- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
gyuszmó #22303 üzenetére
En az AirDroid-ot hasznalom. Nagyon SMART! Csak a host gepre kell telepiteni, a masikon meg bongeszobol lehet nyomulni. Tenyleg nagyon jo, es egyszeru kezelni.
Latom, megeloztek... de attol meg jo.
Probald meg a Total Commandert, lehet, azzal konnyebben boldogulsz. (Nekem egyszerubb, mint az ES.)
-
tvamos
nagyúr
válasz
Krissz5435 #22209 üzenetére
Persze megfontolando, erdemes-e egy olyan tabletre biztositast kotni, ami mar most sem szamit erogepnek... sot... megkerdojelzeheto, hogy 3 ev mulva alkalmas lesz-e a hasznalatra.
-
tvamos
nagyúr
válasz
stargatelost #22175 üzenetére
Nekem Aurora II van. Szerintem 7" 2 mag 1GRAM ami kell.
-
tvamos
nagyúr
válasz
Khelben #22017 üzenetére
Hat akkor csukd be a szemed, es aludj!
Ha visszaolvasol, talalsz kis programokat, amik lejjebb csavarjak a fenyerot a gyari minimuknal... (de lehet, hogy a kijelzot veszik feher helyett szurkere... + ejszakai mod.)
Latom, mar mas megvalaszolta... nem keresgelem a probramot...(#22022 ) rgyorgy
Az Aurora nem er 30-at, az Aurora II-t meg nem nagyon adjak annyiert, de ha talalsz, az jo vetel. Ahogy olvasgattam, volt sok pixel hibas... -
tvamos
nagyúr
válasz
BigBlackDog #21998 üzenetére
100k alatt, szerintem, marad a Concorde. A Samsung... nem nagyon izgul ra a Magyarokra. (Csak nezz at a P6200 topicba.)
// Ha jol tudom, a Concorde rootolva jon. Kerdezd Sanzaa-t... o a mi "Concorde szakertonk" -
tvamos
nagyúr
válasz
Chaser #21993 üzenetére
Hat lehet jo egy MVA is... vagy PLS... vagy AMOLED. Sot, en az Aurora II IPS kijelzojet sem latom annyival jobbnak az Atrix 4G mezei TFT paneljenel, mint amennyire az IPS sztarolasa alapjan indokolt lenne. Persze, vannak iszonyat fos kinai LCD panelek...
Node, ez nagyon szubjektiv dolog.... -
tvamos
nagyúr
válasz
Crytek #21951 üzenetére
Cube clone??? En azt hittem, iPad clone mind egy szalig!
Na persze... 4 magos, tokmagos... Asszem ugy leszek en mar ezekkel a kinai tabokkal is, mint az SD kartyakkal. Veszek par kinai szutykot... de vegul a megbizhat markaknal maradok. Meg akkor is, ha Class 10000000 helyett be kell ernem egy Class 4 -essel, dupla aron. Mer' megy, es nem vesznek el rola a csaladi fotok. (Mar csak hogy a peldadnal maradjunk.)
-
tvamos
nagyúr
válasz
hun_gery #21932 üzenetére
Teljesen szubjektiv ez az egesz dolog. Nem is tudom...
Most, teljes megelegedesemre, a munkahelyre is sikerult a 16:9 monitor helyett 4:3-at szerezni. Es rogton kettot is. Es mindenki orult. Az is, aki megkapta az en Nagy TV-met, meg en is, hogy most van ket kisebb...
De hogy megmagyarazzam mire gondolok... azt hiszem, hogy ugy van ez, az egyik embernek a nagymellu csajok jonnek be, a masiknak a gizdak... bla-bla-bla... jo az mind a ketto!
(#21933) 3szli:
Ne vedd meg egyiket se! Keress olyat, ami A9 + 1GB RAM(#21937) ngabor2
Esetleg a 100k-s kategoria hasznaltan... -
tvamos
nagyúr
válasz
Attici #21924 üzenetére
En eleg sokat olvasok tabon. A 4:3-ason jobb... de en az Aurora II-n mar sokat olvastam, nincs ezzel semmi baj. Ellenben pdf olvasasnal, ha a hosszanti oldala kisebb lenne a rovidebb oldal javara, annak nem orulnek. Meg annak se, ha nehezebb lenne. Meg az is rossz lenne, ha kisebb lenne a felbontas.
-
tvamos
nagyúr
válasz
rpeter #21877 üzenetére
"Meg őszintén, ti bíznátok egy olyan gyártó gsm teljesítményében, aki képes hibás kijelzőt tenni a tabba, vagy leveszi a fóliát a wifi antennáról?"
En ugyan bizalmatlan vagyok, (enyhebb uldozesi mania,) de siman. Ha nem megy ugyis visszakuldenem, vagy megjavitanam. (Mondjuk nekem jo a wifi igy is, azt a max 60 centit siman viszi, a zsebemtol a keszulekig.)
Ha mar Ainol... ennek a cegnek alkalmazottai, tokeje, meg mittudomenhanyszazezer eladott keszuleke van. Az emberek olyan idegenekben megbiznak, akik egyedul ulnek valahol, csak a nick nevuket ismerjuk. -
tvamos
nagyúr
Ezt a tabot talaltam Tegra 3 -mal:
Lenovo A2109
Nekem tetszik.... -
tvamos
nagyúr
válasz
Chaser #21773 üzenetére
Ha mar RK3066...
Crytech jovotabol a cube markarol nekem nem a josag jut az eszembe.
Meg persze ott van a Pipo U1.... Es arrol is ment a cikkezes.
Ebbol a listabol:
www.pandawill.com/notebook-tablet-pc-mid-c438/android-os-c306.html?size=13&tablet_cpu_model=169
tuti a Hyundai Hold X 16GB-t valasztanam... -
tvamos
nagyúr
válasz
Tussky #21768 üzenetére
"Ellenben ha kínából rendeled és valami nem jó,akkor sűrű elnézés kérés közepette cserélik és küldik a cuccot. Legyen szó egy 5 dolcsis cuccról vagy egy 150 dolcsis tabletről."
Vannak ennek ellentmondo tapasztalataim. (200 folotti mennyisegu cuccot vettem mar e-bay-en...) Persze, igaz, hogy Magyar orszagon is lehet szivni, foleg a nagy cegek stupid alkalmazottaival, akik esetleg megharagszanak rad, es szandekosan szi...nak....
-
tvamos
nagyúr
válasz
Krissz5435 #21759 üzenetére
Azert hallottunk mar olyat, hogy egy ilyen olcso tabot vissza kellett vinni. Ha postan kell kuldozgetni, konnyen elolvad a 4k arelony. Ha meg megy a huzavona a postakoltsegen, ha el is ered, hogy kifizessek, lehet, hetekig nincs nalad az eszkoz. A helyi bolt, ahova elmesz, es megveszed egyszerubb megoldasnak latszik.
-
tvamos
nagyúr
válasz
tjb007 #21746 üzenetére
A 3G-s megjegyzeseddel egyet ertek, akkor valoban az SGT-P3100 a nyero.
Az USB OTG csak csatlakozo kerdese, szamomra ez azt jelenti, hogy tudja.
A HDMI hianyat megemlitettem. Ha jol latom, ez is csak csatlakozo/atalakito kerdes. Akkor elvileg ez is ok.
(Nem ertem, mit kel ezeken a csatlakozokon lovagolni. Nekem otthon semmikyen nincs, tehat venni kell. Akkor meg nem mindegy milyet?) -
tvamos
nagyúr
válasz
BigBlackDog #21723 üzenetére
Ha megengedheted magadnak, akkor SGT-P3110. Ez dual core 1GRAM, ICS. Haza viszed es franko. Benne van minden, amot irtal... talan HDMI nincs. Az en tabomban van, de elcserelnem a bt modulra.
(#21738) Tussky
Nekem meg nem hianyzik cipelni azt a + majd' fel kilot, amivel azok nehezebbek mint az Aurora II. Megha kifizetnem csak elhatarozas kerdese is... -
tvamos
nagyúr
válasz
afgk2012 #21695 üzenetére
Szerintem nyugodtan szamolhatsz azzal, hogy ha Nexus 7 200USD --> 90kHUF, akkor 170USD --> 75kHUF... hmmm... nem is rossz. Mint a Concorde IPS Plus, ha jol emlekszem.
"Szóval majdnem a duplájába, mintha közvetlenül a ferdeszeműtől veszem meg?"
Azert vannak az AFA/VAM-on kivul egyeb koltsegek is.
Arrol nem is beszelve, hogy egy magyar forgalmazonal jogosan bemesz, es vered az asztalt, ha meg kinai... akkor remenykedsz, hogy lesz valmi, amig uj a cucc. Ha meg fel eves... mar nem is remenykedsz. No, ezzel o is igy van, csak neked, rossz esetben adhat egy masikat a sajat koltsegere, ha eleg erosen vered az asztalt. -
tvamos
nagyúr
válasz
Lucas Kane #21684 üzenetére
Tapos hubbal megy?
(#21682) Chaser válasza gyuszmó (#21681) üzenetére
+1
Szerintem is keresgelj ilyesmit a hasznalt piacon a megjelolt arban.
Esetleg valami hasznal kinai is jo lehet. Minden keppen probald ki elotte. -
tvamos
nagyúr
válasz
spiritex #21638 üzenetére
En nem lattam meg nem kompatibilis billentyuzetet. Nekem, ellentetben a mauszokkal, azok szoknak mukodni.
(#21649) hdman
Hat ez mondjuk igaz lehet.
Munkatarsamnak mutttam az Aurora II-t... azt mondta, klagfa gep, de neki nem hobbija a ROM-olgatas, meg a rootolgatas. De egyebkent tetszik neki.
(Mondjiuknaz is igaz, hogy amikor a kezebem volt eldobta a wifi-t, es nem is vopt hajlando csatlakozni, aig ujra nem inditottam.) Ellenben csoringer foiskolasok ott is vannak. (Meg persze bevandorlok...)(#21671) ronson
Itt (Sved orszag) is marha draga, pedig ezek nem matyi kiralyok... s fogyasztanak is rendesen.(#21675) devast
Minap en is coltam anyammal vasarolni "olcsot". Telerakta vele az Astra csomagtartojat. Kerek szemmel kerdeztem az ocsem, hogy ezt a sok olcso sz@rt (9 forintos zsomle 1-et foizet 2-ot kap akcioban, de vagy 100) mid megeszitek? De megnyugtatott, hogy a felet kidobjak. Igy lehet ez az olcso muszaki cikkekkel is. Es eet nem vasarolok a play-en sem. Meg azert, mert mi van, ha megveszem, es nem megy az en keszulekemen? Az mar aztan az ideg!.. -
tvamos
nagyúr
válasz
Lucas Kane #21564 üzenetére
Nekem se! ........
Itt a root az UG802-re!
www.slatedroid.com/topic/34442-root-window-n90-dual-core-ii-how-to-root/
www.cnx-software.com/2012/08/28/how-to-root-ug802-rockchip-rk3066-mini-pc/Egyre jobban tetszik ez a kis cumo!
Venni kene egyet...// ez ugye nem tul OT meg? Vagy nem erdekel mar senkit?
-
tvamos
nagyúr
Ha gyorsan kell:
Aurora II...
Nekem is ez van, el lehet vele lenni.
Egesz gyors a kis piszok!(#21536) tjb007
Persze, igazad van... csak elmelkedtem... Vegul lejart a szerkesztesi ido, es mar nem hagyta kitorolni az egeszet.
Azert azt megsem ertem, miert nem maga a Samsung hozza ki ezt a hardware-t? Ez olyan lehetne, mint az S3 a T7.7 kijelzojevel osszegyurva... a legjobb! -
tvamos
nagyúr
válasz
tjb007 #21494 üzenetére
Ez akkor az SGS3 procija? Popec! Es BT is van benne!?..
Mondjuk az ara... kicsit borsos. (A listaarat neztem, de 320USD-t sem fizetnek a kinaiaknak. Ki tudja, hogy lehet ervenyesiteni a garanciat, ha fel ev mulva elromlik?!..)(#21495) marmil
Ezt gyonyoruen megfogalmaztad! Felek, nem lesz befogado a masik fel... de a remeny hal meg utoljara... -
-
tvamos
nagyúr
válasz
Crytek #21371 üzenetére
A csutkas nokia meg azt mutatta meg, hogy az emblema mogott mas is van. Jo hardware, piszkos jol optimalizalt OS, es persze a marketing... Lehet ezzel vitazni, csak minek. Minden csak megkozelites kerdese. Van, aki frankosagbol veszi, hogy megmutassa, futja ra, van aki azert, mert gondtalanul akar tartalmakat fogyasztani, vagy tudomisen miert. En meg azert nem, mert egyenlore sajnalok ra annyit. Az jo, ha vannak elveid, ragaszkodj hozzajuk. Varom a kovetkezo torteneted!
-
tvamos
nagyúr
válasz
Crytek #21358 üzenetére
Es ugye jon telen a teleles... situra... ilyesmi...
Miert nem veszel mar inkabb egy iPad 3 -at?(#21357) z0d1AK
Mar azt hittem, nem arulod el!..(#21361) JoceeHunt
Ez egy abszolut jo dontes szerintem.
Ezt olvastad mar?
logout.hu/tema/re_ipad-et_vagy_android-os_tablagepet/friss.html -
tvamos
nagyúr
válasz
z0d1AK #21243 üzenetére
Ez valoban egy eleg "mutatos" specifikacio:
The Iconia Tab A110 boasts a quad-core Tegra 3 processor and a 1024x600 resolution display. There's also 1GB of RAM, a mini HDMI-out and front and rear cameras.
There's also a MicroSD card to expand storage, which the rival Google Nexus 7 cannot boast.
1280x800-al mar rendelnem is... (Plane ha SAMOLED...)
Azert arra jo, hogy most megint osszezavarodtam, mi legyen.
(No mind1, egyenlore akkor marad az Aurora II) -
tvamos
nagyúr
válasz
tragiQss #21246 üzenetére
Bar a mi termekunk nem tablet, de vagy 10 gyarto, koztuk a Sony es a Sanyo termekeit is teszteltuk. Altalaban, de nem minden esetben, az elso 2-10 ciklus alatt novekszik meg a kapacitas. (Termeszetesen a gyari formazasrol teljesen biztos informaciot nem kapunk, mert a Kinaiak lesz@rjak, mit kerdezunk, a nagy gyartoknal meg ugye titok.) De memoria effektust nem tapasztaltunk. (A nagy aramokat, a tultoltest es a melykisutest azonban megjegyzi!
l
-
tvamos
nagyúr
válasz
Chaser #21228 üzenetére
Szerintem meg ezeket nem lenne szabad osszehasonlotani!
A gyarto (Asus, Samsung, vagy a Google) nem tehet rola, hogy TE kijatszod az ervenyes Magyar jogszabajokat, de minimum sunnyogsz, es 30-er veszel egy eszkozt, aminek utana nem fizeted be a kozterheit.
Persze, N7-et talalhatod attol meg vacaknak... mint ahogy en is annak tekintem az Aurora II-t.
De ne vedd magadra azt, hogy TE, ez inkabb altalanos Alany, a jelen esetben, lehet, hogy te befizetted az AFA-t a keszuleked utan, mint rendes allampolgar. (Velem ellentetben. De en azert erzem a lelkiismeret furdalast!) -
tvamos
nagyúr
Ja... ez a HDMI jo fogas a kinai tabokon.
Nekem is tetszett, hogy van rajta.
Oszt itt van... idestovs 4 honapja, es ki se probaltam.
Az SD... nekem most egy 16GB-s van a tabban, de cak azert nem veszem ki, nehogy elveszitsem. A beepitett 16GB-sen is csak par G az adat. / No persze, a gyereknek a 32-es kartya is keves... de valljuk be, de oszinten, nem rakhatunk 2x2T-s HDD-t a tabba!..(#21230) gyuszmó
Akkor sehogy... en is a neten logok folyamatosan a tabbal. Sima ugy... -
tvamos
nagyúr
-
tvamos
nagyúr
-
-
tvamos
nagyúr
válasz
gyuszmó #20995 üzenetére
Legyen kapacitiv multi-touch. Szerintem a kijelzo is legyen legalabb 1024x600. kell egy rendesebb min. 1GHz prpceszor + 1GRAM, ha mem akarsz szivni.
Pl. az uj Concorde masina mar majdnem jo. Meg szoktak itt sok olcso tabot ajanlgatni...
Kinabl ott van az Ainol Elf II, ami szerintem jo vetel lehet. (Nekem nem volt gondoma Pandawillel.) -
tvamos
nagyúr
válasz
kissj83 #20952 üzenetére
En is ockodom az ilyen olcso cuccoktol. Netezesre a 800 x 480 nem tul jo, oda jo lenne az 1024 x valami. De valoban olcso...
(Nem tudom, hogy egyetlen kommunikacios eszkoznek a csaladommal bevallalnek-e egy ilyen keszuleket... de nekm van androidos telefonom, notebookom...) -
tvamos
nagyúr
válasz
tjb007 #20947 üzenetére
Raadasul, amiota itt van a Tegra 3, azota ne, is olyan nagy frankosag a SGT 7.7, hogy megerje a rengeteg penzt!
Apropo... Nexus 7. Magyar orszagon hogyan lesz elerheto? (Nem szeptember 1-re igertek?)(#20948) rizso
En 2 nappal a rendeles utan lattam a nyomonkovetest. (Masnapnadtak fel, szerintwm peldas gyorsan.) A magyar posta nyomonkovetese is meg volt 4-5 nap utan. Ket het utan erkezett meg. Hetfon adtak fel, kovetkezo penteken megkaptam. -
tvamos
nagyúr
válasz
Davebowman #20912 üzenetére
Az Aurora II siman viszi. De ez piskota a multkor tjb altal belinkelthez kepest.
-
tvamos
nagyúr
válasz
laszlohu #20879 üzenetére
Nekem ugy volt, hogy hozta a csomagkuldo embere, alairtam, es vitte is. Marmint a szerzodest. De arra nem emlekszem, hogy az Telenor volt-e...
(#20869) hun_gery válasza devast (#20867) üzenetére
"Pipo u1-re tényleg sok panaszt olvastam n70-re nem, bár attól még a pcb ugyanaz. Tényleg nagy." Ez az info honnan szarmazik?
Nekem az Aurora II nem melegszik tulzottan. (Bar nagyon nem is jatszok vele. Pl. a HTC One X sokkal jobban melegszik.) Mondjuk sokt nem is jatszok vele... -
tvamos
nagyúr
Nem tudjatok, mi tortent a flash lejatszassal? Tegnap ota (illetve tegnap vettem eszre) nem megy a Youtube. A gyerek meg ki van akadva. Elotte meg ment. (Mind a ket tabletemen ugya az van. A youtube app. el sem indul. Aurora II-m, meg Gadmei T883-am van, ez utobbi kicsit fozve.)
Apropo... lehet mar Nexus 7-et rendelni? Hogy megy ez? A Play-en en nem latok semmit...
-
tvamos
nagyúr
válasz
Langsam #20704 üzenetére
1. Ha a geped valoban Giger, akkor "Settings --> Privacy settings --> Factory Data Reset" amit keresel
Nem vagyok benne biztos, hogy ez sokat segit.
2. Ha nincs Google accountod, szerintem egyszerubb szamitogepen megcsinalni, mint tabon, ha uj vagy a tabozasban. Factory Reset utan vegigvisz a beallitasoko, de ha nem sikerul valami, vagy + maileket akarsz beallitani, akkor szerintem jo lehet a "Settings --> Accounts --> Add account". De ezt lwhet mashogy is, a levelezobol.
3. Nem biztos, hogy egyszeru beallitani a keszulekeden az aruhazat. Ha csak bongeszo, meg office kell, lehet, hogy egyszerubb azokat apk-bol installalni. Szerintem ezzel nezz at az app-os topikba, kerress ra, mit szeretnel. ( logout.hu/tema/android_appz_szoftver_kibeszelo_topik/friss.html ) Ha megis play-t akarsz, es a keszuleked nem tamogatott, akkor a rootolasanak, esetleg fozott (custom) ROM-oknak kell utana nezned.... ahoz kell a pontos tipus. -
tvamos
nagyúr
válasz
zoleee24 #20658 üzenetére
Szerintem jo a Samsung kijelzoje is! Pedig nem IPS.
A nagyobb jobb alapon, a nagyobbat kenyelmesebb olvasni.
Hurcibaszni meg a kisebb a jobb.
Nekem van (volt) 7", 8", es 10" tabom is, es nekem a vonaton olvasgatasra a 7-es valt be.
(Egyebkent egy Aurora II.)
Szinten 7-esre fogom lecserelni, valoszinuleg a GN7 lesz az. -
tvamos
nagyúr
válasz
taky023 #20620 üzenetére
Szerintem jegyzeteleshez elengedhetetlen a jo touch szenzor...
Meg egyebkent is, en ebben az arban az SGT-P3110-et valasztanam.
Szerintem a 10-esek nagyok es nehezek, de ha ragaszkodsz hozza, akkor inkabb gyujtenek a P5110-re.
Irom ezt ugy, hogy nekem ket kinai cuccosom van. (Egy Aurora II + Gadmei T883) -
tvamos
nagyúr
-
tvamos
nagyúr
válasz
devast #20006 üzenetére
Nekem a NAS-rol jatsza le a filmeket a telefonom. 5T a tarhely. (Bar meg nem jottem ra, minek nekem annyi, de igy sikeredett.)
Nekem meg mindig eldobja a kapcsolatot, ha le akarom tolteni. (Mobilnet) A ceges neten meg nem engedi a proxy. De a Tegra2 lehet megfexik vele... -
tvamos
nagyúr
válasz
Krissz5435 #19951 üzenetére
Most miert nyuzzatok!
Egy muszaki cikket, ha megharagszunk ra, jol esik eldobni, (lsd. mobil hajito verseny,) osszetorni, (meg ugy is jol esett a ZT-180 negsemmisulese, hogy a fiam torte,) tuzbe, esetleg vizbe dobni, vagy mas modon megsemmisiteni! Ha ugy erzi jobb lessz nekki, 5 ezret az siman meger! (Emlekszem, a bumerangos fiuk is csinaltak... amikor a TV-t lehetett ledobni.) Adj neki Crytek!.. -
tvamos
nagyúr
Azt irjak az xda-s fiuk, hogy amikor megvagyok a root-tal a tabon, csinaljam ezt:
Copy GoogleServicesFramework.apk and Vendor.APK to System/App folder
De azt nem irjak sehol, honnan szerezzek ilyeneket.
Az elsot meg csak-csak letoltottem, de a masodikra... nem talalok letoltest.
Az elsot meg hiaba csinaltam meg, nem megy a play market.
Tudnatok ebben segiteni nekem?
Koszonom, elore is! -
tvamos
nagyúr
Megbillent a lelki egyensulyom...
A munkatarsam eladja az iPadjat. Kb. 50 ezret akar erte.
De ha megveszem, nem lesz penzem az N7-re...
Megeri ez? -
tvamos
nagyúr
Csakis Tegra4! Minek adnad alabb? Es ha nem cserelgetni, hackelgetni kell, az a hardware kitart 2 evig, hogy nagyon kivanna a cseret. (Sot, utana is. Nezd meg meg ket honapja olyan hw-ekkel operaltak a kinai tabok, mint a SGT-P1010, es sokan hasznaljak, sot, allitjak, hogy milyan franko, es telhesen jo az, meg bla-bla-bla. En is hasznalok egy ilyet. De a T4-et varom mar!
)
-
tvamos
nagyúr
Nekem is a 0626 van fenn, (a gyari, mert nem bizok a kotyvaszto mesterekben, ugy ereznem, mintha odaadnam nekik a bankkartyamat...) es a 3 nap tesztperiodus alatt en sem lattam gondot. (A gyerek sem szolt, hogy valami gondja lenne, pedig o eleg kritikus!) Csak a touch nem tetszik... de az olyan amilyen.
-
tvamos
nagyúr
válasz
albinolynx #19662 üzenetére
Szerintem az Excelnek nincs igazan jo alternativaja. Illetve, ha pl. az open office tablazat kezeloje megfelel, akkor Androidra is talalsz megfelelot. Nekem nem jott be egyik sem, de valami azert van.
Legjobb vetel kinabol... legfeljebb legkevesbe rossz...Ha nem varsz sokat, ott az Aurora II... nekem az van, a gyerek jol el van vele. Vagy most jon a Flame, de az gondolom nehezebb lesz, a vas hatlap miatt. Viszont a display-e bejon... 1280x800.
En a Nexus 7-et varom. Szerintem be is ujitok egyet, ha rendelheto lesz.Szerk: Linux alatt is a MS Excelt hasznalom, Wine-al. Meg akkor is, ha neha kilepeget.
(#19671 ) lacuska74 válasza crue (#19596 ) üzenetére
Nemreg meg videot is linkeltek be, hogy kell javitani! Olvass vissza! -
-
tvamos
nagyúr
Szerintem is lehet abban valami, hogy esetleg kicsi az Aurora II a touch-panel felbontasa. Es ez igy lehet, a masik tabomon (Gadmei T883) is. Szoval... empirikusan sokkal szarabb a touch panel, mint a Transformeren, vagy akar a telefonomon. Nem elviselhetetlen, plane, ha nem akarsz muveszi rajzokat (vagy akarmilyeneket) kesziteni, de sokszor meg a kurzort pozicionalni is nehez egy szovegben. Elugral ossze-vissza. Ellenben par honapra, plane, ha csak olvasgatni kell, (es nem akarsz posztokat irni rola a PH!-n
, ) esetleg megteszi.
Ezek mogott a fozocskezett romok mogott rejlo biztonsagi kockazat senkit nem aggaszt? Biztos, hogy ezek az orosz kuktak mindig joszandekuak?
-
tvamos
nagyúr
Ma erre ebredtem:
WM8850 Win8 UI Android 4.0.3 Tablet PC 7 inch VIA 8850
Cortex A9 1.2 GHz
www.ahappydeal.com/product-86491.html?utm_source=rsmail.0813&utm_medium=mail&utm_campaign=regular.0813
Nem ugy volt, hogy egyenlore nincs w8?
Erdekes 1 keszulek... -
tvamos
nagyúr
válasz
kosarob8 #19457 üzenetére
Ha angliaban laksz, szerintem ne vegyel olyan eszkozt, aminek a garanciaja magyar honra korlatozodik, mert ha kifogsz egyet, ami akkor romlik el, amikor nem vagy otthon, nem kenyelmes visszahurcolaszni.
En egyebkent is a Samsungot valasztanam, a gyarto, a kozossegi tamogatas, (mondjuk ezt nem is ertem, miert fontos, ugysem hasznalok fozott romokat, a biztonsagi kockazat miatt,) meg a szerintem telitalalat hangszoro elhelyezes miatt. -
-
tvamos
nagyúr
válasz
tjb007 #19414 üzenetére
Ezek a teszt eredmenyek engm is teljesen osszezavart.
Ma ujra elinditottam az Antutut a telefonomon, es az eddigi 4250 helyett ma 5016-ot irt.
Pedig nem nyultam a rendszerhez, meg gyakorlatilag semmihez.
Csak az Antutut frissitettem.
(Meg a bongeszobol se leptem ki ma.)Erdekes, hogy ezek a Kinaiak mindenben DDR III RAM-ot hasznalnak.
A nagy gyartok meg LPDDR2-t... -
tvamos
nagyúr
válasz
idegbaj #19303 üzenetére
A Kinaiak azt szeretik, ha elore fizetsz. Ez mar igy van. Meg akkor is nehez utolag fizetni, (es nekik az utanvetes vasarlas annak szamit,) ha nagy erteket veszel toluk, es folyamatos kapcsolatban vagy veluk. Mar az is jo, hogy PayPallal megy a dolog, mert nem adod at egynevtelen kinainak a szamlaadataid.
-
tvamos
nagyúr
válasz
z0d1AK #19193 üzenetére
Ahhh... csak most latom! Epedve varom a tesztet!
Nekem nem kuld a havered?..
Bocs!
Remelem, hamarosan itt is jon! Ez eredeti a forrastol!..
Lehet, mar nem is akarom visszatartani magam.
(Bar a gyartotol viszolygom, de talan kinotte mar magat az is!)Bar... Majd mondogatom, hogy igazabol OLED-est akarok!
-
tvamos
nagyúr
-
tvamos
nagyúr
válasz
Sanzaa #19225 üzenetére
Kitoltottem...
De nem tudom mire volt ez jo!..
Nem kaptam valaszt a vegen, ki, mire fogja hasznalni!..
Vagy holnap felhivnak a Concorde-os haverek, hogy
"Kedves Tamas! Akkor pontositsunk kicsit!"Azert szarul esett, hogy a display kerdesnel volt az IPS, meg a jo neked a k@k@, csak occso legyen! Mintha mas technologia nem lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- Microsoft Surface Pro 7 12.3" i5-10. 8GB/256GB Windows tablet,üzletből, 27% ÁFÁS
- Ipad Pro 9.7 Wi-Fi+Cellular 32GB Space Gray, üzletből, garanciával,
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G 2028.04.22. gyártói jótállás
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 256GB Wifi+Cellular, Szép állapotban, üzletből,
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest