- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Apple Watch
- Netfone
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
Az egyik iOS a másik Android, hogy Neked melyik kell, szintén Neked kell eldönteni
Egyébként láttam már élőben az xPAD-100-as masinát, szép és igényes darab, érkezése várhatóan szeptemberben, Android 2.3-al.
Illetve várható 3G-vel szerelt xPAD-70-es gép is, ha nem szeretnél nagy gépet.
-
kelzsoca
félisten
Én Neked egy WayteQ xPAD-70-es gépet ajánlanék, legalábbis azokra a dolgokra amit leírtál jobb mint a Concorde gép.
-
kelzsoca
félisten
válasz
darthsmoke #6367 üzenetére
A 62k reális lehet.
-
kelzsoca
félisten
A 2.3-as rendszertől némi gyorsulás várható, illetve az jobban optimalizált, végülis egy szoftverfrissítés, de már 2.2-vel is szépen lehet használni, illetve custom romok várhatóak tőlem, így a gyári rendszer kicsit meg lesz pofozva
Van egyébként saját topicja is, ha gondolod nézz be oda
-
kelzsoca
félisten
-
kelzsoca
félisten
Hamis garanciajegy és hasonló átverésről hallottál már?
Látszólag hivatalos garancialevél, de az esetleges garanciális probléma esetén semmit nem ér.
(#6031) Chaser
Arról van szó, hogy a szakmai fórum nem reklámfelület, amit tele lehet szemetelni hirdetéssel, arra ott az aprós rész, persze más topicokban is vannak próbálkozások, de ettől függetlenül a fórum szabályzata tiltja, ezen kár is felkapni a vizet
-
kelzsoca
félisten
Friss készüléknél, vagy friss rendszer felrakásnál, azért érdemes minimum 3x egy teljes merülési-feltöltési fázist elvégezni, hogy az Android "megtanulja" normálisan használni az akksit.
Mert a rendszer statisztikát gyűjt/készít, és ebből számolja ki hogy mennyi van még hátra az üzemidőből.
Ezt a fájlt egyébként a data/system mappában batterystat.bin néven lehet megtalálni a rendszerben.
-
kelzsoca
félisten
"A ConCorde tab 7020 tesztelése során optimalizációt hajtottunk végre, melynek eredményeképp az egyébként 1,2GHz-en működő processzor órajelét 1GHz-re állítottuk. Így a készülék stabilabbá vált.
Szépen megfogalmazták, hogy butították a processzort, hogy ne hibázzon
(#5404) Tsebacsi
Azon a telefonon, lehet hogy edzett üveg volt (gorilla glass és társai)
-
kelzsoca
félisten
Kissé érzéketlennek éreztem, és a lágy finom mozdulatokra sokszor nem reagált, csak ha picit rányomtam az újjam, mint egy jobbfajta rezisztív kijelzős gép, egyébként sebességben és másban nem találtam problémát.
(#5168) z0d1AK
Jogos, elnézést, bár nem tudom hogy milyen érintőpanelt fog a friss változat majd kapni, számomra csalódás volt így elsőre.
-
-
kelzsoca
félisten
válasz
dim dim #3667 üzenetére
Eleve nem kellett volna egy noname gépet megvenni és akkor nem lennének ilyen jellegű problémáid, az pedig hogy full-full, ennek tudatában elég viccnek hat, de gondolom érted miről beszélek.
Használd rajta azt a rendszert ami van, ha próbálod mókolni, könnyen lehet hogy többet géped se lesz.
-
kelzsoca
félisten
Világos, ami biztos hogy rezisztív panellel szerelt gépet messze nem olyan kényelmes használni mint kapacitív társát, nyilván ha nincsenek nagy igényeid és pénzben is csak ~40k-t szeretnél elkölteni akkor ki lehet fogni jobb kínai gépet is.
Nálam most egy GPAD G10 vendégeskedik, ahhoz képest hogy rezisztív egész jól használható kis masina.
-
kelzsoca
félisten
Az a baj ezekkel a kínai csodákkal, hogy bár olcsóbbak mint márkás társaik, de se support, se garancia, se semmi nincs hozzájuk, ezen felül a készülékben található alkatrészek minősége sem valami megnyugtató, (az összeszerelésről már ne is beszéljünk) továbbá a gyenge akksi, csak 800x480-as vagy 800x600-as felbontású kijelző, kapacitív de nem valami jóféle panel, magyar nyelv hiánya (van akinél ez nem számít) és még lehetne sorolni, mind egy korrekt készülék felé billentik a mérleg nyelvét.
Én azt mondom akkor inkább gyűjteni kell még hozzá és venni egy 3G- nélküli Samsung Galaxy Tab-ot.
-
kelzsoca
félisten
Én értettem, és erre mondtam, hogy még csak most kezdődik meg igazán az alkalmazások tabletre fejlesztése Androidra, mivel eddig csak a mobiltelefonoktól átvett és átdolgozott Android volt, így az ezekre készült alkalmazások sem minden esetben futottak/indultak el megfelelően.
-
kelzsoca
félisten
Van abban igazság amit írsz, csak a 3G és csak Wifi modellek között elég nagy az árkülönbség, és ha már van kéznél egy androidos telefon akkor azzal leosztva a netet sem merül le a mobil 3 óra alatt, vagy pótakksi és még mindig jóval olcsóbb így a történet.
De mondok ennél jobbat, mi van akkor ha nekem nincs külön csak a netre SIM kártyám, hanem egyben van a mobilos előfizetéssel, most folyamatosan cserélgessem a SIM-et, vagy ha hívnak akkor emeljem a fülemhez a tablet-et?
Vagy használjak vezeték nélküli headset-et?
Teljesen rendben vannak a csak Wifi-s modellek is, csak tisztában kell lenni a korlátaival és képességeivel.
-
kelzsoca
félisten
Pár kép az általam honosított GPAD G10-es tabletről: [link]
-
kelzsoca
félisten
-
kelzsoca
félisten
válasz
greenisland1 #2696 üzenetére
Kicsi zavarban vagy
Iphone sosem volt rezisztív kijelzős, mindig is kapacitív volt.
az Ipad-ot és a Samsung Galaxy tab 10.1 is kapacitív kijlezővel rendelkezik, hogy melyiket választod Neked kell tudni.
iOS vagy Android
A kijelző minőségétől pedig egyik esetben sem kell tartani, hozza azt a szintet.
-
kelzsoca
félisten
Az igen
Ha ezek a minimum feltételek és hogy használható gép legyen akkor ott indul a móka hogy Samsung Galaxy Tab, az alatt nem igazán van értelme szerinted gépet venni....
Az a helyzet hogy a BMW is elvisz A-ból B-be meg a Suzuki is, a kérdés hogy mennyiért, milyen módon és milyen kompromisszumokat kell érte kötni.
-
kelzsoca
félisten
válasz
philoxenia #2632 üzenetére
Na jó de hát ezek filléres dolgok amiről most szó van
-
kelzsoca
félisten
Azt kell megérteni hogy ami kint 20k, arra még általában megy szállítási költség is+vám/áfa, erre még megy az eladó haszna, és már ott is vagy hogy ezek a gépek 15-20k-al kerülnek többe mint a valós áruk.
De mondok példát, nemrégiben kértem Kínai barátomtól árajánlatot egy tablet-re, a DHL ~12k-ért vállalja a szállítást, mivel a gép akksit tartalmaz+megfognák a vámon is, trükközni lehet, de nincs értelme, így a vám is 10k körül mozogna, és ott vagyok hogy egy 40k-s gép már 60k-ért van nálam, úgy hogy magamnak rendeltem, és csak a kötelező dolgokat fizetem meg, nincs is rajta semmiféle haszon (hiszen saját részre venném)
-
kelzsoca
félisten
Behoz 100-at azt eladja.
Nagyon nem így van, itt az országban csak nagyon kevesen hoznak be ekkora mennyiségű gépet, még ha low-end kategóriás akkor is.
Nézd meg akár a Vaterán is mi megy, küldöd a pénz és aztán rendeli, szerinted ki fog ilyen selejt gépekbe több milliót tenni -
kelzsoca
félisten
válasz
janos1988 #2595 üzenetére
Nekem nem kell bemutatni, tudom hogy ki-mit és mennyiért árul, viszont itt mutattam egy kisgépet: (#2589) amire van garancia, és nem a kókány kategóriát képviseli
Persze mindenki azt vesz amit akar, mindenki döntse el maga mit vásárol és mennyiért.
(#2597) mArZsi
Persze, majd ilyen 15k-s tételek átvállal helyetted
-
kelzsoca
félisten
Csak szólok hogy egy ócska 100$-os gép olyan is, gyakorlatilag ha elromlik és vissza akarod küldeni a gép ára lesz a visszaküldés költsége.
(#2591) tjb007
Igen, így van.
(#2594) mArZsi
Lehet próbálkozni, majd kiderül hogy bejön -e
(#2593) janos1988
Szerintem drága, egy ismeretlen kínai vacakért ennyi pénz kiadni, hát Te tudod
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged