- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
KompÓth
csendes tag
Sziasztok!
Körülbelül két hete vásároltam egy Samsung Galaxy Tab S8 Wifi-t (a saját topikja itt totál kihalt).
Van egy probléma amit nem tudok megoldani. Bármilyen streaming szolgáltató appját használom (prime video, hbo max, netflix, plex) vagy éppen TV előfizetésem appját, akkor a kép gyakorta micro-lagokat produkál. Kb 10 másodperceként.
Android 13 van rajta, ezt 12 alatt is csinálta mielőtt felfrissítetem. Csináltam már hard resetet is, de nem oldotta meg.
A tálcát kikapcsoltam, az egy másik jelenséget, a totális akadást -ugyanis volt rosszabb- megszüntette, de a fenti micro lagok megmaradtak.
Kikapcsoltam már az edge panelt is.
Valaki találkozott ilyesmivel? Azért egy közel 3k-s tabletnek ilyet nem szabadna csinálnia.Szervizbe kb totál hiába küldeném el, ismerem már annyira a szervizeseket hogy ilyen mértékű jelenséggel nem foglalkoznak. Ugyan úgy hard resetelnék aztán csá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra / WI-FI / 12Hó Garancia
- IPad 10gen 64Gb kék wifi( + Tok, Töltőkábel, Doboz ) + Apple Pencil Extra költség
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest