Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • this is life

    Ármester

    válasz Gawamatsu #89702 üzenetére

    Amennyiben te is aktív felhasználója lennél a tabletnek, akkor a minél erősebb annál jobb elvet érdemes követni persze ésszerű keretek közt.

    A Lenovo-val nincs gond, az hogy nem frissül android 11-ről tovább, nagy gondot nem jelent, mire kikopik a 11-es verzió addigra a tab használhatatlanul elavultá válhat . (az alkalmazások egyre nagyobb hw igénye miatt)

    A Samsunggal sincs semmi probléma, vsz nem naponta fogsz blue-ray filmeket mozgatni rajta, nem lesz szűk keresztmetszet az usb 2.0, ellenben a OneUi okozhat meglepetéseket, döccenéseket .

    Nokia t10 ips kijelző , de alacsony felbontású a teszt szerint kisé darabosan mozgó felülettel.

    T20 nem biztos, hogy megéri a felárat a +200 Mhz és a +1 giga ram.

    Amennyiben csak gyermeked használná a tabletet akkor a Lenovo Samsung duóra tenném a voksom . Itthon egy lenovo m10fhd plus van a gyerkőcnek (11 éves) a hw képességeit figyelembe véve, nincs ok panaszra . Nem fagy, nincs random újraindulás , force close is ismeretlen vendég , az alkalmazás telepítés kissé komótos, de nem keserves. A minecraft, roblox,my talking Tom nem fekteti meg, a google appoknak is jó a tempója .
    Arra figyelj oda, hogy minimum 3 giga ram legyen.

    Ellen példa a hw-re , céges telefon redmi 9at , hajlamos hosszú másodpercekre meg illetve lefagyni hála a miui-nak és a 2 giga ramnak, alkalmazás telepítés,frissítés outlook megnyitás fájdalmasan lassssú .
    kb bottal se piszkálnám kategória .

    Aztán a szomszéd tehenének, hogy szolgál az egészsége?

Új hozzászólás Aktív témák