- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
rb26dett
aktív tag
válasz
N.Zola89 #28507 üzenetére
Szia! tegnap hoztam haza a boltból a kicsikét, és igen egyetlen negatívuma van, az hogy szörnyen halk... Fülessel teljesen rendbe van a dolog, de a telefonom 3x akkora hangerőt tol 1 hangszórón nem kettőn, egyébként marha jó cucc! igényes kialakítás szép a képe, adnak hozzá frankó tokot meg mindent de ez a hangerő ez kiábrándító, tehát egy skypolást nem tudtam füles nélkül megtenni,amihez a kamerája is szerintem teljesen jó, a túloldalról remekül hallottak, tehát ez is rendbe van a géppel, csak a hangerő nem az igazi...
Ettől eltekintve szerintem nagyon is ajánlható cucc! (persze ennek tudatában, ja és nem beszélve a 2 ÉV gariról! ) -
rb26dett
aktív tag
válasz
b0bcat #28345 üzenetére
Isten igazából netezés lenne az elsődleges célja, a mali 400 gpu pedig elég jól muzsikál a Galaxy SII-esemben, de ugye abba a proci is 2 magos...
Ami a lényeg lenne hogy ez nagy méretű, ha netezni kényelmesen lehet vele akkor jó, csak úgy nem akarok mellé lőni vele hogy netezni is fényéveket kelljen várni rá míg betölt vagy ilyesmi...
-
rb26dett
aktív tag
Sziasztok! Tablet vásárlásán agyalok, és szeretném a véleményeteket kérni hogy megéri-e a következő tablet az árát, illetve ebben az árkategóriában van-e valami jobb alternatíva.
Navon platinum 10Nem tudom hogy az 1 mag mennyire elegendő...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Autós topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Napelem
- Kedvenc zene a mai napra
- Elektromos autók - motorok
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest