Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Netfone
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
stmiklosi
tag
válasz
Pszihonaranc
üzenetére

Szevasz!
Én nem azt állítom, hogy helyettesíteni tud egy laptopot, én olyan eszközt kerestem és találtam kiegészítőkkel, amely megfelel azokra a feladatokra amire használni akarom.
Ott látsz 2 kiegészítőt: egy sima kitámasztós tartót/védőt (igen praktikus) tablet méretét, súlyát alig növeli, de ha "gépelni" volna kedvem vagy sokat kell írni, "átmegy" a billentyűzetbe. Itt a válasz, hogy hogyan csatlakoztatom a billentyűt.. bedugom.
Amit nem látsz? van hozzá OTG-vel bluetooth stick, bármely BT-s eszközt fogadni tud. És akkor már fut rajta az IGO navigátor is.
Nem sok alkalmazást tudsz mondani, amit én nem tudok futtatni (jó, filmet nem fogok konvertálni), de amire használom elég.(DualCore, 1MB, IPS, 16MB FlashRom, 1024*600 már elég "öreg") Pl. utazás közben tanulok vagy e-book-ot olvasok. Erre meg a laptop nem jó.
És mindez a nem látható BT Stickel együtt cakkk-pakk 34e-ből megvan.... (És egy laptop?)
Nem hiszem, hogy van értelme vitázni mire való (arra hozni érveket mire és hogyan nem lehet használni), Amúgy egyetértek mesterségesen sulykolják, hogy kell ilyen, sokáig ellenálltam, vettem, vidáman használom.
És belefér télikabátom belső (nagy) zsebébe észrevétlen.
Üdv: StMiklos -
interstate76
addikt
válasz
Pszihonaranc
üzenetére
Ez már felesleges kötekedés, öregem, ezt inkább ne itt és ne velem... Teljesen érthetően leírtam, hogy milyen felhasználási célra alkalmasabb nekem a laptopnál a tablet, nem tudom, mi érthetetlen a számodra, de szerintem fuss neki még egyszer.
-
LámaZ
addikt
válasz
Pszihonaranc
üzenetére
Olvasd el a blogom!
Ott leírtam a meztelen igazságot. -
whatnot
őstag
válasz
Pszihonaranc
üzenetére
Szövegértés...
Azt írta, hogy amire ő használta a laptopot, azt szinte teljesen ki tudta váltani a tablet, sőt, még praktikusabb is.
Még egyszer kihangsúlyozva: az ő céljaira alkalmasabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- iPad 8 gen 32GB wifi dobozos megkímélt
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX