- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Yettel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
janpier
tag
válasz
cidalain
üzenetére
Pedig magával a tablettel elégedett vagyok, csak ugye jó lett volna valami utilapu legalább a gyártói oldalon, hogy mit ajánlanak hozzá. ... Vagy egy velős leírás, esetleg videók.
Nekem ez nagyon káosz volt. ( Még szerencse hogy közben ha elakadok, tudok írni a ph fórumra, és kapok segítséget hozzáértőbb fórumtársaktól.) Bár az nekik nem jó, ha kerek perec le lenne írva, hogy ehhez apukám ne keress komolyabb kiegészítőt, mert ennyit tud. ( Bár nekünk hál istennek nem is fontos, mert nem grafikusnak készül. ) Persze értem én hogy a termék káoszból ők jól jönnek ki, mert egy terméket sok néven, akár csak minimális módosítással eladhatnak újra és újra és újra stb.
Az aktív toll nekünk nem opció, mert ha megunja, már pedig meg fogja, csak le lesz rakva és töltés nélkül halna meg egy eldugott sarokban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED monitor topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Projektor topic
- Revolut
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,90% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Dr.NX