- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fl3x
aktív tag
Sziasztok!
Egy Asus Memo pad 8 tulaja lettem és felrántottam rá a Sygic GPS Navigation v14.5.3, a gond csak az h full fekete kép és csak a sygic logója pislog rám és semmi
Egy fórumon ezt írták, hogy ez lehet a megoldás, csak h ilyen funkciót h én GPU-t áligassak nem találtam:
("Fejlesztői lehetőségek"-nél szedje ki a pipát a GPU-megjelenítés -ből. (vagy pipálja be, ha anélkül nem megy).
Esetleg vkinek vmi ötlet javaslat?Segítséget előre is köszönöm!
Üdv.: Fl3x
-
Fl3x
aktív tag
Sziasztok, a szüleim szeretnének tabletet vásárolni és ebben kérném a segítségeteket
- hány hüvelykes legyen a kijelző?
7" vagy 8" nagyobb nem igazán kellene- új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
újat mindenképp- itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció?
legfőképp itthonról, de ebayt sem zárom ki, ha sokkal jobban megéri, mint itthon- mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.)
szüleim már 50 körüliek, járnak az országban mindenfele, meg külföldön is és pont a sok utazás miatt kellene nekik netezésre, GPS(ez fontos), filmezés maximum még(de ez elhanyagolható)- mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum?
40K a plafon, de minél olcsóbb kéne, ha lehetségesSegítséget előre is köszönöm!
Üdv.: Fl3x
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB blue kék 2 év Apple garancia Smart Folio
- Apple iPad Pro (2020) 11" 128GB WiFi - Csomagolás bontott, akku 100% (0 ciklus), akár beszámítással
- szinte új Apple Pencil C (USB C) garancia
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest