- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Mercury
aktív tag
válasz
varmi2 #78995 üzenetére
Az Antutu 3D tesztet meg is csináltam:
Összpontszám: 100766
CPU: 42381
GPU: 26463
UX: 26174
MEM: 5748Valamint a háttértár tesztet is:
Read: 118 MB/s
Write: 79 MB/sKamerateszt pedig holnap.
Update: újra ránéztem a kameraprogramra, most megtaláltam a front kamerát, csak délután vak voltam.
Holnap akkor nappali fénynél letesztelem. -
Mr.Mercury
aktív tag
válasz
vadkörte #78994 üzenetére
Január elején rendeltem meg, 1 hónap alatt ért ide. A rendelési oldal január 31-re tette a kézbesítés várható idejét, ehhez képest 29-én érkezett meg, szóval elég jól belőtték az időt.
@varmi2: Ok, bár Face-en nem vagyok, de holnap keresek megoldást az előlapi kamera tesztelésére. A háttértár és Antutu tesztet is megcsinálom, holnapra az is meglesz szerintem.
Van gyárilag felhelyezett fólia, hogy az mennyire véd nem tudom, de szerintem átlag felhasználáshoz elég (ami nálam az otthon történő használatot jelenti).
-
Mr.Mercury
aktív tag
válasz
zebede #78991 üzenetére
Ok! Akkor tessék!
A tablet a Banggood-ról jött, vám nem volt rá. Egy Chuwi feliratú kartondobozban jött. Kinyitás után először az usb-s töltővel találkozni, majd szivacsok közé becsúsztatva maga a készülék. A szivacsos védőbe van besüllyesztve az a kis boríték szerű tasak, ami a tömör leírást tartalmazza (magyar nélkül), valamint van egy certification is mellé, végezetül a simtű is ebben a részben található. A készülék amúgy nem egy pillesúlyú darab, elég masszív érzetet ad, a hátsó borítással pedig olyan gamer-es a kinézete. Sebességben eddig gond nem volt, akadást sehol sem tapasztaltam, a wifi jelet rögtön fogta és a hálózati sebessége is tökéletes eddig. A kijelzője szép, bár én nem vagyok egy profi kijelzőmester, így nagyon részleteket nem tudok adni róla, de elsőre semmi olyat nem tapasztaltam, ami szembetűnő lett volna ilyen téren. Az érintéseknél 1-2 esetben nem vett mindig mindent elsőre, de ebben benne lehet az is, hogy én nyomtam annyira határozatlanul, szóval ezt sem venném jelenleg fix hibának. Ami némi negatív a cuccal kapcsolatban az a lokalizáció; a honosítás néhány helyen elég magyartalanra sikeredett, illetve vannak olyan beállításokban található opciók, ahol teljesen ki is maradt, így azokon a részeken az angol szöveg van mixelve a magyar választási lehetőségekkel. Nekem ez sem volt tragédia, de aki egy kukkot sem tud angolul, annak ez zavaró lehet. 100%-os töltöttségről indulva kb. 1 óra állítgatás (2-3 újraindítással) után merült 7-8%-ot. A kamerája nagyjából felejtős, vaku ugye nincs, a gyári fényképező alkalmazásban az elülső kamerát nem tudtam életre kelteni (vagy csak szimplán nem találtam), így szelfifotót nem készült.
Ez persze lehet harmadik feles alkalmazással megoldható, még nem próbáltam...
Így elsőre azt hiszem ennyi, de ha van kérdés, akkor azt igyekszem megválaszolni. -
Mr.Mercury
aktív tag
Megjött a Chuwi Hipad, így, ha van rá igény itt a közösben vagy akár privátban, tudok egy első benyomásos véleményt írni róla.
-
Mr.Mercury
aktív tag
-
Mr.Mercury
aktív tag
Nem tudja valaki véletlen, hogy a Banggood hány nap alatt szokta kb. postára adni a rendelt csomagot? A 3-án rendelt tablet még mindig processing alatt van és nem tudom ez normális-e...
-
-
Mr.Mercury
aktív tag
válasz
zebede #78695 üzenetére
A beírásod alapján utána néztem a készüléknek és meggyőzött annyira, hogy rendeltem is egyet a banggood-ról vám és szállítási biztosítással együtt, Priority EU line opcival ~41.000-Ft-ért. Remélem nem fogok csalódni benne.
Viszont fura, mert a rendelésem áttekintésénél a shipping method-nál azt írja, hogy "Air Mail", de most nem tudom, hogy ettől az még Priority vagy sem...Mondjuk a vámbiztosítás miatt annyira nem izgat, de azért jó lenne tudni, hogy biztos nem lesz rá vám.
-
Mr.Mercury
aktív tag
Közben nézegetem az itthoni árakat más tabletek kapcsán és látom, hogy decembertől szinte mindegyik 10-20 ezerrel kerül többe, mint azelőtt.
Gondolom ez a karácsonyi árazás, vagy készüljek fel rá, hogy januárban is ilyen emelt árakat fogok találni?
@MCs88: közben már félig letettem róla, mert a global rom-os még drágább. Persze, a szívem mélyén még mindig ezt választanám, de ez a kínai rom eltántorított tőle. A 2 hét részemről még kivárható lenne, csak közben elkezdtem gondolkozni egy Huawei-es vagy Samsung-os alternatíván itthonról beszerezve.
-
Mr.Mercury
aktív tag
Sziasztok!
Én csak megerősítést szeretnék kérni, hogy megéri-e ~90e pénzért (szállítással együtt) rendelni egy Xiaomi Mi Pad 4 Plus-t? Jókat olvastam róla, de rendelés előtt azért úgy voltam vele, hogy itt is kikérem a véleményeteket.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Oneplus Nord 5G
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest