- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
buta29030
tag
válasz
mikoljan #27467 üzenetére
Ezt tőlük kell megkérdezni.
Kérdeztem. Telefonon. Kipróbálták, nem hallják, de elmondták, hogy ettől a készüléktől nem lehet azt elvárni amit egy MP3 lejátszótól. Kérdeztem, hogy miért nem? Szóval ha ezt tudom, valószínűleg visszarettenek a vásárlástól. De nem tudtam, illetve még most sem tudom, hogy én fogtam ki egy hibás darabot, vagy az összes ilyen.
-
buta29030
tag
válasz
mikoljan #27461 üzenetére
Szubjektív az egész.
Nem, ez a hiba nem szubjektív. Kimérhető szerintem, és füllel is nagyon jól hallható. Zavaró. Sajnos a tesztekből ez a próba rendre kimarad. Miért? Nincs fejhallgatójuk a tesztelőknek?
(#27462) spiritex: Ezután majd fejhallgatóval és egy pendrájvval (amin lesz anyag) fogok menni vásárolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest