- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
Strapatabletrol mit tudtok?
Vizallo tab navigalasra, meg skypeozni... -
tvamos
nagyúr
válasz
nightmare13 #11389 üzenetére
Es akkor most olvasva az utobbi par hozzaszolast, (mondjuk 10-et,) akkor ne ketelkedjek abban, hogy az "atlag felhasznalo"-nak erdemes kinai gagyi tabletet vegyen!?..
-
tvamos
nagyúr
válasz
CHIPman #11388 üzenetére
En, amkor tuti a 10.1"-es Samsungot vennem.
// En sokat vonatozom, ezert a 7 plus-ra gyujtok.nightmare13:
Termeszetesen a rossz tapasztalataim miatt beskatulyaztam ezeket a kinai cuccokat. A multkor kiprobaltam egy Yarwikot, az sem javitott a megitelesemen. A tapasztalatom az, hogy a BT modul a minimum. (Bill+GPS...) -
tvamos
nagyúr
válasz
nightmare13 #11378 üzenetére
Szerintem ehhez az is tartozik, hogu ezt gyari allapotaban tudja, es ne kelljen napokat forumozni, meg utanaolvasgatni azert, hogy csak a marketet elinditsd. Es ez meg csak a market...
-
tvamos
nagyúr
válasz
nightmare13 #11371 üzenetére
Atlagfelhasznalo? Jol hangzik...
Jo lenne tudni, mit jelent ez! -
tvamos
nagyúr
válasz
nightmare13 #11367 üzenetére
Az teny, hogy jo a MALI400. Set top boxba, megia lejatszoba jo is ez a cucc, de parhuzamos folyamatokat kezelni... szerintem mar keves. De ahogy gondoljatok. Az Angry Birds tuti elmegy rajta.
-
-
tvamos
nagyúr
Most latom csk, hogy van joarasitva Samsung GT-P6211 Galaxy Tab 7.0 Plus N 16GB.
Mi a kulonbseg a GT-P6211, es a GT-P6210 kozott? -
tvamos
nagyúr
Ez egy egesz pofas kis gepnek tunik:
Motorola Xoom 2 Media 16GBMeg kicsit gyujtenem kell hozza, de a speckoja fincsi.
Dual Core proci, 1GRAM, beveszi az SD-kartyat, 800 x 1280 pixel felbontás...
Csak 3G nincs, BT, GPS is adott...Az viszont elgondolkodtato, hogy er-e 30 ezerrel tobbet, mint a
Samsung GT-P7310 Galaxy Tab 8.9 16GB -
tvamos
nagyúr
válasz
weinmaker #11298 üzenetére
Szerintem akkor van a gond, ha kiadsz 60k-t egy cuccert, ami csak annyival tud tobbet a 30-ksnal, hogy IPS. Utana meg nem tudod megfeleoen hasznalni, mert esetleg szeretnel egyszerre navigalni, meg a neten lenni. Vagy a neten lenni, meg hozzatolni egy billentyuzetet, es nem vagy otthon, ahol adott a wifi.
Es mondjuk a 30k-s cuccot ha eladod 20-ert, megvonod a vallad, hogy ez nem volt tul jo uzlet. Vagy berakod a fiokba... De a 60k-shoz meg mar kolcsonkertel anyutol...
Az egeszbol csak annyit akartam kihozni, ha navigalni akarsz, minimum a beepitett BT modul. De szerintem nem olcsobb a kulso GPS + Tablet.
+ egy neves ceg kifuto tipusa biztonsagosabb megoldas, mint a gagyi kinai. Hacsak nem buheralasra, meg hekkelesre kell. -
tvamos
nagyúr
válasz
gipsztigris #11296 üzenetére
Az embereknek megtetszik valami, es elkezdenek lelkesedni erte. Szinte beleszeretnek. Legyen az kocsi, vagy tablet, vagy akarmi... en is bedoltem egy ilyennek. Meg a kinai genya hazudgalasainak. Van is otthon egy ZT-180 V2-m.
Kuldetesemnek erzem, hogy ilyenkor reagaljak. Met azert ezeknel a kinai csodaknal vannak sokkal jobb hardware-ek! hoztak ki jobbakat 1-2 eve, amiknek az ara mar lassan kozeliti ezeket. Max nincs mar ra 4-es Android, amirol meg mindig nem latom, hogy mivel jobb, mint a GB, vagy a HC. Amikor meg mar tenyleg jo lesz, arrol fogunk postolni, hogy 5.x kell, az a frankosag.
En meg belecsuszok a fikazasba. Ez is emberi dolog, elofordul.
-
tvamos
nagyúr
válasz
gipsztigris #11283 üzenetére
Tömeg 620 gramm
Uri a rokonom...// Latom, te is Concorde fan vagy!
weinmaker:
En is igy latom... a 60-70-hez nem kell sokat hozzatenni. -
tvamos
nagyúr
válasz
gipsztigris #11260 üzenetére
A video alapjan meg tukrozodik... akkor hol az igassag?
Meg mondjuk a videobol nekem az jon le, hogy nehez is.
Egy kezzel nem tunt kenyelmesen tarthatonak.// Vegulis tokmindegy, mert BT nelkul nekem nem jatszik.
-
tvamos
nagyúr
Jeee... itt lehet kapni ilyen cumot:
http://www.ignotech.se/product/Novo-7-Aurora -
tvamos
nagyúr
válasz
alba-regia #11237 üzenetére
45k? Ez vicc?
X220-as proci? Regi, elavult... -
tvamos
nagyúr
válasz
Nara19 #11217 üzenetére
Nekem a 7" 800*480-as felbontás abszolut hasznavehetetlennek bizonyult. Viszont ugyanezen meretben (7") az 1024*600 (Galaxy tab plus) teljesen megfelelonek tunt. (Sajnos nem volt lehetosegem orakig nezegetni, csak futolag)
A 10" 1024*800-rol meg mar leirtam, mik a tapasztalataim. -
tvamos
nagyúr
Hello!
Megint megjott a fizu, hozzacsaptam a kerethez, igy mar 80kHUF van a tabra.
Tudtok valamit ajanlani, ami belefer ebbe a keretbe, ezzel a speckoval?
- 7-9" IPS (ha lehet 4:3), Dual-Core, 1G-RAM, 7 ora film/net, SD bovites, max 1/2 kg, BT; GPS.
En ilyet nem talaltam. Eddig... -
tvamos
nagyúr
Lattam cm7-et is ra, de ha nem mondja valaki, hogy nekem ilyen van, gyere ha gond van, segitek, akkor arra alapozva en nem vennek keszuleket.
(Igy vettem a ZT-180-at, hogy menni fog, majd megoldjuk... de losz@r se megy rajta. No mindegy, netradios ebresztooranak, meg digit kepkeretnek elmegy.) -
tvamos
nagyúr
Nekem mindegy mit veszel! Azert irtam a hasznalt GT-P1000-et, mert az 60k korul megvan, es nem kell rajta heftelni semmit. Szal csak jot akartam.
Ha meg olyat veszel, amiben meg BT sincs, akkor garantalt a szivas. Persze, minden megoldhato, csak ha nem tudom, hogy megeri-e. (Persze itt majd jonnek a buheratorok, hogy nekem konnyu, mert annyi penzem van, amennyit raszanok, es... ebben valoban igazuk van! Azert szoljon mentsegemre, nem apu penzet koltom.)
Szoval, akkor, ami talan az altalad emlitett arfekvest kozeliti... es ebben pl. van GPS, meg BT: http://www.comtech.de/Lenovo-IdeaPad-A1-Tablet-PC-schwarz_detail_34470.html?sPartner=53
De nem!..Ez is tul draga neked... Akkor nem tudom...
-
tvamos
nagyúr
Nem emlekszem min navigalt. Meg ha eroltetem akkor se... csak arra emlekszem, hogy off-line volt, nem a google.
Az uj nem feltetlen jobb, mint a regi, a GT-P1000 azert tartja az arat, mert meg lett csinalva, jo, mukodik minden faszan, ahogy kiadta a Samsung. Nem kell mindenfeleket heftelgetni ra. -
tvamos
nagyúr
Arra vigyaz, hogy sok kinai tablaban, nem csak 3G, meg GPS nincs, hanem BT sem. Persze, meg lehet oldani a 3G-t kis stick-kel, cak akkor nincs hova dugni a BT modult, akkor nincs GPS se. Ha BT van, akkor van ugye BT-GPS modul, meg BT billentyu, meg minden BT-s szirszar, de nem jatszik a 3G stick. Akkor lehet a telefonon wifi-t csinalni, de ez az egesz egy nagy szarakodas.
Igy egyszerubbenk latszik ha olyat veszel, amiben minden benne van egybol.
Pl. a Samsung Galaxy Tab P1000 mindent tartalmaz, amit emlitettel, es nem kell kanocon logatni semmit. (En eleddig csak ezt lattam eloben navigaciora hasznalni, ezert javasoltam. Es azert nem a tobbit, mert bar lehet, hogy tuti jok, de azokat meg meg nem lattam.)Ennek ellenere, jo lehet egy olcsobb is, de ha navigalni akarsz vele, akkor azert legalabb a BT legyen benne!
-
tvamos
nagyúr
válasz
GLevi91 #11100 üzenetére
Szerintem, egy atlag 10"-os, mint az enyem is, inkabb nehez arra, hogy egy kezben tartva olvasgass rajta. A 7-es baratsagosabb. Egy 8" koruli 4:3-as lehet a legmegfelelobb arra, amit irsz. Az mindenesetre biztos, hogy legyen legalabb 1024x valami a felbontas. En is ilyet keresek! (De en kiegyezem a 7-essel siman.)
-
tvamos
nagyúr
Ilyet lattatok mar?
Notion Ink Adam II tablet -
tvamos
nagyúr
Elolvastam ezt: http://www.wikitech.hu/tesztek/2012/03/09/teszt-concorde-tab-7015olcso-tablet-jo-tablet/
Erdekes. Sajnos, nekem kizaro okka notte ki magat a BT hianya,
En valami miatt azt hittem, van az ASUS Transformerre is gyari ICS.
A munkatarsamnak az van, es azt mondta... mindegy. Ez akkor is szep teljesitmeny, ha csak 1-2 lelkes magyar fejleszto portolta! -
tvamos
nagyúr
válasz
Celtis #11034 üzenetére
Nem, konyvolvasashoz tenyleg sokkal jobb ez az arany!
En is valami ilyesmit keresek, de nekem az is szempont, hogy ne legyen nagy. A ZT-180-on latom, hogy az tul nehez, hogy kezben tartsd akar egy orat is folyamatosan. Szoval konyebbet, es kisebbet keresek. Ugy 8" korul lenne az idealis szerintem. (7.7"?) Lehet, meg gyujtok hozza, ugyis mindjart itt a fizetes. Csak az a baj, hogy minel tobb a penz ra, annal fenyesebb a keszulek, csupa fem, es uveg... es igy egyre nehezebb is! Semmi sem jo!..
-
tvamos
nagyúr
válasz
Sanzaa #11008 üzenetére
Az Apple meg a Samsung is ad garanciat! Szerintem!..
Egy apple termeknel nincs nagyobb "smart"-sag!
Es a Samsung termekek sincsennek annyita tularazva. Azert ott olyan vasat kapsz, ami mellett egy A10 nagyon szereny. Szoval nem csak a nevet kell ott megfizetni.
Meg akkor sem, ha elofordul a nagyokkal is, hogy hibaznak.
Szerinetm egy minai tablet 70 ert a tularazott kategoria, meg akkor is, ha par "klassz magyar srac" portol ra neked ics-t.
De ez csak az en maganvelemenyem. -
tvamos
nagyúr
válasz
Sanzaa #10920 üzenetére
Akkor egyik sem dual core?
Es hol van ezeken az UART? Azt tudom hasznalni?// Nekem egy tabon tetszenek a hardware gombok.
// Valami fele teves viztonsagerzetet ad, hogy ha megnyomom, majd tortenik valami.Jatekon kivul szamit a MALI 400? Vagy nem tudom... nem mindegy?
Egyik sincs tulzottan elengedve RAM-mal...
-
tvamos
nagyúr
válasz
Sanzaa #10912 üzenetére
Media Markt / HERON CITY
Ott volt a Thinkpad tab, meg volt ott Toshiba is de azt nem tudom, hogy IPS volt-e...
Meg a munkatarsamnak Asus transzformatora van, szerintem az is IPS.Kindle Fire is tükröződik, könyvet meg épp az összes tableten lehet olvasni...
Es nem, a Kindle nem volt annyira fenyes... bar kellett erte menni vagy 10m-t.
A lehet nekem nem eleg. Lehetni lehet az Atrixon is, ha veszek valamit, ne csak
"LEHESSEN", hanem legyen jobb, kenyelmesebb, ne csak eppen jobb, es
rosszabb meg foleg ne legyen!Amazon Kindle Fire? Tablet és olvasó egyben.
Hat... nem tudom, de szerintem a Tablet szabadsagatol messze van....Amelyik üveg az mint tükröződik.
Nem tudom... de a multkor egy TV-n lattam valami bevonatot, az nem volt tukros.
Gondoltam, lehet, van olyan, aki tabletre is... -
tvamos
nagyúr
Most voltam az uzletben... hat eleg lelombozo a kep.
A Samsung 7.7-es tabletje is, meg a mellette ucsorgo IPS-esnek mondott 10"-es csoda is tukrozodott, mint az atom. Ez tiszta gaz!.. vagy rosszul latok? Oregnek oreg vagyok, ez igaz. Nincs olyan, amin lehetne olvasgatni? Monjuk a Kindle jol mutat, de a pdf olvasas nem az esete... es hat... annyira nem megy jol, hogy vegyek 3 keszuleket... jogy egyen olvasok konyvet, hegy masikon netezek, meg egy filmezesre.
Tudtok esetleg ilyet ajanlani?
Ja... legyen benne bluetooth, megy legyen konnyu!
Meg legyen relative olcso.
Letezik valami ilyesmi? -
tvamos
nagyúr
Fajintos kis gep: Toshiba AT200!
Megfogdosnam! -
tvamos
nagyúr
válasz
gipsztigris #10822 üzenetére
Azert, mert ha valaki szemelyes szivesseget tesz neked, de megszoronkatjak a t..ket, akkor majd letagadja. Es ha mondjuk nyitva hagyja neked a rootot, vagy valamit, persze csak kedvessegbol, es ez miatt kesobb nem tudod ervenyesiteni a garanciat, akkor ott vagy a szarban. Te nem, mert nagy szakerto vagy, de van, aki nem is tudja, mi a rut unlock. Vissza meg plane nem fogja zarni, csak elviszi a szervizbe, hogy beszart a k...a BT modul.
Nem kotozkodni akarok, es nem kotozkodes, ha valakinek mas a velemenye mint neked!
-
tvamos
nagyúr
válasz
gipsztigris #10817 üzenetére
Jol latod, nekem nem mindegy!
-
tvamos
nagyúr
válasz
Sanzaa #10811 üzenetére
Szerintem mind a ketten jo lenne, ha kerulnetek, de ha jol olvasom, megiscsak te kezdted! Nyugodtan javits ki!
Egyebkent, csak teoretikusan, az 50k-hoz a 70k az 40%! Azert mar csak adjon valamit a ceg, nem?!.. Persze, igen, kedves toluk, hogy tesznek ra egy olyan oprendszert, amit a nagyok meg csak tesztelnek, esetleg fel sem tesznek, mert nem tuti! Lehet, en maradnek inkabb a 3.2-nel. De ezis csak egy velemeny. Es azt sem tudom, hogy ez mennyire a ceg, es mennyire egy lelkes csapat eredmenye.
Nekem szemely szerint ez az Allwinner proci nem szimpi. Remelem, nem szol majd be! Mindenesetre, azt hiszem, en kihagynam. Hacsak nem 30k alatt vagnak egyet hozzam. Mondjuk egy Aurorara befizetnek. De szerintem abbol mar nem lesz semmi. Vagy nem tudom....
krisztian922:
En azt hiszem, hogy jatekra inkabb valami 2 magos a jo mar! Meg hat nagyon fontos a GPU! Es minel kisebb kinai gyarto cuccat veszed, annal inkabb elofordul, hogy bizonyos dolgok nem mennek rajta. (Te vannak jatekok, amik nekem sem mennek az Atrixon - Tegra2- pedig a Motorola nem kis kinai sufni ceg...) -
tvamos
nagyúr
válasz
weinmaker #10801 üzenetére
Annyit megjegyeznek, hogy az 55ks verziora is igernek garanciat, es annak az araban benne van a hazhizszallitas. De biztos jo a Concorde. Ha tenyleg olyan olcso lesz, hogy nem tudok ellenalni... de altalaban a 3Gsek dragabbak szoknak lenni. Szal 65 alatt mar elgondolkodnek.
-
tvamos
nagyúr
válasz
z0d1AK #10775 üzenetére
Sylverlightra, de foleg az rtl mostra semmi sem jo. Nekem i7 procis a notim, megsem megy, foleg estenkent.
Ellenben azt mondjak, linux ala van valami progi, amivel ezek az anyagok letolthetoek, s utana meg lehet nezni. Az esetleg tableten is mukodhetne...
Az akkus tema:
Jobbara ugy latom, mindegy a kinaiaknal, mit irnak az aksira. Nekem adtak az Atrixhoz olyan 3500mAh aksit, amivel kevesebbet bir, mint a gyari 1900-assal! -
tvamos
nagyúr
válasz
joey0235 #10731 üzenetére
ASUS transformer a jo akkor gepeleshez.
Azok a par szaz, vagy akar 5kHUF-os billentyuzetes tokok sem regenyirasra valok. Azert el lehet rajta potyogni, meg mar latszik a teljes kepernyo. En csak ez utobbi miatt latom ertelmet. Marha kicsik a gombok! Otthonra en rendes 100 akarhany gombos billentyuzetet hasznaltam hozza... de mar elmult!
-
tvamos
nagyúr
válasz
werszomjas #10698 üzenetére
Probald meg ezt: arukereso.hu
tablet-pc.arukereso.hu/f:gps-van,android/?orderby=1
-
tvamos
nagyúr
Keresgeltem, mi a legolcsobb kapacitiv erinto kepernyos tablet, es ezt talaltam:
Coby Kyros MID7022
Mi a velemenyetek? Esetleg nyuz valaki ilyet itt?
No nem egy Aurora, de lehet kapni a boltban... -
tvamos
nagyúr
válasz
Sanzaa #10661 üzenetére
Gondoltam mar ra, de meg nem sikerult kiprobalni sehol. Itt nem aruljak egyik boltban sem.
Ujonnan draga, hogy megvegyem latatlanban. Adtam fel egy hirdetest, ha van valakinek, egy hasznaltat olcson megvennek.
Annyibol jo lenne egy kulon eszkoz, hogy otthon, barhova megyunk, a gyerek elveszi a telefonom jatszani. (Mer' az enyemen, apaen, sokkal jobban esik, mint az oven.) Ez ket okbol rossz: nincs min navigalni az autoban; elbol kinyomja az osszes hivast. (Ha 4-6 hetente haza esz a fene, nem fogom az alatt a 3-5 nap alatt neveleni!)
-
tvamos
nagyúr
válasz
hercsi #10655 üzenetére
En is azert nem vettem eddig iPadot, mert nagy, nehez... es 100 folott mar nagyon elgondolkodtato a dolog. Alatta viszont keves az igazan jo cucc. Gyari allapotaban mukodos, bluetoothos cuccos, nagyfelbontasu, lehetoleg IPS kijelzos cuccos. Ami fel kilonal nehezebb, azt nekem nem kenyelmes a vonaton hasznalni.
-
tvamos
nagyúr
Van itt valakinek ilyenje?
Vodafone Smart Tab 7
Tenyleg olyan popec ez? Megy minden akadas nelkul? Jo a kijelzo?
(Mondjuk mit csainalnek itt egy Magyar Voda-os keszulekkel?) -
tvamos
nagyúr
Nem tudtok olyan progit, amivel Androidon tudhatnek torrent file-t letrehozni?
-
tvamos
nagyúr
válasz
DemonDani #10587 üzenetére
En azert meggondolnam, hogy egy 100ezer forintos cuccot megvegyek kvazi garancia nelkul. Mert ugye, ha rogton rossz, visszakuldod, kicserelik. De ha 6, vagy 8 honap mulva... akkor senki le se fogja sz...ni a gondod. Se paypal, se senki. Igy az elado se. Az mas, ha mondjuk vennek egy Ainol-t... max bosszankodnek... posztolnek par negativot, ennyi. De az mondjuk... 20-40 ezer... semmi penz ehez kepest.
-
tvamos
nagyúr
válasz
tjb007 #10529 üzenetére
Szerintem a design ami igazan utos ebben a cuccban.
Jo lenne kiprobalni, milyen valojaban.
A hw meg... szerintem pont azt tudja, amire valoban szuksegem is van.Azert TFT es TFT kozott is van kulonbseg! Es ez az 1280x800 nem rossz.
Megjegyzem, inkabb vagyok elegedett az Atrixom "vacak" kijelzojevel,
mint amennyire tetszett az SGS II Super AMOLED-je.
Izlesek es pofonok....Most igy utolag meggondolva ezt a HDMI kimenetet... tenyleg jo lenne.
Ha mondjuk menne rajta a GT akarmi, nem kene PS3-at vennem!Jaaa... zomeben nem MO-n hasznalnam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- Microsoft Surface Pro 7 12.3" i5-10. 8GB/256GB Windows tablet,üzletből, 27% ÁFÁS
- Ipad Pro 9.7 Wi-Fi+Cellular 32GB Space Gray, üzletből, garanciával,
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G 2028.04.22. gyártói jótállás
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 256GB Wifi+Cellular, Szép állapotban, üzletből,
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest