- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
upszilon
őstag
-
upszilon
őstag
Annyi, hogy olyan alkalmazásoknál ami multi touchot szeretne alkalmazni, ott probléma lehet az irányítással.
Mondom, ez az őskor. Később majd kiszűri a szoftver, hogy melyik ujjmozdulat a tartás és melyik a vezérlés. Hidd el, nem marad örökké ez a baromi csúnya-vastag keret. Kecses, de erős és praktikus külsők lesznek majd. Egyébként a 10"-os netbookonál is ez a helyzet. Durung-vastag keret. Pedig azt aztán nem indokolja a kézbentartás. Ez valami tervezői-buta szemlélet. Azt hiszik, hogyha elsőre jó, nem lesz hová fejlődni.
-
upszilon
őstag
Hát ez-az, valahol meg kellene fogni. De nem mindenhol. Mert itt körbe van vastag keret. Mind a 4 oldalon.
Egyébként pedig ez tudvalevőleg az őskor. A táblagépek őskora. Volt ilyen például a videó-kameráknál is. Hol és hogyan fogjuk meg, de aztán kitalálták a tépőzárral pontosan a kezemre igazítható kézfej-pántot. Filléres megoldás, de nagyon is bevált. Valami ilyesmi eszükbe juthatna már a designereknek is.
Egyébként pedig azt írtam, hogy gusztustalan és úgy is gondoltam. Bunkó vastag. Ha 0 mm-es lenne a keret, akkor is meg lehetne fogni, csak akkor letakarna valamit a zujjunk a képből. És? Mi van olyankor? Ha fontos részlet és akarom látni, majd odébrakom. Ennyi. -
NightLord
tag
A DSL / Kábel / optikai stb hálózatok, amiket wifiel osztani szokás, tizedakkora latencyvel dolgoznak, mint a 3G hálózat, ezért van érzékelhető különbség oldalletöltés szempontjából a wifi és a 3G között még akkor is, ha az elérhető sávszélesség mondjuk megegyezik. És minél izmosabb hardveren (=gyorsabb renderelési képesség) hasonlitod össze a kettőt, annál jobban kijön a különbség, és forditva. Nem hiszem, hogy magyarázni kell, hogy e tekintetben azért jelentős külnbség van egy core i7, és egy arm processzor képességei között.
-
NightLord
tag
Már ne is haragudj, de a 3G hálózatok latencyje, valamint a jelenlegi tabletek weblap renderelési sebessége mellett egyf*sz mindegy, hogy 0,5 vagy 5mbs a tényleges sávszélesség. Feltételezve persze, hogy nem torrentezni vagy hd videokat nézegetni akarsz a mobilhálózaton.
-
rewentlow
csendes tag
Sztem be fog ez indulni komolyabban is, mivel tényleg jó a cuccuk, ezt mindenki láthatja.
Jelenleg tényleg így műxik a dolog, de ez még csak az előrendelési fázis. Biztos vagyok benne, hogy ez az értékesítési metódus meg fog változni.
Meg egyébként ha látszik, hogy mindenki megkapja a kifizetett cuccot, akkor én meg merném azért rendelni így is. -
upszilon
őstag
Állítólag hamarosan megkezdi az Apple a II-es tábláinak forgalmazását. Valószínűleg az I-es új ára abban a szent pillanatban leesik 100e Ft alá. Szerintem akkor beruházom majd egy ilyen "öreg" táblára én is. Vagy van valami ennél is jobb opció amire szerintetek érdemes várni?
-
CB
senior tag
A Toshiba 100-as kijelzőjéről is ezt olvastam valamelyik tesztben.
Eszembe jutott még valami.
Az Archos 70-es valahogy nem találta az összhangot a ruterrel.
A noti tökéletesen megy, a tábla nem. Csak akadozva.
Ezzel találkoztatok már?A 70-es kijelzője egyszerűen szenzációs volt mind kezelhetőség, mind felbontás és színek alapján. Bár összehasonlítási alapom nincs, csak a korábbi pda-k, amiket használtam.
-
CB
senior tag
Azt is letudnád írni, hogy miben rosszabb a 70-es gépnél?
Egyik barátomtól kaptam két napra kipróbálásra egy 70-est, tetszett is.
Én inkább csak netezésre használnám, ezért úgy gondoltam, hogy a nagyobbat választanám.
Filmeket is néznék USB-ről, de a micro usb- csatlakozóhoz spec kábelt kellett beszerezni, és az újabb pendrájvokat nem ismerte fel. Neki van egy régebbi, csak azt látta.
Ezek miatt gondoltam a nagyobbra, hiszen azon már van a nagy USB csatlakozó. -
upszilon
őstag
akkor már majdnem hogy elgondolkodtató az (...)
Nem értem kristálytisztán, ezért inkább kérdezek:
Tudjuk, hogy a magyarnak a 100k egy szinte áthághatatlan lélektani határ. Ehhez képest sorold légyszíves a saját műszaki értékrended által legjobbnak minősített táblák közül azt a hármat, amit te a legjobban használhatónak, leginkább kívánatosnak tartasz. Félre ne érts, átlépheti a besz-ár a 100-at, de akkor "nagyon-nagyon" legyen ám.
-
Peat;)
veterán
A világ legrendesebb bagázsa is kevés lenne pl ehhez a géphez. Ez sosem lesz teljesen használható, a chipsetje által. Pl. egy wits közel nem ez a kategória, kb mint egy lada és egy corolla(aki kicsit utánaolvas belátja hogy nem túlzás, sőt) ahol a corolla az olcsóbb. Hardware alapján mondhatom azt is, hogy kijelző ugyanaz, a többi meg alcor kínai belső és külső vs motorola droid +200mhz-el kínai külsővel. Mindenki eldöntheti melyik éri meg jobban, egyszerűen fel nem fogom miért nem a jó példányokat választják ki...gondolom azért mert a gyártó nem adja/nem tud adni a túlkereslet miatt. De a rockchipsetes csodák legális forgalmazása ilyen áron..csak vásárlókicseszés. Mindegy hogy egy faékre van-e garancia és support...sarkítás de ez a lényege, mert sok dologra használható az alcor is de nem teljes értékű ezt bátran leírom, google remélhetőleg lép valamit és valami minimumot előbb utóbb valóban meghatároz és alkalmaz is...mindenki jobban járna.
-
smkb
őstag
Aha... és a termékfrissítések, firmware? Mert a válaszolgatás az egy dolog, és egy másik, hogy erőforrást belefektetve (ami = pénz) fejlesztgetik lokalizálva a firmware-t. Csakhogy, ez szinte minden olyan forgalmazónál (ne nevezzük gyártónak), akik abból élnek, hogy kínai cuccra saját nevet nyomnak abból szokott állni, hogy a gyári firmwareket jó esetben elérhetővé teszik, de ha olyan hogy lokalizálni is kell akkor már nem, mert azzal foglalkozni kellene. És ez él minden ilyen "neves" forgalmazóra.
Amúgy megnézheted a merimobilesen, a hodon is, hogy milyen szinten válaszolnak a kérdésekre. Korrektül, csak ugye nem ettől fog egy bug megjavulni.
Elolvastam pl @Tibor hozzászólását is, amiben masszívan részletezi a rengeteg bugot, hibát. Megválaszolták : "Tibor: Köszönjük a részletes és hasznos visszajelzést!"
Ettől most tényleg jobb lett neki
-
smkb
őstag
Az égvilágon nem fogok egy Icarushoz, egy Alcorhoz, egy Blupantherhez, vagy Wayteqhez több supportot kapni (meg lehet nézni mit nyújtottak az eddigi termékeikhez is...), mint bármely más kínai eredetijéhez. A Wits, a Ramos, a Herotab, a Zenithink sem ad semennyivel kevesebb supportot, mint ezek a "neves" európai/magyar forgalmazók. 70.000-ért meg már akkor Archos 70. Az is ennyibe fáj az amazonról és a kettő termék szó szerint összehasonlíthatatlan az Archos javára...
Gari a hongkongira is van. Ha meg vissza kell küldenem, a 40.000-ftos kütyüre fizetendő +30.000-ből jó párszor el tudom küldeni...
Normális helyről kell rendelni : Merimobiles. HOD, Chinavasion, Mp4nation mind teljesen korrekt kereskedések.
-
lumpen_stex
aktív tag
-
Meglivorn
aktív tag
Köszi a figyelmeztetést. Azzal is szemezek, de őszintén szólva kicsit félek a kijelző felbontásától. Nem annyira a pixelsűrűség miatt (bár lehetne jobb
) hanem a telefonomnak (SGS) ugyanekkora, és ha fektetve használom, már igen szegényesen keskeny a képernyő hasznos területe. Márpedig nem tartom valószinűnek, hogy átszabták a kezelőszerveket, hogy arányaiban kisebbek legyenek a kezelőszervek (ami egy 3,5-4"os kijelzőn 1 centis gomb az ezen is egy centis legyen, ne 1,5-2).
Plusz, ha már tablet, szeretnék A4es PDFeket is nézegetni rajta, meg olvasáskor 2oldalas nézet, ilyesmi. Erre pedig a 7" kicsi (volt nálam Sony Daily Edition (8"os e-reader, azon se nagyon volt sikeres az A4). -
GJ70
tag
Hát igen , valóban nem egy Samsung Tab vagy egy Apple iPad .
Az ára is ezt mutatja, de azt kell mondjam, hogy tapicskolom jobbról-balról és még mindig jobban üti a mércét ,mint ami - kinai - eddig megfordult nálam .
Érdekes, hogy annyira nem nyomulnak az ukrán tesók, nincs annyi média marketing , mint a Kindle vagy a Nook esetében.....
.
Még megtapasztalom hogy mit teljesít videó filmek terén
.
-
david->off
tag
ha az appslib ikonra kattintok, nem tortenik semmi, nem tolti be a program kategoriakat, csak kb. 2 perc elteltevel kidob egy hibauzenetet hogy ellenorizzem a net kapcsolatot. de van nem mert netezik is rajta asszonykam, nah meg tegnap napkozben letoltottunk mar vagy 10-15 alkalmazast es azota csak annyi tortent hogy aludtunk egyet... most meg semmi, ido kozben megkerdeztem gugli baratunkat. azt mondta hogy sokan vettek tabletet karacsonyra es tegnap este a nagy letoltogeto lazban meghalt a szervergepuk.
-
Torry
addikt
ipad-et én is tapicskoltam már, be tud lassulni, bár annyira nem jellemző, ráadásul usa-ban appstoreban néztem ahol tényleg fossá van telepítgetve meg stb a userek által.
A tab-al nekem csak a mérete a probléma, nekem a tablet otthonra kellene, hordva leginkább csak Kecskemét-Budapest között lenne. -
lumpen_stex
aktív tag
eladhatnak ennyit. hazai viszonyokra vetitve, a 4..500 $ az olyan 6..8000ft lehet vásárlóerő szempontjából. és ha csak a fehérek világát nézzük akkor az 800millio ember, abból tutira van 1millito havonta aki megveszi .
csak a wist a81-nél a sárgák a "g"-t vissza cimkézték és eladták e-nek, mert nem volt elég "e" és a "g" nem volt bejelntve. aztán most fw váltáskor sok juzer rájött, hogy egy generávcóval újabb cuccot kapott fél éve. -
Neurotoxin
őstag
Az tény, hogy lassabb vagy egy szinten van vele sebességben, de olcsóbb. Én internetezésre és pdf/ebook olvasásra használnám alapvetően. Miért ne másolhatnák le valamelyik gyártó termékét a kínaiak és adnák el "noname"?Úgyis mindenki ott gyártat.(most nem a nokla és nckla típusú mobil másolatokra gondolok, csak mint lehetőségre). Persze tudom, hogy törvényileg kifogásolható.
-
Neurotoxin
őstag
Abban bízok, hogy jövőre elkezdődik a nagy dömping és a többi gyártó is előáll valami alternatívával. Az Adamet nagyon várom, de a fentebb linkelt videón nem értem, hogy miért nincsen hang és szerintem homályos. Mindenestre az alapverzió 375 dolláros ára szerintem mese, főleg majd mire hozzánk is eljut. Még ezt a pénzt is sokallom érte, nekem jó lenne valami kínai is, de ugye azokra se garancia, se kapacitív kijelző, se semmi. Ezért leszek kiváncsi az indiai csodára.
-
Neurotoxin
őstag
Még mindig nem értem, hogy te, aki teszteled is ezeket a kütyüket, képes vagy 140-200ezret adni egy ilyen lassú, használhatatlan vacakért. Egyébként van egy közeli ismerősöm, aki Samsung outletben dolgozik, mint szervízes, ma délelőtt is voltam nála, hegyekben állnak nála a tv-k. És ezeknek csak a negyede refurbished.... Ő tudna neked mesélni a samsung anyaghasználatáról.
-
harry
veterán
A PH!-s ajánlóban kapacitív kijelzőt írnak, ez elírás, vagy ez már egy új modell, vagy mi a helyzet most ezzel a géppel? [link]
Én ott tartok, hogy volt októberben egy "kamu" teszt, meg csak csúszott a gép de kiadni nem igazán sikerült, a gyártóval sem sikerült felvenni a kapcsolatot, és maga a gép sem egy nagy szám. Persze lehet valami rosszul tudok, vagy változott azóta, szóval kíváncsian várom... -
upszilon
őstag
Igen, gondoltam, hogy ezt fogod mondani. Sajnos ennél azért sokkal rosszabb a helyzet. Nézegettem Karácsonyra órákat. Átszámolva az USA-árakat 100 egység, akkor a németeknél 120, nálunk meg 180. Ennyire nem rossz a helyzet tablet-ügyben, de majdnem. Ezt az ért nem indkolja a 10-20%-al magasabb adóhányad. Na-mindegy, ne firtassuk amihez nemértünk...
-
upszilon
őstag
Azért mert nem magyar pénztárcához szabták? Akkor elviszik nyugaton. Ez ilyen.
Bocs, egyáltalán nem vitatkozás-képpen, de én az érvényes bankközi árfolyammal számolva még soha nem találkoztam olyan műszaki cikkel, ami nem nálunk lett volna drágább. Akkor hogyis van ez a pénztárcával? Azért drágább nálunk, mert mi képesek vagyunk többet fizetni érte? (Mint az egyszeri autósviccben, hogyaszongya: az IFA a leggyorsabb, mer' mindig az megy elől.)
(#1586) tjb007: OK, értem.
-
Gakocsis
tag
A feleségemnek vettem, hogy ne az én gépemet orozza el, és az ágyban a kiemelkedően fontos IWIW, és Facebook oldalait meg tudja nézni, illetve az a kevés böngészést, ami az említett tevékenységek egyenes következménye...
Dolgozni ezen sosem fog senki, max én ekönyvet olvasni...
( ha már elaludt az asszony)
Igaz nincs összehasonlítási alapom, de nem tűnt gagyinak az anyaghasználat. A hátteret meg első körben lecseréltem egy live háttére, de amint megkapja a kis feleságem, beállítom a kutyánk képét háttérnek, és boldog lesz...
Ha lehet, majd valahogy összeszonkronizálom a picassas fiókkal, hogy onnan rotáljon képeket.
Pár programot karok csak feltenni rá, de valóban a Toshiba nevéve jelzett piactér szépen szólva is elég szegényes, úgyhogy majd valami "kerülő útra" lesz szükségem, hogy a számomra fontos dolgokat feltehessem.
A torrentekről leszedet androidos programok telepítése hogyan működik? Van ezirányban valahol leírás, amit átnézve tudok majd telepíteni alkalmazásokat?
(valamilyen alkalmazástelepítő alporogram van benne, csak még ennyire nem mélyedtem el az Android rejtelmeiben)
Az megoldható szerintetek, hogy a bluetooth kapcsolattal csatlakoztatott telefon segtségével netezzünk?
-
smkb
őstag
"Ennél sokkal szembeötlőbb, hogy a Galaxy Tab listaára időközben 290 ezer forintról kevesebb mint a felére, 135 940 forintra zuhant a T-Mobile-nál - aki nem akar új előfizetést kötni vagy hűségszerződést vállalni, ennyiért elviheti a készüléket."
És megnézve valóban! Na ez igen!!
Ezen ár mellett mind az Archos 101 mind a Toshiba Folio 100, Viewsonic Viewpad család csomagolhat...
-
Rusi
senior tag
Nézd, én nem azt mondom, hogy nem lehet mást gyártani a Tabon és az iPadon kívül. Viszont most ez a két eszköz itt van nálam és gyakorilatilag az egyik még éppen használható, a másik meg azonnal "földhöz vágós" kategória. És nem, nem azért, mert nincs bennük 8 magos proci és HD kijelző, meg 64 GB tárhely. Hanem azért, mert pl. a Hyundai a használhatatlanság szintjén van, nem lehet rá semmit letölteni (hiába lépek be a Marketre és bökök a gombra, csak tölti a végtelenségig, nem segített eddig semmi rajta), nem működik normálisan a GSM rész, és millió olyan hihetetlenül idegesítő dolog van bennük, amik a puszta létüket kérdőjelezik meg (az 1.5-ös Androidot nem is említem, de a másik se sokkal jobb, pedig az 2.2).
Hidd el, mi is roppantul örülnénk, ha nem kellene mindenkinek a 150-200 ezerbe kerülő modelleket megvenni és 60-80-100 ezer körül lennének értelmes, vállalható(!) alternatívák, melyek persze butábbak, gyengébbek, lassabbak, mint a fent említett két kütyü, de legalább arra legyenek képesek, amit a specifikáció szerint tudnak...
Egyébként hamarosan meglesznek a cikkek is (engem tessék szidni, mert nálam két tablet is van
), csak most hirtelen baromi sok cucc ömlött be hozzánk és nyilván nem ész nélkül hajigáljuk a teszteket az oldalra.
-
lumpen_stex
aktív tag
minek a hotspot?
1. van bluetooth DUN .apk ami a nokiák 99%-ával megy
2. wifi tether a mobilra és mehet a móka.az android-ot nem kell licenszelni mert open source. a google apps amire licensz kell elvileg ebben van a market is a gmail meg a gmaps mellett. de az is free igy a juzer felrakhatja olyan device-ra is amire a gyártó nem.
-
lumpen_stex
aktív tag
lol mi darabos? egyébként azon 2.1 android van 600mhz-n.
nem hordok joystick-et magamnál, illetve egyet de az nem usb. nem játszom ilyen szarokkal. de ha megnézed, joy-al még mindig 1000x jobb irányitani, mint képernyőt tapicskolva.
söt mid-t se hordok, vagy egy n95-8GB meg rajta a garmin, gmaps, fring és ennyi elég és elfér zsebben, heti egyszeri töltéssel. a gtab se arra van, hogy hurcibáld, ahhoz túl nagy és esetlen.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Mobil hotspot legfeljebb reklámként elegánsabb egy modemnél....
Nem szándékszok venni.... Egyébként pont a stick olyan, mintha beépítve lenne a 3g, hiszen az, hogy milyen távolságra van, mondjuk a processzormagtól a modem, az felépítés kérdése, az, hogy milyen módon, milyen busszal csatlakozik hozzá, szintén.....
ahhoz képest, hogy elsősorban telefonhoz készült az android, most milyen topikban is beszélgetünk?
Létezik egyébként egyáltalán olyan androidos eszköz, ami kapható Magyarországon és tud 21Mb/s-ot? Nekem a modemem ennyit tud, szemben a beépített megoldásokkal és eleve több gépen tudom használni, tehát sokkal takarékosabb mind anyagi, mind gyártástechnikai oldalról nézve. Legfeljebb bizonyos szempontokból kényelmetlenebb....
Most nem a market eszközoldaláról beszéljünk, hanem a felhasználóiról, nincs olyan kommunikáció, ami a felhasználási feltételekben megjelenne, mint feltétel, hogy milyen eszköz birtoklása jogosít fel a market használatára. sőt maguk a programok sem market ezkluzívek tudtommal zömmel, hanem csak ott is elérhetőek....
Fizetős rész jelenleg Mo-on hivatalosan nincs, az nyilván nem legális, bár érdekes az, hogy ha a júzer kimegy Mondjuk Németországba és ott tölt a marketről, az innen vitt készülékével, akkor mi a különbség....
Peat; ) Pont az a lényeg, hogy a mobilnetemet ne egy eszközzel használjam , de a simet se kelljen rakosgatnom.... Gondold el, van három hardvered, amiben használnád a mobilnetet, három előfizetés elég borsos, ugyanazt a simet rakosgatni meg a mai hardverek esetében nem igazán gyere be...../szétszedegetni, a belsejébe rakni akár naponta többször..../ -
philoxenia
MODERÁTOR
Akkor fogalmazzunk úgy, hogy a market lehetősége, tudtommal nem eszközre szól a market
licensze...
Legalábbis a Google keresőjével sem angol sem magyar nyelven nem találtam ilyet?
wi-fi van rajta, miért kellene stick a mobilitáshoz? én nem adnék olyanra marketet ennyi erővel, amihez konkrét hálózat kell...../T-Mobilos, Telenoros stb..../ ennyi erővel....
Nincs korlátlan mobilitás legálisan legalábbis.... -
lumpen_stex
aktív tag
direkt neked felraktam a 1ghz-s fw-t:
2010-12-11 04:33:28 ph 13.705 A81E 1000.0MHz wits/A81E/A81E/:2.2/JIEVIS/eng.witstech.20101021.095226:eng/test-keys
ez meg egy gtab:
2010-12-11 02:22:18 Alferret/mansfield 14.075 GT-I9000 1000.0MHz samsung/GT-I9000/GT-I9000/GT-I9000:2.2.1/FROYO/XXJPU:user/release-keys
sajnos az a81e-n csak 2.2-es fw van a 2.2.1-es csak 720mhz-es kernel-el van. 2.2.1-el egálban lennének.
sandstorm csak multictouch-al megy ha kijelzővel akarsz irányitani. [link]
de ha bedugsz egy wii kontrollert akkor elég a mezei rezitiv is.
-
lumpen_stex
aktív tag
de szerinted mitől függ a sebbesség? a cpu-tól és semmi mástól. hidd el az a81e centire olyan gyors, mint a gtab.
a ram mérete is érdekes téma, nem tudom mire kell 1giga ram, mert egy android applet többnyire 1..2mb és túl sok adatttal nem is dolgozik..
a kijelző tényleg kényes téma. többnyire ezen spórólnak én slylus-al használom, régen is volt pda-m és megszoktam és igy két betű közé se gond beszurni. a zoomhoz meg felhozza a +- ikont vagy dupla katt.
meg azért fél óra tapicskolás után úgy néz ki a kijelző mintha takonyal lenne bekenve. így meg tiszta marad. -
lumpen_stex
aktív tag
hibás feltételezés. attól, hogy virtuális felulet az android mért kellene ugyanolyan gyorsan futni minden hw-n?
az android egy alap linux rendszer, mert a linux kb mindenen képes futni, igy meg van teremtve a hozzáféres a halózathoz, grafikahoz, hanghoz, filerendszerhez.
ez már igy is elég lenne, de nem lennének a programok komaptibilisek és ugykelene válogatni, mint a symbian-nál vagy a wince-nél. ezért az egészre ráhúztak egy egyen felületet amit a programok látnak. ezen keresztül a halózat, stb java api hivásokkal elérhető, igy egy program akármilyen anrdoid-ot futtató kütyün menni fog.
és ezért nincs semmilyen optimalizáslási lehetőség már ami az sw-t illeti. lehet bele több memőriát és erősebb cpu-t tenni. és ennyi.
de egy cortex a8 1ghz, valami 5$ nagy tételében(kiskerben 12$), így egy kinai buherancia lehet pont olyan gyors, mint a gtab. persze nem lesz szép és nem lesz multitouch, gyagyi a kijelző, stb.
szóval az eredeti kérdésre visszatérve, ha 1ghz-en fut a kinai cucc pont olyan gyors lesz, mint a gtab. pl az a81e ilyen (csak hogy hazabeszéljek)... sőtt ha megnézed a top10-et ott vannak 90 mflops sebességű húzott kinai (és nem kinai) cuccok is.
-
lumpen_stex
aktív tag
mi nem igy van?? azonos cpu családnál azonos órajelen, azonos teljesitmeny.
itt az én a81-em 720megán (proharver néven): [link]
2010-12-09 06:40:24 prohardver 10.401 MID a81e 720.0MHz MID/MID/MID/:2.2/JIEVIS/eng.midtech.20101122.090705:eng/test-keys
10.5Mflops 720 megán, a gtab pedig 14.4 1 Ghz-n. most nincs 1 gigás kernelem, de azzal 14.4 volt.
-
lumpen_stex
aktív tag
kérdés mihez képest? mert vannak hirek amik gerjesztik ugye a fogyasztást, szerintem másról nincs szó. de ugyanilyen hirek vannak az androidról is...
és ha összehasonlítod azt amit az android nyújt azzal amit az ios/ipad, lehet, hogy egy év sem kell. egyszerűen jobb és átgondoltabb rendszer és ráadásul ingyenes...ami miatt mindenre azt raknak, mert a fejlesztőnek kényelmes, mert tudja azt amire most szüksége van egy mobiltelefonnak, tablet-nek vagy akár egy tv-nek és ki tudja még minek. egy 7000ft-os kisker árú digi képkeret már tud android-ot futtani, szóval lehet hogy olyan alap lesz, mint az 50hz a konnektorban.
aztán meg mögőtte áll a google, ami azért nem egy súlycsoport az apple-el...
nincs az, hogy neked nem kell flash, mert attól fagy a rendszer (és nem veszed meg a 1..6$-os játékokat) vagy, hogy nem az telefon rossz csak rosszul fogod és ezért nincs térerő. ezek bennem azért rossz szájizt hagynak..
jó, persze a gugli se társadalmi munkában csinálja, valami célja biztosan van. már látszik is valami, mert elkezdte a különböző policy-k bevezetését a market-ban... viszont ha nagyon ugrál kicsúszhat a kezéből az egész...
-
babosmiki
addikt
1 Gb 2085 Ft/ hó.
Már több mint egy éve vettem, azt hiszem most ugyan ez 2500!További tapasztalatok a Galaxy Tab-ról:
Igo fut!Nem teljes képernyőn de használható míg nem lesz hack.
Az akku állat! Kb. 3 óra folyamatos net és játék kb -20 %!!!
Angry Birds teljes képernyős és állat! [link]
Widget locker hibátlan, extra Live hátterek hibátlanok!
Nekem a mérete nagyon bejön, nem kéne se nagyobb se kisebb tablet.
Számomra a fogása hibátlan.
Netezni jó, görgetés kicsit akad.
HD videók hibátlanul futnak!
Turbo Sim OK!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged