-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
oliwwer
aktív tag
Köszi a supportot
-
oliwwer
aktív tag
válasz
baal-amiga #87198 üzenetére
Itt kikerestem az én típusomat, és azt raktam fel usb-n keresztül, meglepően könnyű volt. A tablet hátulján rajta van minden adat.
Annyi, hogy ROW firmware van rajta így a leírás szerint, de ugyanúgy nem megy a netflix, remélem update-k így lesznek hozzá.
Beírom azért hogy oldottam meg a netflixet, én [link] innen leszedtem egy korábbi verziót.
Ezzel beenged. A hivatalos netflix oldalán lévő APK-val nem.
L3-nak fogja írni először a P11-et, ami csak SD tartalom, prémium előfizetés esetén is, viszont ha tablet beállításokon belül az applikációban kikeresed a netflix appot, törlöd cache-t meg a tárhelyet, akkor következő indításnál már L1 lesz, ami HD. Így tökéletes.
-
oliwwer
aktív tag
válasz
baal-amiga #87185 üzenetére
Bocsánat, P11, igen.
-
oliwwer
aktív tag
válasz
oliwwer #87183 üzenetére
Bocsánat a spammért, úgy döntöttem nem váriálok a másik rendszerrel, marad rajta ami most van.
Annyiban tudnátok segíteni, hogy a Netflix-et hogyan tudom elindítani rajta? Van rajta egy gyári, azt írja hogy "this device is not supported by the app". Eltávolítani nem lehet, csak letiltani. Leszedtem a Netflixről a hivatalos APK-t, feltelepítettem, ugyanazt írja ki. - ezt a megoldást írták neten a legtöbb helyen.
Van HD netflix előfizetésem, és itt is azt írtátok, hogy a P10 HD netflix-re alkalmas, de sajnos nem tudom működésre bírni. Valakinek ötlet esetleg?
Nagyon köszönöm!
-
oliwwer
aktív tag
Sziasztok!
Banggood-ról rendeltem egy Lenovo P10-et, ami ma meg is érkezett - még enm volt alkalmam bekapcsolni. Azt szeretném kérdezni, hogy akkor ezen elvileg most nem a global rendszer van, hanem a kínai verzió, ha jól tudom, és néhány applikációt nem fogok tudni letölteni a google play-ből?
Jól értem, ha letöltöm a lentit, akkor ezzel meg tudom oldani ezt a problémát?
Köszönöm!
-
oliwwer
aktív tag
Sziasztok!
[link] ennél van most jobb ezért a 80k-s árért?
Netflix-re, alap netezésre kellene.
Köszönöm!
-
oliwwer
aktív tag
Sziasztok!
Netflix-re, youtube-ra szeretnék szép kijelzőjú tabletet. Samsung S5E felett mennyire járt el az idő? Tudnátok másik amoled panelest ajánlani, ami esetleg kicsit újabb és hasonló árban van (140-150k)?
Vagy pedig erre tökéletesen megfelel a fent említett. Black friday alkalmával szeretnék behúzni valami tabot jobb áron.
Köszönöm!
-
oliwwer
aktív tag
Sziasztok!
Édesanyámnak szeretnék recept nezesre, sorozatokra, youtubera egy tabletet. Mediamarktos kuponom van 50k-s,igy ott vasarolnam. A huawei mediapad t3t neztem ki, a 10"os verziot. Ez a 2gb ram, és a procija meddig lehet elegendo? Azt nem szeretném, ha másfél, két év múlva használhatatlan lenne már. Mi a véleményetek erről a tabról?
Esetleg mik azok a tipusok, amiket megerne megneznem? Ez a 10" körüli meret tetszene.
Mm-ben venném, ilyen 60k-ig mennék el.Köszönöm!
-
oliwwer
aktív tag
Sziasztok!
Édesanyámnak szeretnék Androidos tabletet most black friday-kor.
Leginkább a Travian nevű online böngészős játékkal játszana vele. Facebook, recepteket nézni rajta, esetleg facebook. Talán gagyibb kártyás játékok, kyodai, ilyesmi.
40-60k-ig kellene valami, és wifis legyen, mobilnet nem kell bele. Minél gyorsabbat szeretnék, meg hogy ne kelljen kidobni 1-2 év után.
kijelző méret nem igazán számít, 9" körüli..
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest