- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- iPhone topik
- Már alig hallucinál az új kínai AI-modell
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
Petrónius #82924 üzenetére
Beballagtál, és levetted a polcról, vagy kértél segítséget eladótól (ha igen neki mondtad hogy sim-mel szeretnéd használni?)
Nekem egyszer volt olyan hogy eladóval nézegettük a termékeket, kiválasztottam, makd otthon kibontáskor néztem, hogy totál más (visszavittem, kicserélték - rossz volt a termék alatt a cimke a poocon, és a címke szerinti gépet kaptam - sőt azon az áron kaptam meg, amit a címke mutatott, egyébként ez kicsit drágább lett volna)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- iPad 9th. 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 84%/p4225
- iPad Pro 7 M4 13" 256GB Cellular Hibátlan/2025.11.29.Apple Gar./p4219
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Thinkpad P16s notebookot vennék
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest