Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• PHenis

senior tag

Sziasztok,

van egy Samsung SM-T515 (A10 asszem, használtan vettem már régen) ami tegnap bootloop-ba került. Alapvetően a falon van és kiosk browser fut rajta (1 éve van így), tegnap elindítottam egy másik alkalmazást ami kamera jogot kért, rányomtam az "csak alkalmazás használata közben" gombra és újraindult, azóta bootloop. Néha eljut addig, hogy Android optimalizálása vagy mi (factory reset után első induláskor van ez) de ott is újraindul egy idő után. Factory reset / cache törlés megvolt de nem változott semmi.

Arra gondoltam, hogy újraflash-elném, de utoljára a Windows mobile meg Motorola Defy időszakban csináltam ilyet XDA-ról... Akkor még SD-re kellett a zipet felmásolni és recoveryből feltenni Androidon de már nem tudom mi a módi manapság :) Abban szeretnék segítséget kérni, hogy honnan melyik fw-t töltsem le és hogyan flasheljem fel vagy ha van egy jó leírás valahol, egy linknek is örülnék. Google-ben/Youtube-on van vagy 100 találat meg videó de nemtom melyiket kövessem. Nekem jó a sima stock FW is, úgyis a falon lesz csak... :F

Új hozzászólás Aktív témák