- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
Akellla #90214 üzenetére
Arra elég lesz. Az akku a necces, de a Samukban van opció a gyorstöltés kikapcsolására és az akkukímélő módra (max. 85% -ig tölt). Ennél többet nem nagyon lehet tenni az akku kíméléséhez.
Az új gyártói ficsőrökről fogsz lemaradni, mert azok az OneUI frissítésekkel szoktak jönni, amiket az S7 már nem fog kapni. Nekem pl. hiányzik, hogy a tabom lehessen a telóm DeX -e. -
Somatom
veterán
válasz
Akellla #90212 üzenetére
Hááát... Attól függ, hogy mire. A 6GB RAM hosszú távon lehet szűk keresztmetszet, de általános felhasználásra elég lesz. Létezik belőle 8/256, de azt nálunk hivatalosan nem forgalmazták. Az S8 széria min. 8GB RAM -os és a 4 verziófrissítés bejelentése után jött ki, tehát több frissítést kap, mint amennyit az S7 sorozat kapott.
Maga a tab nagyon király. Én teljesen beleszerettem a Samsung ökoszisztémába (teló, tab, TV). Sztem most a leginnovatívabb gyártó. -
Lala6
őstag
válasz
Akellla #90203 üzenetére
Valamelyik nap leírtam róla a tapasztalataim szintén Samsung-os szemmel, lapozz vissza pár oldalt. Van benne néhány zavaró dolog, de én együtt tudok velük élni (egyelőre). Én az ár miatt nem vettem meg a Samsung-ot, de ha véletlenül egyszer ismét lesz rá egy visszautasíthatatlan kuponos ajánlat azonnal dobom a Lenovo-t az apróra.
A PEN-t tegnap rendeltem meg német shop-ból, kb 24-25e lesz a végösszeg, ha a jövőhéten megkapom leírom a rendelés menetét (addig nem akarom, mert hátha mégsem jön össze, kicsit trükközni kellett vele).
-
-
válasz
Akellla #90064 üzenetére
A telefonon használt mobil netet meg tudod osztani a tablettel, hotspot a funkció neve , vagy net megosztás.(ilyenkor tulajdonképpen routerként, net elérési pontként üzemel a telefonod). Amikor a fenti funkciót használod ,a telefonod a mobil netet wifin megosztja a tableteddel. A hotspot konfigurálható a telefonon , hogy milyen kapcsolatot használjon 2.4, 5 ghz, milyen titkosítás legyen ...stb
Egy rövid leírás [link]A mobil hotspot egy olyan funkció, amellyel megoszthatod a telefonod internetkapcsolatát más eszközökkel Wi-Fi-n keresztül
A mobil hotspot beállításához és használatához a következő lépéseket kell tenned:
Engedélyezd a mobil hotspotot a telefonod beállításai között. Válassz egy nevet és egy jelszót a hotspotod számára. Kapcsold be a Wi-Fi-t azon az eszközön, amelyhez csatlakozni szeretnél, és keress rá a telefonod nevére a Wi-Fi-hálózatok listáján. Add meg a hotspot jelszavát, és kattints a Csatlakozás gombra. Ezzel már használhatod is a mobil hotspotot az internetezéshez. Ügyelj arra, hogy a mobil hotspot használata növelheti az adatforgalmat és az akkumulátor fogyasztását.😊 -
válasz
Akellla #90060 üzenetére
Így hirtelen lenovo p11 5g (qsd750),Lenovo p11plus lte (mt g90t), Lenovo yoga 11 lte (mt g90t), esetleg Samsung s6 lite lte(exy9611), Lenovo m10 plus 3rd gen lte 6 GB ram (qsd680).
Tudom, plusz eszközt jelent, de egy mifi és mellé egy wifi-s tablet se elvetendő ötlet, mert a tableted erősebb hw-t tartalmazhat a gsm modul felár hiányában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Torrent meghívó kunyeráló
- Gamepad
- Autós kamerák
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest