Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
samu74
addikt
Ha nem adták volna ki az edge-t ,tuti valami poénos air-t fikázó kisfilmet gyártatnának már azóta sebtibe...
-
janeszgol
félisten
válasz
Alogonomus
üzenetére
Semmilyen kérdés nem volt, csak az ultimate írásomra nem tudsz mit írni...
-
janeszgol
félisten
A Samsungnak teljes fejlesztés kell. A telefonokat jó lenne fejleszteni, a szoftvert reklám-, és bloatware mentessé tenni, pláne ennyi pénzért. Mindig a Xiaomit szidjuk ezekért, a Samsung meg évek óta csinálja ezt büntetlenül.
-
Én örülnék a legjobban , ha lenne Plusz.
-
janeszgol
félisten
válasz
Alogonomus
üzenetére
Az iPhone Mini jobban fogyott...
-
bence1024
tag
Fejlesztésbe kezdett a Samsung?
Az lehetetlen!
-
csibe1
veterán
Muszáj, minden évben kell "új csúcsmodell", mert különben itt a világvége.
-
sBc
aktív tag
S25 Edge jobb és olcsóbb telefon mint az iPhone Air és ez a lényeg. Sajnos kevesebb is a marketingje így kevesen ismerik.
-
Alogonomus
őstag
Az eladási statisztikák alapján az S25+ nem igazán "mostoha sorsú". Tényleg a legkevesebb eladott példányszámú modell az eredeti hármasból, de bőven van érdeklődés iránta.
-
Bareszotron
aktív tag
Fantáziátlan külső, meg is érdemli.
-
TomPack
őstag
Én például várom az S26 Edgét! Sokan amiatt nem vették meg az S25 Edgét, mert az "félidőben" jött ki, és a 26 még vékonyabb lesz, nagyobb akksival, takarékosabb SOC-al!
-
ParmaBoy
aktív tag
Nem meglepő, valóban nem rossz a + széria elképzelése, nekem is használ ilyet ismerős (s23) és a következőben is a + széria érdekelné.
-
PirosHello
senior tag
Az S26Edge is az S25Edge kameraszettjét kapja meg, az S26U sem változik igazán az S25U-hoz képest (miért nem lepődöm meg?) Sztem az S26+ sem lesz fejlettebb kamerában, mint az S25+, bár a remény hal meg utoljára (és ha Samsungról van szó, általában meg is hal
). Sajnálom az irányt, hogy a fejlődés nem követi az árazást (de legfőképpen a kínai vonal fejlesztéseit)
. -
GreatL
őstag
Nekem S22+ van, csak a nagyobb akksi érdekelt bele anno. Így utólag az egész történetet nem bántam meg.
-
gulyasa
őstag
Több éves tend, hogy nem fognak, főleg hogy most az AI a fő fejlesztési irány és a fotózás nem olyan fontos (szerintük...)
Jó esetben az Ultra kaphat jobb optikát, de már ez sem törvényszerű.
Sajnos (vagy nem..) kamerában és akkumulátorban maradnak a kínai flagshipek a verseny élén. -
Gabci77
csendes tag
én örülnék neki, méretben full jó a + széria, de akkor már kamerát is fejlesszenek benne..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 1000GB Teljeskörű garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Mini Pc HP ProDesk 600 G4 / EliteDesk 800 G5 // 6-9. gen // i3 / i5
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Sajnálom az irányt, hogy a fejlődés nem követi az árazást (de legfőképpen a kínai vonal fejlesztéseit)
.