- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- LG V40 ThinQ - olajozott gépezet
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
janpier
tag
válasz
cidalain #92344 üzenetére
Pedig magával a tablettel elégedett vagyok, csak ugye jó lett volna valami utilapu legalább a gyártói oldalon, hogy mit ajánlanak hozzá. ... Vagy egy velős leírás, esetleg videók.
Nekem ez nagyon káosz volt. ( Még szerencse hogy közben ha elakadok, tudok írni a ph fórumra, és kapok segítséget hozzáértőbb fórumtársaktól.) Bár az nekik nem jó, ha kerek perec le lenne írva, hogy ehhez apukám ne keress komolyabb kiegészítőt, mert ennyit tud. ( Bár nekünk hál istennek nem is fontos, mert nem grafikusnak készül. ) Persze értem én hogy a termék káoszból ők jól jönnek ki, mert egy terméket sok néven, akár csak minimális módosítással eladhatnak újra és újra és újra stb.
Az aktív toll nekünk nem opció, mert ha megunja, már pedig meg fogja, csak le lesz rakva és töltés nélkül halna meg egy eldugott sarokban. -
janpier
tag
válasz
cidalain #92338 üzenetére
Köszönöm a fejtágítást, most legalább tiszta lett a kép ezen a téren is. Akkor marad a passzív toll, mert az aktív így is úgy is felesleges lenne. Mivel karácsonyi apró ajándéknak lesz, ezért keresek valami pár ezres szebb példányt neki, úgy is a kinézet fog számítani. Szórakozásnak jó lesz neki az is.
Egyébként találtam egy beszélgetést hivatalos oldalon, a Lenovo Active Pen 3 és a Lenovo Tab M10 FHD Plus ( TB-X606X ) tablettel kapcsolatban. [link]
Elvileg működik vele, de jól írtad, hivatalosan nem támogatott.
Ezt csak azért linkelem be és írom le újra az adatokat, hátha valaki hasonló okból tévedne ide a fórumra.
Elég sok keresgélésnek a végére sikerült pontot tennem a segítségeddel, még egyszer köszönöm a segítséget. -
janpier
tag
válasz
cidalain #92335 üzenetére
A bumszli végű van itthon, bár az kb. 4cm -es és nem igazán kézre álló. Gondoltam egy toll formájút veszek. Vannak vékonyabb hegyű kapacitív tollak, gondoltam azokkal talán tudna rajzolgatni, jegyzetelni. ... Vagy erre alkalmas a bumszli végű is, esetleg ezen a tabon felejtsem el hogy jegyzetet lehet írni és rajzolni lehessen. Úgy érzem rosszul gondoltam hogy köze van a toll hegyének a vonal vastagsághoz.
Akkor ezen csak azt lehet meg csinálni tollal, mint amit az újával?
Bocs hogy ilyen analfabéta vagyok ebben a témában...
Azt hittem minden tableten lehet olyat, mint pl. a bankokban lévő aláírós tableteken. -
janpier
tag
Sziasztok!
Egy Lenovo Tab M10 FHD Plus ( TB-X606X ) tablethez szeretnék érintő ceruzát venni.
Kicsit el vesztem a témában, mert nagyon sok közül lehet választani.
13 éves "kis" lányom számára.
Nem precíziós feladatokra lenne használva, csak rajzolgatásra, illetve írásra.
Passzív tollban gondolkodtam, de nem tudom hogy azok közül melyik alkalmas ehhez a tablethez.
Bízom benne, hogy van egy tapasztalt fórumtárs aki ajánlani tud pár típust.
A választ, illetve türelmet előre is köszönöm...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest