-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz
@matthew@ #29491 üzenetére
Ha megszeretnéd változtatni akkor egyszerűen csak el kell távolítani a fiókot és hozzá kell adni az újat de ez esetben a már megvásárolt alkalmazásokat újra meg kell vásárolnod mivel azok az fiókhoz kötődnek.
Az alkalmazásokat meg természetesen újra fel kell telepítened. -
válasz
@matthew@ #29304 üzenetére
Leegyszerűsítve azt mondanám, hogy nem jobb vagy rosszabb az egyik a másiknál, csak más.
iOS leegyszerűsített, könnyen kezelhető, magától értetődő, Droid sokkal több lehetőséget kínál de több tanulást is igényel (E tekintetben részint olyan, mint a Windows Linux kérdés)
-
laszlohu
addikt
válasz
@matthew@ #22054 üzenetére
sokszor nem érzékeli az érintéseket
Ez két dolog miatt lehet :
Eleve szar a kijelző (hardware gond)
pl. GB, vagy ICS van rajt ( Szoftver gond ),
a Jelly Bean (Android 4.1.1 ) -ben javítva van,
úgyhogy csak azzal derül csak ki
igazából, hogy tényleg a hardware - rel van-e a gond. -
Sanzaa
senior tag
válasz
@matthew@ #22050 üzenetére
pdaplus.hu oldalon tegnap láttam egy hirdetést, amiben egy Motorola Xoomhoz való bluetoothos bilentyűzetes tokot árultak 4000ért. Szerintem elég jó vétel... Esetleg azt is beveheted még, bár nem tudom mennyiért mennek a használt Xoom tabok.
Vagy egy új ConCorde 9.7 IPS Plus tabot ajándék billentyűzetes tokkal, vagy egy MyAudio 1016DCC-t. Utóbbi kettővel esetenként kompromisszumot kell kötnöd.
Vagy vegyél egy MSI Wind netbookot és tegyél rá AndroidotMég lehet én is veszek, ha nagyon nagyon sok pénzem lesz...
-
sittes79
addikt
válasz
@matthew@ #9774 üzenetére
Sétálj be valamelyik hülyék boltjába vagy valamelyik mega-giga áruházba, Pesten van egy halom, én is így tettem, szíjjel nyomkodtam egy kiállított darabot, aztán jó árasítva megvettem máshol, neten leginkább.
5"-os szerintem kicsi, de egy 3"-os mobilhoz képest már nagy ugrás
meg köll nézni szemmel.
kaptál választ bőven
-
kezdő
senior tag
válasz
Nem túl logikus amit mondasz.
A 10 colos tabletet kizárod a 4:3 miatt, helyette vennél egy 5 colos 16:9-est.
Elárulom, hogy a 10 colos 4:3-as képernyőn is lenne akkora egy 16:9-es film, mint egy teljesen kitöltött 5 coloson.
Akkor meg már sokkal inkább a nagyobb gép, ami a filmeken kívül mindenben nagyobb élményt nyújt. -
tjb007
nagyúr
válasz
Csak szólok, hogy a 16:10 -es tableteken is lesz fekete csík a filmeknél ha emiatt aggódsz.
Ha ennyire fontos a 16:10 és kell hazai garancia is akkor ConCorde tab 7020 vagy 7030, ha nem riadsz vissza a külföldi rendeléstől akkor pedig a 90 dolláros Ainol Novo 7 Paladin is bőven elég lesz erre a feladatra.
Mobilitás szempontjából meg célszerűbb egy 7 colos példányt választani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Óra topik
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Gaming notebook topik
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Raspberry Pi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged