- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
plömplöm
őstag
válasz
proper #86059 üzenetére
tippet kérek most én is:
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8" vagy 10" vagy nagyobb?
7" lenne a cél, a mostani is annyi, aminek a helyére menne;
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
mindenféleképpen újat;
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Banggood, Aliexpress, stb.) is opció?
itthon, és céges számlásság feltétel;
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés, böngészés, stb.)
vodafone tv;
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj).
annyit, amennyit igényel a feladat;plusz szempont, hogy microusb aljzat lenne a jó, hogy ne kelljen kábelezni a kiépített helyén, és portré helyzetben az alján
thx
-
plömplöm
őstag
köszi, én abból indultam ki, hogy ha van olyan, hogy pld dd-wrt meg gargoyle, ami nem típus-, hanem soc-specifikus, hanem akkor hátha van ilyen is, és hát 1GB rammal még manapság is gyártanak telefonokat és tableteket, és mivel megvan a gyári fw is, ha mégse lenne jobb, akkor menne vissza a gyári és kész. de ha nincs, akkor nincs
. az biztos, hogy kb egy órát guglizgattam már, mielőtt itt rákérdeztem volna, és azért kérdeztem rá, mert nem találtam...
-
plömplöm
őstag
sziasz,
került hozzám egy Prestigio MultiPad 10.1 ULTIMATE 3G, hogy kezdjek vele valamit, mert lassú. Wipe után már megy szépen, de ez az android 4.2.2 már nagyon régi. Rockchip RK3066 az agy a belsejében. Létezhet erre valami újabb android verzió? Az még simán beleférne, ha pld a 3g funkció elveszne.
köszi
-
plömplöm
őstag
hátha itt nagyobb sikerem lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest