Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Papíron szuperfantasztikus, csak hát kérdés mi mennyire igaz belőle.
4K kijelzőnek hirdetik a 1600 x 2560 kijelzőt, ami másnál 2.5K-nak számít.
Widevine L1-et ír, de nem tudni, hogy Netflixnél is whitelisten van-e.
A fényerőt 600 nitnek írja, de ezt is jó lenne tesztben megerősítve látni.
Mivel pár hetes tablet, nem igazán vannak review-k sem.
Amivel jobban jársz, az a Samsung S7 FE, ahhoz jár toll alapból, tudja a FHD Netflixet és topligás a fénysűrűsége. -
A buktatója? Ez egy kínai eladó, akitől jönne a tablet. Ez azt jelenti, hogy nem tudni mikor érkezne. Most BF miatt főleg. Én csak EU raktárból vennék. Aztán gyanúsan olcsó, bár azt írja global, nem kínai belpiacos. Gyanús. Kamuszagú.
A tablettel nincs szerintem gond, létező termék. Jó hardverrel. Az, hogy euban nem ismert, nekünk van alldocube tabletünk 2 is, tökéletesen működnek, pedig nem Samsungok.
Ezt, amit írtál, én konkrétan nem venném (Aliról amúgy sem, sok a kamuzós eladó), mert gyanúsan olcsó és mert egyenesen Kínából jönne, ami miatt sokáig húzódhat a kiszállítás. -
72 000 forint és még tokot és képernyővédő fóliát is kapsz.
-
Pl Teclast T50 a bangoodon. G99-es proci 8Gb ram, 256 Gb tárhely, 11 colos, 4g modemmel, ac-s wifivel, gps, android 13-al 95000-ért. Sajnos jelenleg csak ennyiért és Kínában van.
Volt nem rég akciósan kuponnal 80 körül eu raktárból. Black Friday-es akcióban. Nem rég rendeltem egy tabletet eu raktárról (nem ezt), egy hét alatt megjött perfekt.
Nyílván a gari nem játszik. -
borbar
tag
Szervusz!
Tavaly én innen vásároltam. De ahogy nézem, van ahol még olcsóbb. És a BlackFriday során...Érdemes a követők számát, alapítás évét, és a pozitív visszajelzéseket figyelni, az alapján dönteni.
A tablet egyébként remek, főleg most, hogy már megkapta az Android13-at. Egyszerűbb irodai alkalmazásokra és tartalomfogyasztásra használom, játszani kevesebbett.
CN verziót válassz, ne engedd, hogy az eladó global ROM-mal behúzzon a csőbe. (A kínai verzióról szinte csont nélkül le lehet szedni a kínai programokat, nem nagyon akasztja meg semmi.) -
KubanitoS
veterán
Alcatel OneTouch Pixi 3 10" 35 ezer körül.
Magyarországi vásárlás esetén best buy ár/érték arányban 10"-en. Nekem is van egy ilyenem, teljesen korrekt masina.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- 5db Panasonic Toughbook H2- Ütésálló tablet- Bekapcsol, de hiányos (nagyobb tétel készleten)
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 128GB WIFI+Cellular, Szép Állapot, üzletből, garanciával
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M1 / Ezüst / Wifi + Cellular / 128GB / Garancia
- Jó állapotú Apple iPad 8 32GB GOLD ! 1 Hó Jótállás
- iPad Pro M4 11" 256GB wifi+cellular ÚJ 1 év Apple jótállás
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest