Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kimaxolja az üzemidőt a következő Amazfit
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
PHenis
senior tag
Sziasztok,
van egy Samsung SM-T515 (A10 asszem, használtan vettem már régen) ami tegnap bootloop-ba került. Alapvetően a falon van és kiosk browser fut rajta (1 éve van így), tegnap elindítottam egy másik alkalmazást ami kamera jogot kért, rányomtam az "csak alkalmazás használata közben" gombra és újraindult, azóta bootloop. Néha eljut addig, hogy Android optimalizálása vagy mi (factory reset után első induláskor van ez) de ott is újraindul egy idő után. Factory reset / cache törlés megvolt de nem változott semmi.
Arra gondoltam, hogy újraflash-elném, de utoljára a Windows mobile meg Motorola Defy időszakban csináltam ilyet XDA-ról... Akkor még SD-re kellett a zipet felmásolni és recoveryből feltenni Androidon de már nem tudom mi a módi manapság
Abban szeretnék segítséget kérni, hogy honnan melyik fw-t töltsem le és hogyan flasheljem fel vagy ha van egy jó leírás valahol, egy linknek is örülnék. Google-ben/Youtube-on van vagy 100 találat meg videó de nemtom melyiket kövessem. Nekem jó a sima stock FW is, úgyis a falon lesz csak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab S7+ 5G
- Oneplus Pad lite 128 Gb Új, bontatlan
- Samsung Galaxy Tab S9+ 12.4" 5G/LTE (SIM kártyás) 256/12G+S Pen, Mintha új lenne, garanciával, üzlet
- iPad 11(A16) 128GB Wifi Hibátlan/2026.11.27.Apple Gar./Akku 100%/p4613
- Eladó Microsoft Surface Pro 9 i7 16GB ram 2TB ssd + Microsoft Surface Dock 2
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN Z1 Plus Seasonic 850W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Abban szeretnék segítséget kérni, hogy honnan melyik fw-t töltsem le és hogyan flasheljem fel vagy ha van egy jó leírás valahol, egy linknek is örülnék. Google-ben/Youtube-on van vagy 100 találat meg videó de nemtom melyiket kövessem. Nekem jó a sima stock FW is, úgyis a falon lesz csak...
Dr.NX