- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex123
senior tag
válasz
Alex123 #56821 üzenetére
Ok, erre nem sok visszajelzés volt, lehet nem ismeritek, nem baj...
Be került most a képbe a Tesco gazdaságos tablet is (20 ezer környékén vesztegetik és van rá garancia is).
Kérdés:
Erre lehet "varázsolni" valami gyermek menüt, hogy hasonlatos legyen, mint az oktató tabok?
+ jó lenne rá valami gumirozás is körben ha vehető hozzá +ban? -
Alex123
senior tag
Sziasztok!
B.Ú.É.K! Minden kedves fórumozónak!
Szeretnék a kislányomnak egy olcsó de azért már használható "gyerek" tabletet venni (7 éves)
Kinéztem egy ilyet: LINK
Szerintetek ez használható vagy van esetleg más javaslatotok, hogy mit "érné" meg jobban vásárolni?
(fontos: nem szánok rá 40-50 ezret! a 7" méret és a wifi bőven elegendő, az appokat majd apuci felpakolja neki...)Köszönöm előre is a segítséget, ötleteket!
-
Alex123
senior tag
A Concorde tabokkal van tapasztalat?
/főleg az új 7020-as érdekelne/Más:
- mely tabok rendelkeznek "normális" supporttal?
/folyamatos frissítés, stb...?/ -
Alex123
senior tag
Bármelyik is legyen, nem utolsó marketing fogás, fel is kapta a netes világ...
Én személy szerint valami Kínai cuccra várok majd, mert ahogy elnézem a többi "neves" gyártót, eléggé el vannak szállva az áraikkal és a "pici-ócó" kategóriát is kinőjük lassacskán...
Szépen feljönnek majd egy használható, közép árkategóriás, "nagytudású" tabbal és akkor majd a többi gyártó is észbe kap vagy lemarad, mert sztem. igenis számolnunk kell a Kínai gyártmányokkal a jövőben a minőségibb kategóriákban is...
/szerintem/ -
Alex123
senior tag
Még aktuális: (#5169)
Főleg, hogy van-e érezhető előnye/hátránya a 16:9 v. 4:3-as felbontásnak 7"-on és akinek van beépített iránytűs (nem GPS-es) tablete, írhatna róla pár szót, mennyire használható...
Főleg két pont közötti távolság (légvonalban) meghatározására lenne használva + netre...
/ezért gondoltam, hogy az iránytű + a wifis net a google térképpel elegendő lehet de sajnos nem értek hozzá, élőben meg nem tudom kipróbálni csak rendelésre van..../ -
Alex123
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy pár "láma" kérdésem:
1.) 7"-ban van értelme (pl. böngésző) a nem 800x480-as hanem a 800x600-as felbontásnak?2.) a gugli írja valahol, hogy támogatja a google map a beépített iránytűket, stb..., próbálta ezt már Valaki? Hogyan működik, mennyire használható?
3.) ha az előző pont "megbukott", akkor tudnátok ajánlani beépített GPS-es 7 vagy 8"-os táblagépet max. 50e-ig viszonylag új, gyorsabb procival? Melyiket/keket...?
Előre is köszönöm a segítséget!
- Alex -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- SkyShowtime
- Asztalos klub
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Bittorrent topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest