Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Mercury
aktív tag
válasz
zebede
üzenetére
Ok! Akkor tessék!

A tablet a Banggood-ról jött, vám nem volt rá. Egy Chuwi feliratú kartondobozban jött. Kinyitás után először az usb-s töltővel találkozni, majd szivacsok közé becsúsztatva maga a készülék. A szivacsos védőbe van besüllyesztve az a kis boríték szerű tasak, ami a tömör leírást tartalmazza (magyar nélkül), valamint van egy certification is mellé, végezetül a simtű is ebben a részben található. A készülék amúgy nem egy pillesúlyú darab, elég masszív érzetet ad, a hátsó borítással pedig olyan gamer-es a kinézete. Sebességben eddig gond nem volt, akadást sehol sem tapasztaltam, a wifi jelet rögtön fogta és a hálózati sebessége is tökéletes eddig. A kijelzője szép, bár én nem vagyok egy profi kijelzőmester, így nagyon részleteket nem tudok adni róla, de elsőre semmi olyat nem tapasztaltam, ami szembetűnő lett volna ilyen téren. Az érintéseknél 1-2 esetben nem vett mindig mindent elsőre, de ebben benne lehet az is, hogy én nyomtam annyira határozatlanul, szóval ezt sem venném jelenleg fix hibának. Ami némi negatív a cuccal kapcsolatban az a lokalizáció; a honosítás néhány helyen elég magyartalanra sikeredett, illetve vannak olyan beállításokban található opciók, ahol teljesen ki is maradt, így azokon a részeken az angol szöveg van mixelve a magyar választási lehetőségekkel. Nekem ez sem volt tragédia, de aki egy kukkot sem tud angolul, annak ez zavaró lehet. 100%-os töltöttségről indulva kb. 1 óra állítgatás (2-3 újraindítással) után merült 7-8%-ot. A kamerája nagyjából felejtős, vaku ugye nincs, a gyári fényképező alkalmazásban az elülső kamerát nem tudtam életre kelteni (vagy csak szimplán nem találtam), így szelfifotót nem készült.

Ez persze lehet harmadik feles alkalmazással megoldható, még nem próbáltam...
Így elsőre azt hiszem ennyi, de ha van kérdés, akkor azt igyekszem megválaszolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- Milyen autót vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- PH! Szakszervezet
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 12.9" (4. generációs) (2020) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- IPAD PRO 12.9" 2. GEN 256GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAl, 27% ÁFÁS
- ELADÓ iPad 9th cellular 64 GB space gray - "láthatatlan" karc a kijelzőn, képeket csatoltam
- iPad Mini 6 Fekete 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 98%/p4557
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L580 - i5-8350U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Dr.NX