- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Macrodroid
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zso2
őstag
-
pisteeke
tag
válasz
simbazz #40690 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
akkor a myaudiot el is felejtettem.
az a gond, hogy a media marktból tudom csak megvenni, ajándék kártyám van, ezért oda vagyok kötve. Ha azt mondjátok, necces ebben az árfekvésben a 3G, akkor talán el is hagyható. Hisz ha az ember úton van, és kell a net a tabletre, végszükség esetén a mobil hotspotjával talán áthidalható lehet ez a kérdés. Akkor talán legyen egy erős vas, jó üzemidővel 3G nélkül. Nézegettem a mediaban, beszélgettem az eladó sráccal, és említett egy bluepanther nevü kütyüt, ami valami 49999 -ért 3G-s, szerinte bár egy egymagos gépről van szó, mégis gyors, megbízható. Vagy ugye ha 3G nélkül, akkor az assus, vagy a samu is szóba jöhet.Lehet, hogy nagyon láma kérdés, (biztos az) de mi a különbség az IPS és a PLS kijelző között? Nagy a különbség 7col esetén a képminőségben a 1280 x 800 és a 1024 x 600 pixel között?
-
tjb007
nagyúr
válasz
simbazz #40680 üzenetére
Ez azért jóval több mint szoftveres kérdés.
A 700/1700/2100MHz-es frekvenciákat ismerő LTE modembe sem lehet egy egyszerű frissítéssel belerakni az 1900-as sávot. Nem elképzelhetetlen, hogy vannak olyan esetek amikor valami hiba csúszik a szoftveres gépezetbe, de nem ez a jellemző. -
tjb007
nagyúr
válasz
simbazz #40661 üzenetére
"Mi igaz abból, hogy szép számmal vannak olyan példányok, amik csak beszédcélra tudják igénybe venni a 3G-t, adatkapcsolatra viszont csak GPRS és EDGE a max.?"
Semmi. Hol olvastál ilyet ?
Itthon a kritériumoknak megfelelő legolcsóbb (feltételezem újat szeretnél) modell a Lenovo IdeaTab A3000, de ez jóval többe kerül 40e forintnál: [link]
Kínából rendelve pedig ez a felhozatal: [link], [link], [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- Macrodroid
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Ipad mini 7 (A17Pro CHIP/Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3416 Ft / hó áron!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest