- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Második bétánál jár a One UI 8
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Magyarított Android alkalmazások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pantok
aktív tag
válasz
kelzsoca #3322 üzenetére
Csupán kényelmi vásárlás volna, amire én nem megyek el 80 ezerig se.
Gyakorlatilag psp / laptop használatát cseréném le vele.
Értem az kínaiságból fakadó problémáikat, nem azokat akarom kiküszöbölni, hanem hogy olyat vegyek ami alapból ellehetetleníti a használatot. Ilyen számomra a szar rezisztív kijelző amit látottak szerint 99% ezeknek a kínai taboknak, azért mennék a kapacitívval mert egy szar kapacítív is max annyira lehet rossz mint egy átlag-jó rezisztív.Mennék én még lejebb árban szívesen, de úgy látom ez a kb 40 rongy a határ ahol talán már lehet valami relatív elfogadhatót venni, illetve ha e fölé megyek akkor tényleg lassan jobban megérné azt vennem, de oda nem szeretnék eljutni, inkább nem veszek semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged