- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kiskokó #79418 üzenetére
Ha nem volt még akkor egy factory resetet nyomhatsz neki , illetve tiltsd le a felesleges alkalmazásokat ,áruházból ne engedj semmit sem frissülni , igy egész élhető tempót érhetsz el . Egy hete nyomtam gyermekem p5110-én fr-t , egész korrekt lett a végeredmény . Pontosabban ,recovery menü alól indítottam a factory resetet minden töröltem . Majd odinnal az utolsó hivatalos romot ujra flasheltem , utána a sok bloatware appot tiltottam vagy ha engedte töröltem . A rendszer fürge de csak addig míg nem telepít rá az ember programot és nem csak a menüben mászkál . De nincs ezzel semmi gond , türelemre tanítja a gyerkőcöt
-
válasz
Kiskokó #79410 üzenetére
A galaxy tab2 hardvere a mára sajnos elavult lett , az alacsony órajelen futó 2 cpu mag,cortex a9 utasításkészlet ,1 giga ram combo ,sajnos már minden alatt csak döcögni tud , egy skype lite is a határokat feszegeti ,komolyabb alkalmazásoknál a betöltési idő lazán meg van 1 perc is . Oc kernellel se lesz jobb a helyzet ,próbáltam anno , lassú maradt ,de cserébe merült mint a Titanic.Vétek volt szekrénybe tartani , mert a piacra kerülése után szűk 3 évig élhető volt a tempó amit tudott , persze folyamatosan lassult a működése , ahogy az alkalmazások,weblapok egyre összetettebbek lettek .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Új, makulkátlan Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged