- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Dől az infó a Xiaomi 17-tel kapcsolatban
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlala
addikt
Nem voltam rest, elvittem a Lenovot, hogy a Samsung mellé tegyem. A Samsungban a legjobb TFT kijelző van, amit valaha láttam, és egyetértek azzal, amit a pasas a videós tesztben mond: mindössze kicsi a különbség, a Lenovo kijelzője kicsit fényesebb, kicsit jobb a betekintési szöge - ennyi.
De én le is zártam a magam részéről ezt a szálat, mindössze empátiával viszonyulok mindazok felé, akik szintén budget tabletet keresnek, és szembesülnek azzal, hogy a végére ez a két használható készülék marad. Szerintem is kár hergelni bármelyik irányába a topicot, mert bármelyiket veszi is meg valaki, egy jó budget készüléket kap.
Ezért készítettem a tényszerű táblázatot, illetve írtam le, hogy melyiknél mi a pro/kontra, hogy megkönnyítsem a döntést másoknak.A táblázatban annyi az elírás, hogy mindkét lenovos ár alzás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra (SM-X910) 12GB / 512GB
- Huawei MediaPad M5 10 tablet kiváló állapotban ELADÓ! UTOLSÓ ÁR!
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S11 / TAB S11 Ultra - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest