- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
No.01
addikt
Sziasztok,
Adott egy Galaxy tab pro (bar gondolom ez nem relevans) 2 felhasznalo van beallitva. En es a parom.
A gep az ove igy a kezdeti konfiguralasnal meg csak az o adati lettek megadva. (o a tulajdonos is)
Tegnap eszrevettem, h ha az en profilombol szeretnek atvaltani az overe akkro az ertesitesi savban a wifi, GPS... elott szerepel az en nevem. Onnan atvalthatok az o profiljara forditva viszont ez nem mukodik reven neki ott semmi sincs. Csak ugy mukodik a dolog, h kijelzo kikapcs majd bekapcs es a zarokepernyorol atvaltok.
Ez ilyen vagy csak v.mi nem jol van beallitva?Segitsegeteket elore is koszonom!
-
No.01
addikt
3 kiscit OFF kerdesem lenne. Konkretan egy Samsung Tab Pro 8.4 a keszulek:
- Hol tudom beallitani a 2 felhasznalot?
- Miknet tudom elocsalni a 2 ablakos modot
- Nemtudom a 2 felhasznalos modhoz mennyire kotheto, de anno megvettem akcioban a Sygic nevu navigacios app-ot. 1 lincencert 2-t kaptam ami mukodik is az en ill a parom telefonjan is, viszont a tabon nem holott mind2-nek megvan. Ilyenkor mi a teendo? Irni a Sygic ugyfelszolgalatara, netalantan megvenni az appot dedikaltan a tabletre is?Segitsegeteket elore is koszonom!
-
No.01
addikt
Ki milyen memoriakartyat javasol? (32GB vagy 64GB) Inakbb megbizhato legyen, mint olcso...
-
No.01
addikt
válasz
Dalzarus #51277 üzenetére
Na ez nekem pont jol jott
a melegedes talan annyira nem zavarna, mint a tapigombokkal valo vacakolas.
Ezt sajna mar azelott sejtettem, h irtad volna, de ugye igy kenyelmesebben lehet 1 kezzel hasznalni es allitott modban meg nem zavaro. Bar ha valoban lehagytak volna oket az lett volna a legjobb.Neked fekete vagy feher van? A feherek kicsit kenyesnek es divat szinnek tartom viszont a feketevel meg az a abajom, h a portol kezdve minden meglatszik rajta...
Szatura
A RAM kerdes jo, az engem is erdekelne!Folmerult benne megegy kerdes ami lehet kicsit OFF
V.hol olvastam, h van lehetoseg 2 felhasznaloi fiokkal hasznalni. Van olyat aki ezt ki is hasznalja? ha igen akkor mikent mukodik? Jo lenne ha a Google szepen szinkronizalna a konyvjelzoimet es tarsai viszint a levelezesnel nemtudom mikent mukodne reven 2 gmail fiok es kulonbozo account mikent lenne megkulonboztetve. Gondolok itt arra, h a parom FB-ik jonnek az ertesitesek. Nekem nincs FB-om, de sok levelet kapok. Namarmost ha a tablet pihen a kanapen akkor van arra mod, h kulon beallitgassunk mindent ugy ahogy szeretnek? ezt a funkciot nemigen tudom elkepzelni mikent is mukodik a mindennapi eletben -
No.01
addikt
Sziasztok,
Epp tablet vasarlas elott vagyok/voltam de sikerult kicsit osszezavarodnom.
A kisebb egykezes tabletek erdekeltek igy elso korben a Nexus jott szoba, de hamar kikerult a kepbol mikor kezbe vettem a 8,4-es Samsung Tab Pro-t. Minden szep es jo volt mikoris a heten elmentem megvenni. Epp kifogytak belole (249EUR) de helyette ott diszelgett az uj 8,4 Tab S ami ahogy az itteni ill a GSMarenas tesztben is mondjak a kijelzojevel levett a labamrol. (tudom tudom sokak szerint tulszaturalt es tarsai, de nekem igenis nagyon tetszik. NO flame!)
Maga a szinek mar kevesbbe az szajizem a hatlap pedig vegkepp tavol all tolem... Meg jo h azt nezem a legkevesbbeA kerdesem csupan annyi, h miben kulonbozik a Pro es az S valtozat a kijelzot leszamitva?
Mert az tenyleg hibatlan, de ha hardwerileg a Pro nem kulonbozik vagy csak minimalisan ter el az S-ben levotol akkor szvsz marad a regebbi varians mert hiaba egyedulallo es megkapo az AMOLED szamomra nem biztos, h er 150EUR felarat.
Hosszutavra tervezek igy ha HW-ban jobb az uj akkor nem variallok kifizetem a 399EUR-t, de jo lenne tisztaban lenni es a specifikacioban feltuntetett chipset / CPU / GPU nekem nem sokat mondSegitsegeteket, valaszaitokat elore is koszonom!
-
No.01
addikt
Sziasztok,
Nemreg egy kedves ismerosunk kikerte a velemenyemet tablet ugyben, de amit en ajanlottam azt kicsit sokallta (Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 wifi only)
Otthonra kellene, amolyan asztali PC kivaltasara, netezni, Skypolni...
Mivel mar majdnem 60 evesek igy szvsz csak 10-es kijelzovel szeretltek johetnek szoba. Elony lenne a jo akksi es a szep kijelzo tovabba, ha az SW es a HW nem lenne elavult 1-2 ev mulva, mar amennyire ez ugye lehetseges. Aldoznanak ok ra tobbet csak jo legyen.
A raszant osszeg v.hol 80 es 100e kozott lenne. Kulfoldi beszerzes nem gond, de a magyar nyelv azert nem jonne rosszul.Mit ajanlanatok?
-
No.01
addikt
Sziasztok,
Tanacsra lenne szuksegem: tabletet vasarolnek a paromnak (es persze neha kicsit magamnak is
)
A keret ~300EUR, android platform es ha lehetseges akkor olyasvalamit keresnek ami akar 1 kezzel is konnyen kezelheto pl az agybol, tovabba jo lenne egy szep kojelzo es egy combos akksi. Bovithetoseg nem letszukseglet 16GB is boven eleg lesz.
Elmentem hat a Mediamarktba es meglepodve tapasztaltam, h a Samsungok egyaltalan nem jonnek be semmilyen formaban, pedig van jopar cuccom toluk...
2 tablet kerult a latomezombe: Nexus 7 ill az LG G pad 8.3.Olvasgatom a Nexus forumot, kap ott hideget meleget az LG viszont elegge "vak folt"
Mi errol a kettorol a velemenyetek? Van esetleg mas alternativa ami emlitesre melto?
-
No.01
addikt
válasz
buci30 #36677 üzenetére
Szoval Tab2? Meglesem. A netbook kivaltasa egyebkent mennyire mukodik? (en pl el nem tudom kepzelni,h a laptopom helyett egy ilyen vagodeszkaval netezzek, de ugye egy testvernek foleg fiatalabb lanytestvernek az ilyet nemigen lehet megmagyarazani
csak azt szeretnem elkerulni, h most belol x osszeget majd 1 honap mulva rajon, h ez igy nem jo es kellene inkabb egy ultrabook. A gepelestol nem kell felni az biztosan nem fog neki hianyozni)
-
No.01
addikt
Segitseg kellene... tabletet keresek a hugomnak netbook kivaltasara (a gepeles annyira nem szamit) tobbsegeben bongeszesre lenne hasznalva, de ha ugy alakul akkor utazakor jo lenne videokat nezni rajta (net nem kell van a telefonjan)
Mindenfele flame nelkul egy kikotes van: Ne az almas marka legyen.
En alapbol a Nexus-t ajanlottam volna (itt kulfoldon konnyeb beszerezheto ~200EUR-t) de hatha van ami jobb/jobban megeri.
Nem ragaszkodom a 7`-hoz lehet nagyobb is. Arban majdnem mind1 csak mukodjon megfeleloen meg joideig.Javaslat?
Elore is koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BestBuy topik
- OLED TV topic
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Synology NAS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Revolut
- iPhone topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest