Hirdetés
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új olcsó Redmi telefonnal bővült a Xiaomi magyar kínálata
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Google Pixel topik
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
oliwwer
aktív tag
válasz
baal-amiga #87198 üzenetére
Itt kikerestem az én típusomat, és azt raktam fel usb-n keresztül, meglepően könnyű volt. A tablet hátulján rajta van minden adat.
Annyi, hogy ROW firmware van rajta így a leírás szerint, de ugyanúgy nem megy a netflix, remélem update-k így lesznek hozzá.
Beírom azért hogy oldottam meg a netflixet, én [link] innen leszedtem egy korábbi verziót.
Ezzel beenged. A hivatalos netflix oldalán lévő APK-val nem.
L3-nak fogja írni először a P11-et, ami csak SD tartalom, prémium előfizetés esetén is, viszont ha tablet beállításokon belül az applikációban kikeresed a netflix appot, törlöd cache-t meg a tárhelyet, akkor következő indításnál már L1 lesz, ami HD. Így tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Keresünk dokkolókat
- Bomba ár! Acer Aspire A515 - i5-8GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest