- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
bela85
aktív tag
válasz
GZoli7 #50067 üzenetére
Azért nem tudom a pontos típusát, mivel úgy hozták ide nekem egy Alcatel travel chargerrel.. az illető azt mondta Alcatel tablet..de sajnos nem az..
PC-re dugva írta ki ezt a Softwinerevb-t.. és ebay-en is találni ilyen néven tabot..Livesuit progival próbáltam.. drivert feltettem de ahogy írtam is felkiáltó jeles..
ADB -be az "adb devices" parancsra írja a tabot és hogy recovery-be van.. elküldöm neki az "reboot bootloader" parancsot újraindul a gép.. és elkezd tölteni az android feliratnál megáll.. vagyis csak tölt tölt.. tehá t nem tudom fastboot állapotba sem tenni.
Livesuit meg nem látja..mert azt írja hogy "no device found" vagy "no device to update" stb.
ROM-ot amúgy a softwinerevb alapján találtam.. ami talán jó lesz.. de nem tudom milyen progival tudnám felvarázsolni rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular 5G, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- iPad Air 5 M1 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4505
- iPad 11 2025 Wi-Fi+Cellular 5G ( eSIM ) 64GB Blue, pár töltéssel, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- DELL Thunderbolt TB16 Dock
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő