lehet a megoldás, csak h ilyen funkciót h én GPU-t áligassak nem találtam:
("Fejlesztői lehetőségek"-nél szedje ki a pipát a GPU-megjelenítés -ből. (vagy pipálja be, ha anélkül nem megy).
Esetleg vkinek vmi ötlet javaslat?Segítséget előre is köszönöm!
Üdv.: Fl3x
-
Fl3x
aktív tag
Sziasztok, a szüleim szeretnének tabletet vásárolni és ebben kérném a segítségeteket
- hány hüvelykes legyen a kijelző?
7" vagy 8" nagyobb nem igazán kellene- új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
újat mindenképp- itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció?
legfőképp itthonról, de ebayt sem zárom ki, ha sokkal jobban megéri, mint itthon- mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.)
szüleim már 50 körüliek, járnak az országban mindenfele, meg külföldön is és pont a sok utazás miatt kellene nekik netezésre, GPS(ez fontos), filmezés maximum még(de ez elhanyagolható)- mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum?
40K a plafon, de minél olcsóbb kéne, ha lehetségesSegítséget előre is köszönöm!
Üdv.: Fl3x
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest