Hirdetés
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!
Utolsó frissítés: 2026. április
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk a számodra legmegfelelőbb táblagép kiválasztásában, a hozzászólásod mindenképpen tartalmazza az alábbi kérdésekre a választ:
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8-9", 10-11", 12-13" vagy 14"-nél nagyobb?
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj!)
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés (Netflix), rajzolás, böngészés, stb.)
■ Új vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Aliexpress, Banggood, stb.) is opció?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nos uraim, köszönöm szépen a segítséget.

Kézbe vettem a dolgokat
Hát a 10" az kibanagy és nagyon kényelmetlen. A 9-es már jobb, de az sem jó még igazán.
A 8" az már kézreálló, bár 4:3-as képaránnyal és 1024*768-as felbontással nem igazán jó (nekem). Sajnos nem volt 16:9 vagy 16:10-es 8" tablet, legalábbis én nem láttam.
Régebben tapicskoltam már élvezettel tableteket, de akkor nem voltam még potenciális vásárló.Szóval úgy tűnik, hogy marad a kisebb méret, de nem tudom 8"-ban mennyire teljesülnek a feltételeim. Mert az Asusnak és a Samsungnak vannak ilyen jó kis tabletei 1280*800-as felbontással, no de nekem az sajna drága. (Hoppá ellent is mondtam magamnak, azt hiszem a Samu volt 16:10-esben)
Szóval keresek tovább immáron 8"-ban és majd jövök a hülye kérdéseimmel.
De még egyszer köszönöm szépen a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- LEGO klub
- PlayStation 5
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Bittorrent topik
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Parfüm topik
- sziku69: Szólánc.
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- További aktív témák...
- Szép állapotú Apple iPad Pro 6 gen M2 128GB, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Mini 6 64GB, Wi-Fi, 87% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 gen M1 64GB, Wi-Fi, 97% akku, 12 hónap garancia!
- újszerű iPad Air (5. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke Apple ajándék tok
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Megkímélt szép állapotban.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hát a 10" az kibanagy és nagyon kényelmetlen. A 9-es már jobb, de az sem jó még igazán.
Dr.NX