- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Fotók, videók mobillal
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiritex
veterán
válasz
Emi1986 #27207 üzenetére
A Navon-t továbbra sem ajánlom, mert nekem az első tabom Navon volt, és borzasztó volt a terméktámogatása. Nincsenek frissítések, nincs normális szerviz, nincs fórum, csak a szerencse, ha kifogsz egy hibátlan példányt, vagy a szívás.. nekem az utóbbi jutott...
(#27209) Emi1986
Szívesen. Ha konkrétabban érdekel, kifogtam egy példányt, ami a Skype-tól 3 másodperc alatt lefagyott. Angry Birds Space-től kb. 3-4 perc alatt fagyott. 1 hónapot vártam, mire visszaküldte a hungaroflotta, hogy 150 óra tesztelés alatt nem produkálta a hibát, érdekes, mert nem volt náluk annyit a gép... egyeztettem az edigivel. Szóval nem ismerték el a hibát, frissíteni ugye nem tudták, mert nem foglalkoznak a frissítésekkel. Legegyszerűbb volt visszaküldeni. A cserekészülék valahogy eszükbe sem jutott... Bekapcsoltam a boltban, és 2 perc elég volt, hogy lefagyjon... mily' érdekes, náluk "150 órát" gond nélkül ment... Na hagyjuk, még mindig mérges vagyok rájuk, pedig már a 3. tabomat nyúzom. -
edk-
őstag
válasz
Emi1986 #27202 üzenetére
Ainol Novo 7 Venus Quad Core, de csak Pre-Order, idén már biztos nem érkezik meg.
-
spiritex
veterán
válasz
Emi1986 #27202 üzenetére
Igen, igazad van, de mivel van bluetooth-ja, avval egy külső gps-mudul simán működhet.
Itt azért jóval olcsóbb, és ráadásul kapsz egy csomó extrát:
http://www.gadgetgreats.com/ainol-novo-7-fire-deluxe-ips-android-4-0-tablet-pc-capacitive-amlogic-dual-core-1-5ghz-16gb.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Új, makulkátlan Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Apple Ipad 10.generáció
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest