- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
stmiklosi #32508 üzenetére
Ha felélednek az akkuik ma fényképezőbe csinálok képet billtokkal, teljesen jó
Olyan mint egy netbook. Nekem 10-es van, IPS panellel, hát nem is tudom hány ilyen netbook szaladgál. Jó netezni, filmezni, aki játszani akar az is talál épp eleget. Nekem személy szerint a zongora progik tetszenek nagyon
Ha éppen egy win alapú gépet nem is vált ki, de általános dolgokra már jó a droid is bőven sztem is.
-
Chaser
legenda
válasz
tejeskifly #32189 üzenetére
Prestigio pro duo itthonról 2 év garral.
-
Chaser
legenda
válasz
Ateess #32162 üzenetére
Nem jutottam még odáig. Van pár tulaj itt, nem köpöködték még a gépet emlékeim szerint. Biztos van topikja is.
zedar: Hát 10"-nál nagyobb nem is nagyon lehet, tudtommal max a 10"
Prestigio ultimate 10.1 neked is. Kicsit olvass visszább.
szerk: Ha nagy üzemidő kell nexus7, abban van GPS meg BT is. Viszont az csak 7". 60-ért nem is tudom kapni-e újan.
-
Chaser
legenda
válasz
Ateess #32160 üzenetére
A 9.7-es ha nem tévedek nagyot 1024x768 felbontású. 7"-on még jó, 9.7-en? Sztem nem. MVA vs IPS. IPS kijelzős notebookom van, sok mai IPS kijelzőnek is odaver. MVA paneles ainol tabletem mégse pironkodott mikor mellé tettem. Menj be vmelyik edigitalba és nézd meg személyesen, az a biztos.
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
válasz
solgew #31806 üzenetére
Vamelyik myaudio 10-es még cifrábbat is produkált hang terén RK30660-tal, tehát valszeg van benne valami. Hogy orvosolták-e az passz. De ilyen chip van a pro duo-ban is, ott még nem láttam hogy bárkinek hasonló élménye lett volna. Szóval valszeg sw-es gond. Vagy valamelyik silányabb alkatrész gerjed, kondi, tekercs, valami.
-
Chaser
legenda
válasz
freelanced #31725 üzenetére
33-ért van 70dci apróban, ha rendes wayteq garis akkor jó, boltban 35, vagy pro duo 37-ért. Ezek alatt nem érdemes venni tabot sztem.
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
válasz
interstate76 #31561 üzenetére
Egyik se. Novo10 Hero. 1280x800 IPS, dual, mali400 mp2. kb 180$.
-
Chaser
legenda
válasz
Klemens #31405 üzenetére
Prestigio ultimate 10.1 3G. 80k MVA kijelző, 2 év gar. Neten lerendeled pl edigiből pickpack pontra, van 8 napod hogy eldöntsd kell-e, kb ennyi. Persze ha 10"-ban gondolkozol
szerk: Ace owner: Crystalt vennéd 35-ért, vagy hogy érted hogy árban ugyanaz
Crystal 1024x600, van hdmi
70dci 1280x800, nincs hdmi, valszeg akkuidőben is kevesebbet tud
Utóbbinál ugye van itthoni gar, előbbinél nincs.
És akkor már beveheted 3-nak a prestigio pro duo-t is. 1024x600, van hdmi, 2 év gar, 37k
SoC-ban is különböznek, de igazából az jelenleg mindegy. -
Chaser
legenda
válasz
laszlohu #31389 üzenetére
Netezni 512MB rammal, filmezni TN panelen ami 800x480?...
olyan gépet ne ajánlj már neki, ami pont nem arra való amire szeretné használni. az általad linkelt gép csak annak alternatíva akinek mindenképp kell GPS a tabletbe, másnak nem igen.
szerk: Cortex a5 1Ghz? gondolom ez még 1 magos is ráadásul, igazán "élmény" ilyennel netezni
-
Chaser
legenda
válasz
Meridius11 #31357 üzenetére
Igen, pro duo
de ott ugye a felbontás kisebb. Hogy ekkora felbontással lesz-e itthon hdmi-s gép nagy akkuval az a jövő zenéje.
-
Chaser
legenda
válasz
H_András #31343 üzenetére
Steelcore+ overmax kb 55k, prestigio 10.1 60 körül. Utóbbi két év garos. Előbbi IPS, utóbbi MVA, mindkettő jóval a silány TN kategóriás panelek fölött van. Ha féknépnézegetés a cél mást nem szabad venni. 1 magosat épen lehetne, de az meg nem olcsóbb annyival hogy megérje sztem.
-
Chaser
legenda
válasz
this is life #31201 üzenetére
Azért ott már a HD kijelzőn is jó mert a kijelző is hádéredy'. FHD-hoz persze kevés
-
Chaser
legenda
válasz
this is life #31189 üzenetére
Ismerem azt is, erről meg a playről tudok. Megvárom a 10-est, ha nagy akkor csere. Viszont 8"-on már lehet nem díjaznám az 1024-et. 7" pont jó volt. Igazából hordozhatóság miatt jó lenne egy 7-es, itthonra meg egy 10-es. De az már nagy luxus lenne.
-
Chaser
legenda
válasz
#54715584 #31175 üzenetére
7"-ban van 1280-as, akár a most megjelenő 70dci 35k-ért. De annál nekem egy kicsit nagyobb kéne. Tartok tőle a 10-es nagy lesz
8" meg mostanában kezd még feléledni. Ott lenne egy jó egy 16:10 1280-as gép. Persze IPS panellel. De éppen beérném 1024-gyel is, play sztem annyira nem rossz. Prestigio 8-asa meg érthetetlen módon nem IPS. Legalábbis én nem értem, ha a 7-esből meg 10-esből van IPS-ük, vagy csak az van. Myaudio részemről..
-
-
Chaser
legenda
válasz
Sanzaa #30993 üzenetére
2 akciós csomagomat stornozták úgy 40 nap után kamura hivatkozva, legutóbbi rendelésemet fizetés után 8. napon adták fel, akkor is egy bőrtok nélkül, merthogy kifogyott..érdekes vásárláskor mindkettő készleten státuszban volt. Igen messze lehet tőlük a postahivatal ha 8 napig kellett vinni a csomagot...bayen korrektek - hogyne lennének, negatív oszt' ihaj-csuhaj - de weboldalon eddig sok jó tapasztalatom nem volt velük.
-
Chaser
legenda
válasz
Ropman #30973 üzenetére
Mérettől meg szolgáltatástól függ. 80-ért prestigio ultimate 3G-t vennék, vagy ha nem kell 3G 60-65-ért a 3G nélküli változatot. Ha több pénz is van akkor transformert, nagyon baba kijelzője van. Bár lehet a prestigio se marad el tőle sokkal, még nem láttam.
7-esben pro duo 37-ért, ínyenceknek nexus7 jóval többért. Köztesnek egy samsung tab.
8-asban CC play.
Kb ennyi.
Overmax lehet még érdekes. -
Chaser
legenda
válasz
Osynho #30916 üzenetére
Az első verzióknál volt, de ez jellemző. Viszont én nem vennék már olyat, mert az itthon hamarosan kapható 70dci is ugyanazt tudja. akkuidőben kevesebbet, de kb itthon olcsóbb és itthoni garis, tehát nem igazán van értelme kinnről megvenni a flamet. Ha csak nem mindenképp szükség van a hdmi-re ami a 70dci-n nincs. De akkor meg ott van a pro duo ami felbontásban kisebb, de 7"-on még teljesen jó. Viszont 2 év gar, hdmi.
-
Chaser
legenda
válasz
Hungarikum87 #30912 üzenetére
Attól függ melyik kategóriában. Szerencsére itthon is kezdenek szépen lemenni az árak. 7"-ban az ainol Crystalt mondanám, 10-ben a Hero-t. Amiket még megéri rendelni azok spéci esetek, GPS, 3G funkciók, azok még itthon drágák. Lowendet nem érdemes venni se itthon, se máshol sztem. 25k körül megvan a Crystal, hasonló tudású itthon a prestigio pro duo, az 37k de 2 év garral. Mérlegelni kell mennyire bízol a szerencsédben
-
Chaser
legenda
válasz
Hungarikum87 #30905 üzenetére
Ajánlott típusokat megtalálod a topikban, utána ki kell fogni kategória. Vannak itthoni tabok amikkel több a gond mint egy ajánlott kínai verzióval.
-
Chaser
legenda
válasz
midBaller08 #30866 üzenetére
Nemrég jött ki, nincs még róla tapasztalat. A 3G nélküli verziója 65k környékén van.
-
Chaser
legenda
Pro duo egyértelmű, anyósnak kell venni myaudiot
tjb007: Akkor ezért nem rendeltem én se, angyalok vigyáznak rám
z0d1AK: Ez mindenki fejében megfordult itt. A kérdés az volt mire megy ki a játék
Volt olyan vevője akinek 3000+ értékelése volt és vett ebből a tabletből. Állítólag. Aztán lehet tényleg vett és ez húzta be a többieket.
-
Chaser
legenda
válasz
tjb007 #30579 üzenetére
Az eladott mennyiség vevőit meg lehet nézni, ott azért érdekesebb hogy nagy értékeléssel levő vevője is. Spannban nyomnák? Mindenesetre érdekes dolog, ebayen azért figyelni szoktak ilyenre. Lehet rendelek egyet, legfeljebb bebukom. De előtte rákérdezek részletesen mindenre, hogy nyoma maradjon.
black0ster: Nemrég jött ki, várni kell a tapasztalatokra. Vagy vegyél és tesztelő leszel te is
-
Chaser
legenda
Pár napja hero-t találtam valami 30$-ért, eladó ugyanúgy 100%-os. Kíváncsi vagyok mire megy ki a játék...lehet küld egy csomagot és lesz benne egy nem nyert felirat, bay felé bemutatja a trackinget és hogy átvették, lehet még vidit is csinált a dobozolásról, nyilván mellette fognak dönteni. Bár ha 10-ből 10-en azt írják kamu volt akkor a bay is elgondolkodik, szóval nem értem mit akar.
szerk: a vevők közt van 3xxx értékeléses 100%-os eladó is, rejtély
-
Chaser
legenda
Majd kiderül. Playes wifi dolgot nem tudtam, ezt is jó tudni
Az viszont nagyon nem igaz, hogy van az ipad meg a többiek. MM-ben múltkor csak ipad volt, amelyikben voltam. Ellenben másik multiban volt 20-30 féle cucc. Köztük belépő TN-ek, IPS-ek, "csúcs" gépek. TN kukába való. Legrosszabb IPS is jobb a legjobb TN-nél. Asusnak a kijelzője baromi jó - azt az egy gépet sajnáltam visszatenni a helyére -, samu a közelébe se ér.. Pontos típusok passz, 1xx kategóriás gépek, 10-eseket néztem. . Az viszont megint igaz, hogy a kínai Crystal sem szégyenkezett volna mellettük. És elvileg az nem is IPS csak MVA. -
Chaser
legenda
válasz
black0ster #30502 üzenetére
2 év gari van a prestigiora, 7" verziója bestbuy, valszeg ez is az lesz. attól hogy az anus gyártja a transformerst, az is bedögölhet bármikor. 3g nélküli ultimate 60-65k lesz. Kell várni egy kicsit, amíg lesznek róluk tapasztalatok.
-
Chaser
legenda
Ez a rizikó benne van minden kinti rendelésnél. Ha félsz tőle vegyél olyantól aki már megvette. Persze annak felára van, nem véletlenül. Minden mehet simán, de mondjuk 1 hét múlva behal a gép, küldheted is vissza saját ktsg-en, aztán meg majd valamikor visszakapod a gépet. Az is igaz, az itthon árult némely taboknál kinnről nagyobb eséllyel fogsz ki jót, mint itteni boltból. A myaudio amiket kiad pl elég érdekesek. Tehát rizikóra fel, kockázat nélkül nincs győzelem, by transformers
-
Chaser
legenda
válasz
---Lasali--- #30128 üzenetére
Ha Kintről akarsz akkor ainol crystal kb 25k, az alá nem szabad menni. Max ha ellenségednek veszel gépet. Ha 1ft-tal sem szán rá többet...hát, az pont az ő baja
-
Chaser
legenda
válasz
Magnat #30121 üzenetére
Ezt direkt nov-decemberre írták. Valami politikai gyűlés volt állítólag. De mindenhonnan ide ért a csomag, volt ami lassabban a kelleténél de ideért. A nagyobb gondom az, nem tudom hova tűnt a 6% kedvezmény. Vennék egy novo 10-t, utolsó utáni kínai rendelés próbálkozásaként
-
Chaser
legenda
válasz
Magnat #30118 üzenetére
3-at rendeltem november 20-a körül. Egy dec közepe előtt már itt volt, másik kettőre kérés nélkül refundot adtak 4x. napon. Tegnap láttam az ainol topikban hogy más is járt így, 1 csomagot megkapott, többet nem. De sok felöl rendelek, minden csomagom megérkezett a buyincoins-on kívül, lehet másokra nincs kihatással a politika? Vagy csak az volt a baj, hogy a másik kettőt 10%-os kuponnal rendeltem?
-
Chaser
legenda
válasz
Mezcal #30112 üzenetére
3G-vel mindenképp jó vétel.
Buyincoins nemrég írt levelet, hogy két csomagomat állítólag azért nem kaptam meg, mert valami politikai zizi volt náluk. Hallott valaki erről? Illetve tavagy úgy regisztráltam be, hogy 6% kedvezményt adnak minden vásárlásnál, az már idénre nem vonatkozik? Mert most mindenre teljes árat ír.
10" IPS dual-core 3G tab-ból az Ampe A10-en kívül nem használható alternatíva 50k-ig Kínából? -
Chaser
legenda
Ma kaptam az infot priviben, hogy végre kapható a Prestigio 10.1 ultimate 3G, edigiben 80k.
-
Chaser
legenda
válasz
b0bcat #30010 üzenetére
Nem a felvett feszültésget szabja meg. A feszültséget kapja fixen. X Y Z, akármilyen értéket. Ha egy 5V-ot igénylő eszköz kap pl 10V-ot, akkor jön az elfüstöl effekt. Azt szabhatja meg a fogyasztó, hogy mennyi áram folyjon át rajta De ez is a rákapcsolt feszültség függvénye. Tableteknél maradva 5V 1A-s töltő lassabban tölti fel az akkut mint 5V 2A-s. Ami egyrészt nem túl jó, ha gyorsan kell, viszont az akkunak ez a jobb megoldás.
-
Chaser
legenda
válasz
kovacspityu2 #29722 üzenetére
tjb007: A 4 magos vga-ban? Amit még most ha nem is használ semmi, majd lehet hogy fog.
-
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
válasz
fradimil3 #29686 üzenetére
Ha normális tabletet akarsz akkor IPS panel, dual core, 1GB ram. Pro duo és 70dci ennek megfelel. Előzőre ráadásul 2 év gar van, ami eddig itthon egyedülálló a "nagy" gyártókon kívül. Van neki topikja is, elég népszerű cucc, mindig kifogynak belőle az árusító partnerek.
-
Chaser
legenda
válasz
black0ster #29684 üzenetére
Tudtommal még ez sem kapható. Többi verziójából ítélve jó, de azért érdemes megvárni tapasztalatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- Microsoft Surface Pro 7 12.3" i5-10. 8GB/256GB Windows tablet,üzletből, 27% ÁFÁS
- Ipad Pro 9.7 Wi-Fi+Cellular 32GB Space Gray, üzletből, garanciával,
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G 2028.04.22. gyártói jótállás
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 256GB Wifi+Cellular, Szép állapotban, üzletből,
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest