- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
Meg mindig azon vekengek, hogy Super PLS vagy Super AMOLED... persze a 1280x800-as felbontas az utobbi mellett szol!.. Meg persze a dragabb jobb alapon...
-
tvamos
nagyúr
válasz
tjb007 #12400 üzenetére
Igen, de az osszes tobbi, LG Optimus, Samsung Galaxy II, Motorola bla-bla... igencsak smart phone! Az Apple meg maga a szmartsag! Es akkor is a leggyorsabb!
Azert lehet, meggondolnam a SGT-t, ha kijonne azzal a GPU-val, egy Texas procis Tab... ICS-sel... mondjuk a Moto-tol... Barmennyibe is keruljon.
-
tvamos
nagyúr
Ez a jo megoldas: "veszek most egy jól bevált egész gépet." Rogton ajanlanam is a S GT 2-t...
Felre a trefaval! Mindig lesz ott a "cso"-ben egy jobb gep, amire erdemes varni! Ha meg szukseget erzed egy tabnak, keves penzbol, a jo support miatt, otthon, a Concorde verhetetlen. 30 korul ICS-es gep...
-
tvamos
nagyúr
válasz
tjb007 #12387 üzenetére
A Tegra2 abszolut verhetetlen, es egyik kinai sem kozeliti meg!
Persze, hogy ez baromsag!En meg nem lattam GeForce-os kinai SoC-ot.
Azert ha jol megnezed a csatolt tablazatot, ahol ugyanazon az orajelen, es kijelzofelbontassal vannak osszehasonlitvan, (ULP GeForce, Mali-400 MP4, POWERVR™ SGX540) Na jo, lehet, hogy a Mali kicsit jobb... megis az ARM-os fiuk csinaltak a sajat core-jukhoz!
De lehet, hogy rosszul latok!
Ez viszont nagyon tetszik:
ARM's Mali-400 MP4 is the Fastest Smartphone GPU...for Now
Es mi van a legelso kepen???
A leggyorsabb az iPad 2 SGX543MP2!...... No comment![ Módosította: 7 ]
-
tvamos
nagyúr
válasz
z0d1AK #12377 üzenetére
Szerintem a Skype video nem lehet olyan szornyen processzor igenyes, hogy ne tudhassa egy egymagos gep. A munkatarsam Desire S-e is siman tudja, az meg nem egy erogep. (MSM8255, 1GHz, Adreno 205. Azt nem mondom, hogy az en telefonomon alig huzza a Tegra 2 procit... mert lehet, hogy a GPU-t meg igen... vagy nemtudom.)
(#12381) arnyekxxx
En nem tudtam a bar vastagsagat allitani, de ha jol emlekszem megvaltozott, amikor kicsereltem a Launchert... szoval, ha ott probalsz kapirgaszni, lehet, hogy nyersz. -
tvamos
nagyúr
válasz
DemonDani #12371 üzenetére
Ha ez igaz:
"A PD10 -nél maradva van egy Quadrant és kb. kifújt."
es miet ne lenne az, akkor ez a processzor semmivel sem jobb, mint egy jobbfajta 1.2-1.5GHz egy magos SoC. Meg esetleg a fogyasztassal meg lehetne magyarazni a dolgot. De csak vakitjak a parasztot, hogy ket magos, akkor ez tuti JOBB!Na ezt kifejtettem!
-
tvamos
nagyúr
-
tvamos
nagyúr
válasz
tvamos #12362 üzenetére
Ja... Az M5 tok uj,:
The Cortex-A5 is ARM's answer to criticisms leveled at its higher-performance A9.
80 percent savings in energy consumption for only a 56 percent reduction in performance
1.6 DMIPS per MHz for the A5 compared to 2.5 DMIP per MHz for the A9Szoval szerintem az 1MHz-n ketyego A9-nel nem lehet sokkal lassabb az 1.2MHz-s A5...
-
tvamos
nagyúr
válasz
szabi__memo #12356 üzenetére
Itt van egy kis tortenelmi attekintes, meg a lenti tablazatban tovabbi linkek. Az M-rol, meg az A-rol is.
A SoC-ok meg annyira rohannak, hogy senki nem latja at!..
(Meg talan maguk a gyartok sem!)
/* A regi szep idokben en ARM7-tel (ARMv3 ARM7-TDMI) kezdtem, vol egy kis Cortex M3-azas, meg legutobb M0... de mostanaban csak 8-bitesekkel veszkodom megint...*/
-
tvamos
nagyúr
válasz
DemonDani #12328 üzenetére
En ugy tapasztaltam, hogy ami az elso par napot (folyamatos nyomkodassal) tuleli, az mar utana jo. De ha nem tokeletes, celszeru azt megirni, es rogton reklamalni, mert utana mar csak rosszabb szokott lenni. Ha letelik a PayPalon a reklamacio, akkor mar nehez veluk mit kezdeni. (Ez mondjuk a fiam taviranyitos autoja volt. Ne jatekra gondolj, nem volt olcso!) /Meg persze olyan is volt, hogy en untam meg reklamalni. Olcso mobiltelefon./
A masik gond, hogy nagyon koltseges visszakuldozgetni. Raadasul akar 3 honap is lehet, mire megfordul a csomag. (Ha elotte nem reklamaltal a PayPalon, akkor utana mar ugyis hiaba tenned.)
(A cegnel ugy mondtak a logisztikus csajok, hogy ezek valami export tamogatast is kapnak, amit ha visszakuldod, vissza kell fizessenek, amit nagyon nem akarnak. Igy logikusan nem veszik majd at a csomagod, tisztelet a kivetelnek, ha nem volt csomag kovetes. - de ebben nem vagyok biztos, nem jartam utana.)
Szoval... nagy huszfontok ezek, ha gond van, akkor azonnal menni kell a PayPalhoz, addig, amig lehet. Ha abbol kicsuszol, akkor gaz van! De jo eselyel nem lesz!
(En az eBay-en szoktam vasarolni, eddig 224-bol 223 pozitiv ertekelest kaptam, es nekem sem kellett negativot adnom. Csak egyszer adtam, mondjuk azt a tabletem miatt. ZT-180-at vettem, amirol az elado allitotta, hogy megy rajta a Skype video, de nem! Persze megkaptam ZT-180 forumon, hogy en vagyok a... figyelmetlen!)
-
tvamos
nagyúr
válasz
8472race #12316 üzenetére
Minden tiszteletem, hogy probalsz segiteni, csak nemart ha tudja, hogy Froyoval nem sokra megy. Az ilyenekre nem hiszem, hogy lesz frissites, marpedig legalabb a GB kellene, hogy lehessen rendesen hasznalni. (Olyasmi ez, mint egy olyan auto, ami csak olmozott benzinnel megy.) Raadasul ezen a ketyeren rezisztiv a kijelzo, ami szinten nem tul jo...
-
tvamos
nagyúr
válasz
tjb007 #12290 üzenetére
Hat igen... plane, hogy annyival latszik kevedebbet erni egy iPad-nel, amennyivel olcsobb. Igy meg saccolni is nehez, melyik eri meg jobban!..
Ha mondjuk egy C7015-hoz kene hasonlitanom, lehet, hogy akkor sem tudnam megmondani melyik a jobb, ha a kezemben lenne! Ez azert eleg... kellemetlen helyzet! -
tvamos
nagyúr
válasz
bigdady #12278 üzenetére
Az egy teljesen jo megoldas! Nekem is csak igy ment a ZT-180. (TP-Link TL-MR3420) Persze, en nem ertek az Androidhoz, meg a tabletekhez...
Vagy, Androidos teloval meg lehet osztani a netet. (Wifi hot-spot.) Mondjuk azt a ZT-180-nal meg nem probaltam, de a notim tok jol megy igy is.
-
tvamos
nagyúr
En meg ilyesmire gondoltam:
http://www.aliexpress.com/product-fm/547681225-10-1-inches-Magicpad-F10-32GB-Android2-2-Windows-7-wholesalers.html
De ez igy mocskos draga! Eleg lenne ehy regebbi, kisebb Atom is.
En valahogy jobban el tudok magamnak kepzelni egy Intel procit, meg ha Atom is. -
-
tvamos
nagyúr
válasz
parkasz #12224 üzenetére
Szerintem siman jo a S GT-P1000. Ez a sok kinai cucc sem jobb hw. (A ketmagosnak mondott egy mag+mali400 cuccokra gondolok.) De mig ez mar regi, a kinaiak csak tavaly tudtak kihozni. Vagy az iden, mar ICS-sel. De en nem hiszem, hogy azok jobbak. Szoval abszolut jo, de azert a P6200 jobb...
-
tvamos
nagyúr
válasz
nightmare13 #12195 üzenetére
iPadet!..
Ha van ra penzed, es nem szeretsz vacakolni, vedd a 3G-s verziot rogton. Ne politeknikazz a nevtelen szutykokkal! -
tvamos
nagyúr
Az, hogy milyen hub-ot eszik meg a gep, az mitol fugg?
Vagy ne is probalkozzak a ZT-180-nal? -
tvamos
nagyúr
válasz
F.B.I. #12077 üzenetére
Annyit tennek hozza, hogy legalabb 10-15 percet szanj ra a "kivalasztottra", ez probald ki minden funkciojat, amit hasznalni akarsz. Kepen nekem is tetszett a ZT-180. Az elso 20 percet is szepen vette. Utana jott a fekete leves. Mar kiprobaltam kb. 15 gepet, az iPad2-tol az olcso Yarvikig, (itt nincs Concorde,) es mar tudom, nem adom az S GT-P6200 ala. Szamomra nem felvallalhato ez a kompromisszum. Kepminoseg, sebesseg, hasznalhatosag miatt. Annak semmi ertelme, hogy megveszem, es par nap utan bevagom a sarokba, s bamulom tovabb az Atrix 4"-es kijelzojet. Az a vilagon a legdragabb dolog. Akar 20, akar 60 db ezrest szurkolok le erte.
-
tvamos
nagyúr
En is ezert dontottem ugy, hogy veszek egy Samsungot.
De sajnos most megint megzavart a... P3100.Most megint 3 van, ami tetszik... P6200/P6800/P3100.
(#12053) DJGABI:
Hat igen... De van belole csak WIFI-s... az kicsit olcsobb! -
tvamos
nagyúr
válasz
Chapel #11916 üzenetére
A teljesitmenyre akkor lehet hatassal, Ha beledugsz egy Class 4 vagy regebbi micro SD kartat, es arra teszed appokat. Mert azert a belso flasy sokkal gyorsabb szokott lenni, mint a kulso soros eleresu.
Allitolag a Wayteq procija (vagy a GPU?) allitolag nem kompatibilis minden jatekkal. Mar a fiam is toltogetett le olyan jatekokat, (Asphalt5 pl,) amik nem kompatibilisek a telefonommal (Persze, nem neztem utana, hogy a Tegra2 miatt van, vagy masert...)
Szoval gondold vegig, mire akarod hasznalni. (Szerintem.... meg1x!) -
tvamos
nagyúr
válasz
Sanzaa #11819 üzenetére
En csak ezt neztem meg...
Hat, egy 2000 alatti Quadrant meg egy telefonnak elmegy, de egy tabletnak.
Az azert manapsag mar ez (1012) eleg szereny.
2 eve ez volt a csucs, de a telefonomnak 2300-at mutat a Q.Meg a kijelzo is kicsinek tunik.
Persze 25 ezer Magyar Forintert jo lehetne, ha hinni tudnek a Panda-garancianak.
-
tvamos
nagyúr
válasz
Sanzaa #11806 üzenetére
Az Archos 80 G9 Turbo jobb vetelnek tunik. Bar azt nem nagyon adjak 80 alatt.
Es ott nem kell hekkerkedni a BT-vel, es a GPS-sel.
Hat nem tudom. 60-ert, ha nem kell a BT, lehet, hogy megeri...
Ugyan ott van ez, mint az osszes tobbi kinai cucc. Kicsit tobbbe van, de van rendes gari, megy support. Ha Magyarorszagon laknek, lehet, hogy meg meg is fontolnam... -
tvamos
nagyúr
válasz
Sanzaa #11800 üzenetére
ConCorde tab 10.1 és ConCorde tab 9.7IPS
ÁR, mennyiért is tudjuk megvenni?
- Várhatóan mindkét készülék március közepétől vásárolható meg és mindkét készülék ára 74.900 Ft bruttó végfelhasználói áron!Onnan vettem, ami linket kuldtel!
http://www.concorde.hu/forum/index.php?topic=331.0
A masodik hsz-ben van a link:
http://pdaplus.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=7000&Itemid=1(#11801) z0d1AK:
Attol meg lehet "nem annyira jo"! (Akar vacak is...)
Csak persze nem biztos, hogy a Concorde-os jobb. -
tvamos
nagyúr
válasz
Luissimo #11790 üzenetére
Szerintem meg nem! Vannak pdf-ek, weblapok, amiket kenyelmetlen hasznalni, ha nincs vizszintesen meg az 1024. (Arra keszultek.) Persze, meg lehet oldani...
(Az is hozzatartozik persze az igazsaghoz, hogy a telefonom kijelzojenek nagyobb a felbontasa, mint 800, es ez utan nem tudnek megbaratkozni egy ennel kisebb pixelszamu tblettel, es azt sem mondhatom magamra, hogy elfogulatlan lennek.) -
tvamos
nagyúr
válasz
Nova96 #11697 üzenetére
Alairsz huseget? Mert azzal szerintem megoldhato egy rendes is... bar a magyar helyzet nekem kicsit kusza mar...
(#11695 ) mipityu:
Tedd mar meg, ha lehet, hogy ide, vagy PU megirod, honnan, es mit vettel, amit jonak talaltal! Megkoszonnem! Jo lenne nekem, nem az ujlenyomatok miatt... hanem mas miatt... -
tvamos
nagyúr
Itt szar az ido, a csajok elbujtak, bicozas kozben szarraaztunk a gyerekkel. Most fazunk mint allat.
Persze, hogy lehet csinalni szar IPS-t is.
Meg persze a sima LCD-bol is igenyeset.
Mondjuk a plus kijelzoje nem csak egy sima LCD. Ehez mert az ara. Szerintem meg is eri minden forintjat, amivel tobb a Huawei-nel!Probaltam mar en is tollat a pulse-sal, meg az Atrixal. De nem mind jo... az ipen jo volt, amit a bay-en vettem 1usd-ert, az nem jo.
-
tvamos
nagyúr
válasz
Mittu88 #11640 üzenetére
USD 89+15 volt a ZT-180, mert biztositast kertem a csomagra.
Nem valami jo a cucc... illetve jo az, csak hat... olyan kinai.(#11639 ) buca84
Kicsit, konyut, multi-touch kapacitivat, GB-set, amihez van stylus. Es persze olcsot! (A gyereknek lesz... hogy otthon jatsszon, meg tanuljon rajta. Rajzolni, ilyesmi.) -
-
tvamos
nagyúr
válasz
Attis Radeon #11587 üzenetére
Hat... mukodik ez a bluetooth modemez dolog valakinek? Nekem is eszembe jutott ugyan, de a ZT-180-on nincs BT. WIFI-n tutira megy, arra minden tab jo... pl ez: mobilarena.hu/teszt/samsung_galaxy_tab_10_1/bevezeto_tartozekok.html
-
tvamos
nagyúr
Az Atrixom csak 4", de ha a multimedia dock-ba pattintom, pont 3 USB-m van. A TV-m meg tudja az emlitett felbontast, de nem 7, hanem 37"...
Esetleg az xtab 70i BT bill + eger? Akkor marad 1 USB... bagy ilyesmi?
Az USB hubos okossag... en arra nem alapoznek.
Asszem, az ASUS transformeren megy a windows (7?) talan... -
tvamos
nagyúr
válasz
buca84 #11547 üzenetére
Es a 70i-ben van Bluetooth, ha ez szamit valamit...
A WayteQ xTAB-70i 7" Multi-Touch kijelző, 800 x 600 pixel 4:3 keparany. A Concorde 7015 7”, 800*480 TFT LCD multi-touch kapacitív kijelző, ami meg talan 16:9. Szoval szerintem konyvolvazasra pl. egyertelmuen az elobbi. + olvasgasd a Concorde honlapjan a keszulek topikjat is! -
tvamos
nagyúr
válasz
tjb007 #11542 üzenetére
Tok mindegy, hogy tabletnak, vagy telefonnak, vagy akarminek hivod. Az 5" nagyon hatareset. A 7" ugyan nagyobb, de a 4-4.3" nem sokkal kisebb. Majd o eldonti, jo otlet-e.
Kina orszagabol rendelni meg minden keppen rizikos. Plane nehez garanciat ervenyesiteni, ha a cucc nem azonnal rossz, hanem 1-2 honap utan mihalylik meg.
Sok szemetet osszevasaroltam mar... de ugy, hogy az a penz nem hianyzik sehonnan.
Csak otleteltem!..
Tobbet nem tudok mondani. -
tvamos
nagyúr
Csak szigoruan a szamok nyelven...
Ez most 26 ezerert egy zsakbamacska, support nelkul, bizonytalan garanciaval. Minimum kene hozza egy 5 ezer koruli GPS, amit nem biztos, hogy sikerul rahekkelni.
Ezzel szemben van egy tuti Samsung termek SG5.0WIFI, 50-ert. Hazaviszed, megy.
Most akkor sporolsz 20-at, vagy bux 30-at.
Ezetleg meretben alkuszol meg, es mondjuk... ZTE Blade... vagy ilyesmi... BT, GPS, minden van! -
tvamos
nagyúr
Szerintem az uj wayteq xtab-70i lesz a jo! Ha kell fel tudsz ra hekkelni BT GPS-t, vagy BT akarmit. Kicsit olcsobban van a Concorde 7015, de ott azert kerdes a GPS... ellenben allitolag jo a Concorde support. Ez utobbit sem megerositeni, sem cafolni nem tudom.
Amit ne: rezisztiv kijelzos gagyik, GPU nelkuli oskovuletek! -
tvamos
nagyúr
Most latom, hogy a HTC Flyer WiFi 16GB mar 60 korul van. Igy mar lehet, hogy megeri? Egy mag 1.5GHz-en + az Adreno 205...
-
tvamos
nagyúr
válasz
nightmare13 #11457 üzenetére
Azt nem oldotta meg azota az Archos?
Ahogy lattam, azert az eleg zavaro volt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- Microsoft Surface Pro 7 12.3" i5-10. 8GB/256GB Windows tablet,üzletből, 27% ÁFÁS
- Ipad Pro 9.7 Wi-Fi+Cellular 32GB Space Gray, üzletből, garanciával,
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G 2028.04.22. gyártói jótállás
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 256GB Wifi+Cellular, Szép állapotban, üzletből,
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest