- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Fotók, videók mobillal
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
hun_gery
aktív tag
No, a figyelmeztetésemet személyeskedésért megkaptam egy moderátortól, elfogadom, megértettem, ezért most próbálom finoman.
Nem értem, miért kell magyarázkodnom azon, hogy nem jelentem be otthon az asszonynak, szüleimnek, barátaimnak, szomszédnak, akárki másnak, hogy egy személyes tulajdonomat képező tárgyamat el akarom adni.
A vatera szerint valóban jár a vevőnek, azonban én is azt gondolom, hogy vannak körülmények, amik előre nem láthatók, ilyenkor a folyamat szerintem a következő:
1: Az eladó megírj egy elnézéskérő levélben a dolgot a leendő vevőnek,
2: a leendő vevő elfogadja, hogy az élet néha nem azt hozza, amit ő elképzelt, majd vállát megrántva ad egy semleges értékelést "ez van" felkiáltással, nem pedig negatívot úgy, hogy egyúttal ismeretlenül lehazugozza az eladót.Be kell látnom azonban, hogy mások vagyunk, mindenki máshogy, a saját vérmérsékletének, kudarctűrésének és intelligenciájának megfelelően intézi a dolgait az életben.
-----
Louissimo: remélem azért nem csaptuk szét a szülinapod
-
hun_gery
aktív tag
Na, látom a helyesírás még nem megy, meg az értelmes válasz sem, de sebaj. Hála a jó Istennek, hogy te aztán tudod, hogy mióta van meg a dell, meg hogy mikor talál ki az asszony, és mit. Szerintem 5 év ukciózás után pontosan tudom, hogy mit mennyiért akarok adni-venni. Egy előtted kérdezőnek is elmondtam, hogy kikiáltási áron vihető, de biztos azt sem sikerült elolvasni.
És ugyan nem tartozik rád, de az asszonynak nem mondtam, hogy el akarom adni, csak amikor elkelt. És valóban játszik vele heti 10-20 percet. De ez mind nem tartozik rád, örülj szépen a transformerednek. -
hun_gery
aktív tag
akkor a szaggatás kilőve
USB-vel kapcsolatban igazad van, jobb lenne egy egységes aljzat, át számomra ha már usb, akkor OTG is legyen.
ez persze szigorúan magánvélemény.betekintési szögek hogy alakulnak az a100-nál?
összességében szerinted megéri az acer azt a +30.000-t, amit rá kéne dobnom? -
hun_gery
aktív tag
korrekt válasz, köszönöm.
hc-vel a dell, olyan , mint a villám, szerintem szép is.
a képpont alatt azt értem, hogy néha nem hátrány, ha kevesebb képponttal dolgozik egy vas (pc-s hasonlat: egy játék szaggat 1024x768-ban, de ugyanazon a konfigon jól megy 800x600-ban. Szerintem ilyen előfordulhat robot alatt is.)
bár a csatlakozók terén tényleg bajos a Dell, de mit ér az usb, ha nincs otg?
szerintem a betekintési szög alulról gány csak.akkuidőt én sem tudom, annyit nem használtam
-
hun_gery
aktív tag
de jó, hogy pont ez a téma bukkant fel. streak 7-em van, iconia a100-on agyalok.
Mitől lenne jobb nekem az acer a felbontáson túl? (mondjuk az pont nem előny nekem, mivel a szemem nem szeretem gúvasztani tehát hiába jelenik meg a weboldal teljes szélességében, belenagyítok, meg az se felejtsük el, hogy nem mindegy, hogy 800x480, vagy 1024x600 képpontot kell, hogy megjelenítsen ugyanaz a Tegra SoC)
Dellen gorillaüveg van, az akkuja mindkettőnek halovány
mindkettő ugyanaz a SoC, HoneyComb 3.2, tehát miért jobb _több tekintetben_ az acer? (wifi only verzióról beszéljünk)
----
@losi73: 51-ért nem a vaterán láttál egy bp-i streak 7-est? mert ha igen, akkor itt hever mellettem -
hun_gery
aktív tag
szerintem a tegra2-es gépek hibátlanul viszik, de a telechips-alapúak is jók multimédiában.
Ha a gyári player nemis, mobo, vagy rockplayer vinni fogja.egyébként: néhány cikk a témában
-
hun_gery
aktív tag
-
hun_gery
aktív tag
öööö.... melyik kívánalom miatt HC-s tabletta jó csak?
---------------
@tobias40: kínai palák 3g-vel -
hun_gery
aktív tag
lehet, hogy én nem vagyok képben, de mintha úgy tudnám, hogy a 800x600 _nem_ támogatott. de lehet, hogy nincs igazam, nem is lényeges.
Ha meg minden kötél szakad, ott a spare parts.
----------------
A DM3730-as gpu infót köszönöm, most el is keseredtem kicsit, mivel úgy rémlik, hogy azon az újabb gameloft cuccok, főleg 1024x600-ban inkább diavetítésnek fognak tűnni, mint játéknak. Javíts ki, ha nincs igazam. -
hun_gery
aktív tag
nincs túl népes tábora, (az elődöket vitték, mint a cukrot, mondjuk akkor szinte verhetetlen volt ár/érték atényban) wits kiadott egy stabil 2.3-t, ami jó, szerintem nem akarja kendrácsolni senki, az elődmodelleknél is jöttek a frissítések szépen, wits ilyen szempontból klassz cég, csakúgy, mint a zenithink. romfőzések szerintem most állnak kb. mindenhol az ICS miatt, de az még a távoli jövő, HC-t meg nem sok kínai vasra heggesztenek sdk-ból.
-
hun_gery
aktív tag
tehát a játékoknál alul-felül fekete csík van? irányítással mi újság?
Hogy van ez megoldva (mármint a 800x480-as tartalom kezelése 800x600-on)
Nagyon érdekelne, metr nem vágom.rockchipről egy cikk:
ők szerintem jobban képben vannak, mint mi itt mindannyianti omap 3730 gyanús volt, mert csak ennél a gépnél láttam, még a windowsceportál is hülye volt hozzá, ezek szerint nem véletlen.
Erről a DM3730-ról van valami info-d? miféle PowerVR SGX van benne? az istennek sem találok semmit, csak hogy PowerVR SGX, de hogy 530, 535 v. 540, na azt nem, csak azt, hogy van külön DSP is, ami szerintem jóság -
hun_gery
aktív tag
nincs mit.
wits a91-et nézegetted? kínai mezőnyben dobogósnak számít a cég.
ti omap3730 cpu, SGX530 GPU, stabil 2.3, cserélhető akku, gps, bt, bgn wifi, 1024x600, beszámolók szerint gyönyörű képernyő, szuper betekintési szöggel. (pótakkuval 46.000Ft körül)
vagy zenithink c71: kínai mezőnyben zsintén dobogós cég. (a 3. szerintem az, aki a herotab-ot gyártja, de ez nem sorrend)
Amlogic cpu, mail400 gpu (tehát a lényeg ua., mint az x70-ben), 800x600, 2.3, szép design (galaxy tab bordó hátlappal) 33.000 Ft körül szórják.
-
hun_gery
aktív tag
nem klezsoca ugyan, de pár gondolat:
a8x:
viszonylag ismeretlen, kevéssé elterjedt chipset, nincs hűdenagy közösségi támogatása, bár az előd pv210 szépen teljesített. Ára természetesen jobb, főleg a felszereltségét tekintve, de csak amíg nem bukik meg a vámon, gariztatás időigényes, bár nem túl költséges.
Support: +86.....x70:
800x600 felbontás, nem szabvány (ez netnél előny lehet, filmnél fekete csík fenn-lenn, játékoknál szerintem széthúzza a képet)
terjedőben lévő chipset, Kłnában szerintem legyártottak vagy 1.000000000000000 db-ot, minden olcsó cuccba kezdik ezt erőltetni (rk2918, tcc803, renesas mellett, de azokat egyre kevésbé) reményteljes versenyző lehet, Mali400 gpu elvileg jóság, (izmos 3d játékoknál nem tudom, hoyg teljesít, ezt majd Kelzsoca megmondja) alakul hozzá a közösség.
Gariztatás: olcsó, akár ingyen
Support: +36...... -
hun_gery
aktív tag
Segítséget szeretnék kérni:
huawei ideos s7 slim,
vagy
galaxy tab p1000?érveket, ellenérveket szeretnék.
(asszonynak lenne, nem érdeklik a komolyabb 3d-s játékok (pl. gameloft), inkább logikai, film, mp3, ebook, net)szerintetek?
-
hun_gery
aktív tag
Ez a várva-várt wayteq x-pad 100 nem egy zenithink c91 véltlenül?
-
hun_gery
aktív tag
Sok helyen olvastam, hogy a Ramos-os IPS-panelek tulajdonképpen az apple által át nem vett (nekik selejt, de egyébként közel 100%-os) képernyők köré épülnek. Lehet, hoyg igaz, lehet , hogy nem, mindenesetre megy a sírás a rosszul megvilágított panelek miatt.
_Én_ Nook colort vennék, egyrészt írta a srác, hogy USA-ban van, onnan meg azt a legegyszerűbb, leggyorsabb beszerezni, meg kissebb eséllyel zsákbamacska a cucc.Másfelől a SmartQ T10-ben dolgozó SoC van a ena3-ban is, ami szerintem botrányosan sz@r az optimalizáció _közel teljes_ hiánya miatt, pedig elvileg nem annyira botrányosan ócska hw. (minden szaggatott rajta, még az sd-filmek is, _bármilyen_ lejátszóval, a kérdező pedig írta, hogy neki főleg a film lenne a fontos.) Lehet, hogy a SmartQ T10 esetében ez másképp van, de erre nem tennék fel nagy összeget.
Nook Color-ra meg van mindenféle Android verzió, elég komolyan optimalizálva a vasra. -
hun_gery
aktív tag
Amennyire én tudom, nem ugyanaz a kettő...
A bamboo egy rajztábla(512 v. 1024 szintű nyomásérzékenység), ez meg digitalizáló(digitális jegyzettömb).
Másra van. Ez jegyztelni, a wacom meg pl. rajzolni (asszony is olyannal rajzol ps-ban).
De ha tévedek, majd kijavítanak a hozzáértőbbek.Ez ha jegyzetelni kell, szerintem teljesen rendben van.
-
hun_gery
aktív tag
-
hun_gery
aktív tag
Z0d1AK!
Meg tunád mondani, hogy a nálatok kapható Iconia A100-ban tulajdonképp hány mega RAM van?
Még az acer.com is beszél össze-vissza...
fent 1GB-ot ír, lejjebb a specnél meg 512-t -
hun_gery
aktív tag
Egyetértek.
A választás szabadsága. Ez az, ami fontos, ezért sírt mindenki '89 előtt. Tessék, most megkaptuk.
Lehet vele élni.
Más célok, más elképzelések, más igények.(Persze vannak cégek, mint almáék, akik "fentről" bele akarnak ebbe szólni, de azzal meg nem kell foglalkozni, hiszen mit várhatunk attól a cégtől, amelyiknek egy megcsócsált (de el nem fogyasztott, ezért valószínűleg ízetlen, vagy kukacos
) alma a logója
)
-
hun_gery
aktív tag
Az előző, meglehetősen agyatlan, óvodás, és semmire nem jó, valamint minden konstruktivizmust nélkülöző ipad-android tábla flémhez egy kis adalék (az _én_ szempontrendszerem):
nálam fontos, hogy ez kézben utdjam tartani kényelmesen a gépet, a másikkal lapozzak (ebook)
ERRE nem jó egy 8-10"-os tábla sem, tehát marad a 7".
Irodai alkalmazásokat nem nagyon szerkesztek rajta, de ha igen, hát kibírom.Kedves aag!
Akkor én mit tegyek?
ne vegyek táblát, vagy növesszem meg a tenyerem?
Ha pedig úgy gondolod, hogy egy dell streak 7 hc3.2-vel szar, lassú, akkor gyere el, nétd meg a saját szemeddel, hogy NEM AZ.
És ez igaz a mostani 60k-nál drágább márkás táblákra (volt pár kínai csodám, azok is szépen teljesítettek játékok alatt is, és itt nem csak a mérgesmadarakról beszélek, hanem olyan címekről (Gameloft) amik kijöttek mindkét platformra)Egy 20-30 ezres kínai csoda pedig alternatíva _lehet_ valakinek, akinek pl. egy ebook olvsása, mp3, avi apróbb logikai játékok futtatása a cél, nem a 4-6-8-12 mag, meg a 1-2-4-8GB ram.
Szóval kedves aag!
Köss belém! Szedd ízekre amit mondtam, cáfold meg minden szavam, DE!
ELŐTTE gondold át, hogy _nem mindenki_ a te szempontrendszered szerint él (szerencsére). -
hun_gery
aktív tag
válasz
Király Fika #6772 üzenetére
[tessék, egy youtube link]
Így.
Ahogy megtaláltam:
youtube
ott a keresőbe: "how to vegacomb"
majd az ELSŐ találat.
Engedelmeddel nem nézem végig, mert nem érint, de szerintem jó lesz.Pusztán jótanácsként, tényleg nem bántani akarlak, ne értsd félre, de ha romot akarsz bütykölni, akkor ELŐBB ismerkedj meg a modaco, illetve az xda érintett topicjaival, illetve _tájékozódj_, _olvass_, hiszen ha e fent említett "bonyolult" keresés nem ment, akkor a romcsere is rizikós lehet esetedben. (nem mennék bele abba, hogy azonos nevű, márkás termékek is kijönnek eltérő alaplapokkal, hw-elemekkel, ami könnyen bajt okozhat, ha nem vagy képben a készülékedet illetően.)
Amit írtam nem felététlen csak neked szól, hanem mindenkinek, aki felkészületlenül romolgat, utána meg szétsírja a fórumokat azzal, hogy mindenki hülye, csak ő mosógép.
-
hun_gery
aktív tag
válasz
Király Fika #6758 üzenetére
így lesz rajta Honeycomb: Honeycomb 3.2 Advent Vega/PoV-ra (xda)
-
hun_gery
aktív tag
Tudja valaki, hogy az Acer Iconia A100 és A101 közt mi a különbség?
(mobilix-nél 40k pénz, de mást nem látok) -
hun_gery
aktív tag
ehhh.... használtam helyetted a google "dropad a8x dealextreme" keresőszavakat....
tessék:
épp kifogyott a készletükárulja még:
nowkin.com
nowsupplier.com
itt beszélik a népek-------------
legkomolyabb:
via proci, 256 ram, 1024x600 lol.... ezmegmire? -
hun_gery
aktív tag
Superpad 3
flytouch 3
ezeken a neveken fut(ott)
eladók:Legolcsóbb ebay-ről HK-ból 108GBP, UK-ból 130.... 22 pénz az kb 7000Ft, annyit megér(het), hogy pikkpakk ittvan, meg amit fent írtam.
----------------
Romok, infók, egyebek: slatedroid
-
hun_gery
aktív tag
én vagyok csak vak, vagy tényleg nincs semmi HC-vel foglalkozó topic a mobilarena lapcsaládon belül?
-
hun_gery
aktív tag
Fura ezt hallani... én mondjuk egy dell streak 7-el vagyok (leszek) érintett a témában, )amit végigjátszom az összes nem HC kompatibilis gameloft játékot
) de az xda vonatkozó topicjában _csak_ pozitívumot olvastam a ebességnövekedésről mindenkinél, aki 3.1-ről 3.2-re váltott.
Mondjuk ez abszolút nem mérvadó, mivel főzött romról van szó, de akkor is... -
hun_gery
aktív tag
Köszi a _konkrét_ példát... pfff...
(mondjuk 2-3 éve szerintem maga Nostradamus sem jósolta volna meg, hogy ekkora potenciál van a robotban. Valamint ne feledjük az ios időbeli előnyét... emlékszem ott is "fingós" appokkal kezdődött a buli...)
@kolosanyi (6005): ezt az _egyet_ énis megtaláltam...
mondjuk szerintem a flyer rajzprogramját élelmesek pikkpakk elérhetővé teszik "hagyományos" táblákra is
(bár kapacitív tollal jegyzetelni... fene tudja, nem biztos, hogy hosszútávon -pl. egyetemen- bejövős... )@wwhy: van, de minek
-
hun_gery
aktív tag
Bocsásson meg mindenki, nem vitát szítani szeretnék, de mégis mi a retek az, amit csak almás táblán tudsz megoldani, robotoson meg nem?
Illetve milyen _minőségi_ alkalmazás nincs robotra, ami almára van?
Tényleg érdekelne, mert el nem tudok képzelni ilyet.
(tényleg nem flame vezérel, mivel elismerem, hogy jó az almás cucc is, de nekem 7 col kell, a 10 sok) -
hun_gery
aktív tag
Hmmm..... bevilágítás, felhősödés.... ejnye... ezt azért az ember nem várja egy Asus-tól
emlékszem, pár napja ment itt a röhögcsélés, meg a lesajnálás, hogy egyes IPS-es táblák (ramos w12 talán?) az ipad "levetett" képernyőjét kapják, amik főleg a fenti okok miatt nem kerülhetnek az almás cuccba... akkor most hogy is van ez?
megint látszik, hogy semmi nem fekete vagy fehér...
-
hun_gery
aktív tag
Jó ez a transformer... bár ezt én már kitaláltam vagy fél éve, amikor először láttam billentyűzetes kínai bőrtokot... akkor az volt az alap elképzelés, hogy a ragasztás mentén szétkapom, kicsit belül megerősítem, majd kiszuperált notebook zsanérral megoldom, hogy hajtogatható legyen... ez ott bukott meg, hogy a bill. része sokkal könnyebb volt, mint a tábla, ezért mindig hanyattesett volna... (semmiképp nem akartam a hátsó kitámasztót használni.)
20s ötletként jött a következő: kiszuperált hordozható dvd szétszedése, kibelezáse, lcd helyére szépen egy fel-lepattintható kemény hátfal (hard snap-on case eredetileg) cd helyére billenytyűzet, akku ugye adott, cd-vezérlés helyére egy mobilvinyó, ami akkuról kapja az áramot, egy usb aljzat az infrakapu helyére pendrájvnak, alulra a dokkoló-csatlakozóba (vagy mi a neve) pattan a tábla, stb...
tervezőasztalon már kész, ha megjön az Államokból a pattintó kemény hátfal a streakhez, megcsinálom, lehet beszámolót is írok rólapersze az asus megoldása kifinomultabb, de ha megkapom a gépparkjukat, az enyém sem lesz rosszabb...
-
hun_gery
aktív tag
-
hun_gery
aktív tag
google "mini usb otg kábel" találatai közt semmi?
nokia n8-hoz való jó lesz, vagy vatera.... 8x annyi, mint a kínai, de hamar imegvanházibarkács:
házibarkács -
hun_gery
aktív tag
a 2 utolsó, amit linkeltél, Rena3. (v1, v3) slatedroid rena fórumsegít. Nekem lagzott a Gangstar, meg a modern combat is, de kegyetlenül, sőt pendrive-ról az sd filmek is. (belső flash-ről kevésbé). Egy laghalom az egész cucc, de lehet, hogy az újabb fw orvosolta.
Üzemideje jó, sőt nagyon jó, képernyő kínai viszonylatban nem rossz, érzékeny, egyenletesen megvilágított.
A hirdetésben GYÁRTÓI garancia szerepel, nem tudom, hogy ha baja van, ki küldi vissza Kínába...
55-ért nem árt, ha ő, mert merimobiles, aliexpress, dealextreme tele van rena3-al 220usd körül...Dropad a8, Herotab C8, vagy haipad m7++ szerintem jobb barátod lehet, legalábbis ami a közösségi támogatást illeti...
Ha érdekel, van egy eladó tabletem, ez, de ez már privátba való
-
hun_gery
aktív tag
válasz
4marul4 #5638 üzenetére
Esetleg külső tápos usb? vagy mobilabban: valami backup battery, ami kiad 1000mA-t, y-usb kábel. Egyik fele a tápba, másik a CF olvasóba, az egyszem fele meg az otg kábelbe. (kicsit taknyolás mind, de ez szerintem működik, nekem legalábbis így látta a tábla a 80-as mobilHDD-t)
-
hun_gery
aktív tag
-
hun_gery
aktív tag
Nekem ez van: tablet tok billentyűvel, EGÉRREL.
Ez is 5000, és ebben van egér is
Ennek az alsó-felső tartópöcke között 132mm a távolság, nem tudom, hogy sok-e vagy kevés, kis kézügyességgel mindkettő orvosolható ésszerű határokon belül -
hun_gery
aktív tag
válasz
megalover #5526 üzenetére
táblát rootolod,
root explorert megveszed, felteszed
system/app mappában a telephonyprovider.apk és phone.apk állományokat átnevezed modjuk .apk.BAK-ra, jön a hibaüzenet, sírásrívás a rendszer részéről, restart, boldogság.
Ha valami cucc nem mene emiatt (azonosítási probléma) akkor ugyanez visszafelé, lényeg, hogy ne töröld, hanem átnevezd a 2 apk-t -
hun_gery
aktív tag
Hozzáértők segítségét kérném!
Galaxy tab P1000 vagy Dell Streak 7?
Árban kb. ugyanannyiba jönne ki, kérdés, hogy melyikben van több potenciál.
(tákolt honeycomb van mindkettőre, xda mindekettő mögött jelen van,
a Tab-on picit jobb a felbontás miatt,
usb host mindkettőnkókányolható,
méretük kb ugyanaz, tudom akkuban a Tab jobb.)Fő terület: könyvolvasás, net, és 3D Gameloft játékok.
Érveket szeretnék, nem márkaimádatot. Köszönöm!
-
hun_gery
aktív tag
nem jó a link...
erre gondoltál? -
hun_gery
aktív tag
válasz
darthsmoke #4945 üzenetére
NEm tudom, hogy mennyire van optimalizálva rá egy 2.2-es fw. (A9+ Mali 400) Szerintem MÉG nem érdemes, mert lassú, nyögvenyelős lesz a "nagy" képernyőfelbontás, meg az optimalizálatlan fw miatt.
Amit szerintem Kínából érdemes, az a dropad A8/herotab c8, mid816r2 (kapacitív), illetve a wits.
Ezek mögött van akkora közösség, hogy érezhető a támogatás, ha már a gyári egy kalap sz@r... (bár a Sony se semmi ilyen szempontból, bár ők legalább kitették xda-ra a forráskódjaikat
)
-
hun_gery
aktív tag
egyik alma, másik körte...
azon mívül, hogy A9, nincs sok hasonlóság... (mali400 vs sgx530, AML8726 vs NEC Renesas, 800x600 vs 1280x768)
A linked egy Rena3, az számít valamit, hogy most adtam el?
sd videókat viszi, hd-t nem próbáltam, mert mindek 800x600-ra, betekintési szög átlagos, AKKUIDŐ KIRÁLY, színek rendben, kapacitív funkciógombok, ami a halálom, Gameloft játékokban a hd2-m alázta.
Kb ennyi. -
hun_gery
aktív tag
-
hun_gery
aktív tag
-
hun_gery
aktív tag
'napot
valaki be tudja ezt azonosítani? -
hun_gery
aktív tag
custom fw: sevse v7, LY-F521
-
hun_gery
aktív tag
Rena3 in da haouse!
Alapból EMS-el jött volna, de külön kértem a sima, ajánlott küldeményként történő postázást.
Így volt 3 hét, mire megjött..."Digital picture frame"-t kaptam, 20USD értékben
Most kibontom, flashelem, elkezdek telepítgetni, tesztelgetni, ha van valami, ami érdeklel bárkit, írjon, megnézem.
-
hun_gery
aktív tag
'Estét!
Úgy néz ki, holnap végre kihozzák a Rena3-t.
Tervezem, hogy írok egy tesztet, meg egy video-bemutatót, ahol ugyanaz megy majd HD2-n (ultimate droid rom-mal), mint a Rena-n.
Ha van valami kívánság, hogy mit teszteljek a szokásos dolgokon kívül, írjatok ide, igyekszem majd kielégíteni az igényeket.
(skype nem fog menni, max a teszhanggal, mert nincs senki, akivel használhatnám.) -
hun_gery
aktív tag
én innen rendeltem:
rean3
Sherry-vel leveleztem egy kört, azt írta mail-ben hogy van benne gps, meg fm is.Részletesebb info a rena3 alkatrészeiről: alkatrészek
Eszerint ez a lényeg: USI WM+BN+01 - BROADCOM 4329 - Wifi, BT, FM module
elvileg ez valami kombó-chip... -
hun_gery
aktív tag
válasz
megalover #4061 üzenetére
ehhh.... hülye időlimit...
természetesen nem akarlak meggyőzni/rábeszélni semmiről/re, vagy vitát szítni, mivel azt ondolom, hogy mindenki a saját pénztárcájának/igényének/merészségének megfelelően vesz bármit.
_nekem_ nem ér többet 200 usd-nál egy tablet....
jóbarátom ipad2-t vett... én javasoltam neki (az ő igényeinek/pénztárcájának az felelt meg leginkább)
van akinek 1500 usd is belefér. És ez így van jól...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Apple Ipad 10.generáció
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓ MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest