- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok,
Hasznal valaki ilyesmi szijas/pantos megoldast vagy olyan tokot amin van ilyen lehetoseg: [link]
Amiatt erdekelne, mert szokasom agyban haton fekve olvasni, a tabletet pedig a levegoben tartom, ami egy kezzel kb kivitelezhetetlen, meg 8-asnal is, ket kezzel meg nem annyira kenyelmes.
Gondoltam nem lenne rossz valami ilyesmi, de nem tudom mennyire valna be. -
válasz
neophyte79 #71701 üzenetére
Es mi az ajanlott folia ra?
-
válasz
neophyte79 #71699 üzenetére
Meglatom akkor, mondjuk nem mintha karcolgatni akarnam, meg ugyis tokban lesz, szoval valoszinuleg nem lenne nagy jelentosege.
-
Sziasztok,
Huawei Mediapad M3 uvege karcallo?
Csak mert most neztem par osszehasonlitast es volt ahol pl Galaxy Tab S2-nel kiemeltek, hogy karcallo uveg, de M3-nal nem, specko sem irja konkretan hogy az lenne.
Ha valoban nem az, akkor ez megis mennyire problema? Valos vagy S2-nel is inkabb csak marketing duma? -
Koszi, ezt megnezem.
Amugy ahogy irtam, ha kicsi ez a keret, akkor johetnek ajanlatok 100e-ig is. -
Sziasztok,
Erdeklodnek, hogy milyen tabletet ajanlanatok kifejezetten olvasashoz(PDF elsosorban, de amiben epp elerheto), masra nem nagyon hasznalnam.
Ujat szeretnek, lehetoleg itthonrol.
A legfontosabb tenyleg, hogy olvasni lehessen vele, ne bantsa a szemet hosszabb ido utan se, lehetoleg azert kozepese napfenynel meg lehessen latni a kijelzot, tehat azert nem nyari tuzo napon a duna kozepen minden arnyektol mentesen nem szandekozom hasznalni.
50e az alap keret, de ha ennyiert azt mondjatok, hogy nem lehet olyat kapni ami meg is erne a szempontok szerint, akkor 100e a max.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Apple Ipad 10.generáció
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest